Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @conk dikkat etmemişim. Bende aynı hatayı alınca Ankaradan mülakat tarihi alır almaz yapınca düzelmişti. O yüzden yardımcı olmak adına yazmıştım ama imzanıza dikkat etmemişim🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@Busra-Turan, içinde söyledi: DV2026 Mülakat Deneyimleri

@Fer-0 anladim tamamdir bu tecrubenize gore ben de planimi yaparim cok tesekkur ederim. ayrica hesapta minimum ne kadar para gostermek gerekiyordu

Merhaba Büşra hanım. Sayın @Fer-0 cevap yazmış ama ek bir bilgi vereyim, Hong Kong banka hesap dökümü istemiyor ve bakmıyor. Ama ben her zaman dediğim gibi, siz yine de mevcut olan birikiminizin dökümlerini alın yanınızda bulunsun. Kolay gelsin.

• Merhaba, 3 kisilik bir aile olarak yaklasik 30-35 bin usd gostersek yeterli olur mu? Sanki kisi basi 15 bin gibi anladim ama yanlis mi anliyorum?

• ⭐⭐⭐⭐

@jcmaxwell Bir kişi 15 bin + her bir kişi için 5 bin ilave. Ama bu nereye gideceksiniz sorusuna vereceğiniz cevaba göre değişir, eğer pahalı bir yer ismi verirseniz daha fazla gerekebilir. Sizin gayet yeterli görünüyor.

• @Serapp yani bize daha mail gelmedi newjersey olur olacaksa eşim ben ve 6 yaşında kızım örneğin ne kadar bulunması gerekiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@nihal_porsuk, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp yani bize daha mail gelmedi newjersey olur olacaksa eşim ben ve 6 yaşında kızım örneğin ne kadar bulunması gerekiyor

New Jersey de Cost of Living sıralamasında üst sıralarda.
    Bankadaki paranız (15.000 + 2 kişi 10.000 =25.000) den fazla varsa sorulduğunda NJ diyebilirsiniz.
    Ayrıca mülakatta sorulduğunda illa gideceğiniz yeri söylemek zorunda değilsiniz. Kimse sizin oraya gidip gitmediğinize bakmaz.
    Umarım mülakat alırsınız ve durdurma kararı kalkar da bu kadar emek boşa gitmez. Sevgiler.

• USTravel hesabı açtığımda lokasyon HK olarak gözüküyor bende. HK'dan Ankara'ya geri taşıyıp, Ankara'dan mülakat almadan önce açmıştım bu hesabı. Şimdi konum HK olarak gözüküyor ve HK'dan Türkiye'ye geri çeviremiyorum lokasyonu, aldığım hata şöyle: "Server Side Validation Failed. This user cannot edit or update these fields on the contact after creation."b2f9fa9c-8b7b-41de-a474-79561570d3d0-image.png
    dc3dde9c-a2d7-4197-9f92-d07d439a2742-image.png

İkinci görselde visa login yazan yerden kaydoldum. Yanlış yerde miyim?

Benzer Başlıklar

• 83
  • 642
  • 153
  • 753
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

116

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.5k

| | | |