• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Froz3nn
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    F
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 20
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Froz3nn

@Froz3nn

2
    İtibar
    50
    Profil Görüntülemeleri
    20
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Froz3nn Takip etme Takip Et

Froz3nn tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sbayrak Selamlar hocam bende aynı şekilde kararsızım eğer kccden maile yanıt yada herhangi bir geri dönüşte burayı güncellerseniz bende faydalanmış olurum. Şimdiden teşekkürler.

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      F
      Froz3nn

@fahriakc Telefondan ve Bilgisayardan baktığınızda farklı mülakat aralığı görmeniz mümkün çünkü telefondan açtığınızda ekranda gözükmesi ve belli olması açısından aralıklar 4000 şeklinde belirlenmiş fakat bilgisayardan baktığınızda bu rakam aralığı 1000. Bilgisayardaki rakamların daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum telefondaki verileri kafanızı karıştırmasın. Bol Şanslar

F
      Froz3nn

Froz3nn tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@cngzdmr54 vatandaşlığım olduğu için fiziksel bir adres istedi kcc dosyayı taşımak için ama forumda okuduğum bazı deneyimlerde istanbulda oturan bir arkadaş taşımak istediğinde kendi dosyaları yoğun olduğu için taşıyamacaklarını bildirdiklerini yazmışlardı.

F
      Froz3nn
    • RE: DV2024 Mülakat Deneyimleri

@aykutyildirim Bende bu sene benzer deneyimleri Sofya konsolosluğunda yaşayacağım. Verdiğiniz bilgiler çok değerli çok teşekkürler.

F
      Froz3nn

@ugurbocegi teşekkürler

F
      Froz3nn

Selamlar dosyayı bulgaristan sofyaya taşımak için(vatandaşlığım olduğu için) kccye mail atmıştım aşağıdaki gibi bir yanıt aldım. Fiziksel olarak bulunacağım yer isteniyor benim bulgaristandaki kaldığım yerle sofya arasında yaklaşık 4 saatlik bir yol var bu şekilde günübirlik gitmeyi ya da hotelde kalmayı düşünüyordum. Ne yapabilirim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

F
      Froz3nn

@lesnarhomie sizin dosya numaranız görece düşük olsa bile ankarada çok riskli bir dosya numarası, eğer dosyanızı taşıma imkanınız varsa kesinlikle dosya taşımanız mülakat almanız konusunda daha garanti olacaktır.

F
      Froz3nn

@fahriakc Telefondan ve Bilgisayardan baktığınızda farklı mülakat aralığı görmeniz mümkün çünkü telefondan açtığınızda ekranda gözükmesi ve belli olması açısından aralıklar 4000 şeklinde belirlenmiş fakat bilgisayardan baktığınızda bu rakam aralığı 1000. Bilgisayardaki rakamların daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum telefondaki verileri kafanızı karıştırmasın. Bol Şanslar

F
      Froz3nn

Selamlar herkese Greencard başvurusu ve ds260 numarasındaki babamın ismi farklı( Başvururken Türk ismiyle Ds260 da Bulgar pasaportuyla başvurduğum için bulgar ismiyle )başvurdum bu konuda herhangi bir aksilik yaşarmıyım. Ekstradan isim denklik belgesi götürmemin gereği olur mu? Yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler.

F
      Froz3nn

Eyalet seçiminde kendimize uygun eyaleti seçmek için araştırma yapabileceğimiz yada feedback verilen bir konu başlığı varmı forumda baktımda bulamadım

F
      Froz3nn

@lumos teşekkürler

F
      Froz3nn

Selamlar herkese, DS260 doldururken babamın ismini eksik yazmışım.(bulgaristan pasaportunda babanın adı olarak yazılan kısım) KCC' ye mail atıp bunu düzeltmelimiyim ya da daha sonrası için kesin net bir adres girmemiştim mülakat tarihimde geldiğinde adresimi güncellerken onu da güncellesem sorun olur mu ?

F
      Froz3nn