• Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kategoriler
    • Güncel
      • Popüler Konular
      • Beğenilen İletiler
    • Popüler Konular
    • Beğenilen İletiler
    • Takip Duvarı
    • Takip Edilen Başlıklar
    • Yer İmleriniz
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Harita
    • Takvim
    • Social Media
      • Facebook Group
      • YouTube Channel
      • Facebook Page
      • Twitter Page
      • Instagram Page
    • Arama
    1. Ana Sayfa
    2. Ceren_gz
    Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
    C
    • Takip Edilenler 1
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 11
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Ceren_gz

@Ceren_gz

0
    İtibar
    40
    Profil Görüntülemeleri
    11
    Takipçiler
    1
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Ceren_gz Takip etme Takip Et

Ceren_gz tarafından gönderilen son iletiler

• RE: DV2025 Mülakat Deneyimleri

@Alptekin-0

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun!
      Paylaştığınız bilgiler için de teşekkür ederiz, çok değerli bizim için 🙂
      Sadece şunu sormak istiyorum, mülakattan kaç gün önce muayene olmamız gerekiyor?
      Bazı yerlerde 1/2 gün yeterli diyorlar, 1 günde gereken evraklar hazırlanıyormuş. (Aşıları ve antikor testini Türkiye de yaptırmayı düşünüyorum)

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
      C
      Ceren_gz
    • RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@atibaba Merhaba,
      öncelikle hayırlı olsun,
      2 sorum olacaktı:

1. mülakat tarihi mail ile size bildirildikten sonra, dvprogram CheckStatus linkine baktığınızda güncelleme oldu mu?
      2. Sağlık Muayenesi araştırdığım kadarıyla sadece İstanbul Amerikan hastahaneinde oluyormuş.
        Yoksa Viyana da da yapılabilir mi?
      C
      Ceren_gz

@selens1907

Merhaba,
      ben Viyana'ya taşıdım mülakat yerimi. KCC den gelen mailde Viyanaya taşıdık diyordu fakat KCC sitesi güncellenmedi. Mülakat yerim mail olarak mı gelecek yoksa KCC sitesine mi bakıp kontrol etmem gerek? yardımcı olursanız sevinirim 🙂

C
      Ceren_gz

@mehmetdmn25 teşekkürler, konaklayacak yeri henüz bulmadım, ama bookingden bir adres versem olur mu acaba? bir fikriniz var mı?

C
      Ceren_gz

Merhaba,
      vizem olduğu için dosyamı Viyana'ya taşımaya karar verdim.
      KCC ye mail gönderdim ve şöyle bir cevap geldi, anladığım kadarıyla Viyana da bulunacağım bir adres istiyorlar. KCCDV ye mail gönderin diyorlar, fakat zaten onlara göndermiştim. Nasıl bir yanıt vermeliyim?

Thank you for your inquiry. Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed. If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

For additional information, please refer to the following websites:
      Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
      Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
      DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
      To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/

C
      Ceren_gz

@bahar_aydin Merhaba, Viyana mülakat için oturum izni istemiyor değil mi? Schengen vizesi yeterli mi? teşekkürler,

C
      Ceren_gz

teşekkürler, dosyamı taşımaya gecikir miyim diye düşünmüştüm ama vaktim varsa konsolosluğu gözlemleyeceğim, en azından kasıma kadar

C
      Ceren_gz

@cttl Merhaba, gördüğüm kadarıyla sizin de CN benimkine yakın, dosyanınızı taşınıdınz mı bir yere acaba? 20 binlere mülakat gelmeyecek diye endişelenmeye başladım

C
      Ceren_gz

@fahriakc Merhaba,
      benim de CN 20 binlerde, dosyanızı Viyana'ya nasıl taşınıdız?
      Sedece konsolosluğa mail mi göndermek gerekiyor?

C
      Ceren_gz

Merhaba,
      hayırlı olsun öncelikle,
      benim case no da 20 binlerde, mülakatın gelebileceğini düşünmüştüm, ama gördüğüm kadarıyla benimkinden baya düşük numaralar dosya taşımaya başlamış. 🙂
      Sanırım benim de bu şekilde yapmam iyi olacak. Viyana en mantıklısı gibi görünüyor, konsolosluğa mı yazmamız gerekiyor acaba?
      teşekkürler,

C
      Ceren_gz