Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Bavul Hazırlama - Yeni Hayat , Yeni Bir Başlangıç ...

Sabitlendi Yolculuk
263 119 44.5k 128

Benzer Başlıklar

• ABD’den Türkiye’ye eşya kargolamak

Yolculuk
    2
    0 Oy
    2 İleti
    366 Bakış
    ?
    oncelikle gecmis olsun. Turkiye'ye kargolatmaniz durumunda, esyalariniz diger butun yurt disindan gelen kargolarla ayni maumeleyi gorecek. yani gumruge girip orada kontrol edilecekler. belki ucret cikar cikmaz onu ilgili birimden ogrenebilirsiniz. Size tavsiyem bavullarinizi, Turkiye'ye giden es-dost araciligiyla getirtmeniz. bavul hakki yoksa bile odeyeceginiz bavul basina meblagi hava yolu sirketlerinin internet sayfalarindan bulabilirsiniz. Diger bir alternatif de, ismini hatirlayamadigim bir uygulama var. oraya uye olup ilaninizi ve butcenizi yaziyorsunuz. Uygulamayi kullanan ve Turkiye'ye gelen birisi ilaninizi gorurse ve butceniz ona uygun gelirse, sizin icin Turkiye'ye getirebiliyor. detayli bilgi icin uygulamanin internet sitesine bakabilirsiniz.
  • ABD'ye Para koleksiyonu götürmek

Yolculuk
    3
    0 Oy
    3 İleti
    865 Bakış
    VoomV
    @crazycells çok teşekkür ederim
  • Turkiye'ye Ucak Bileti Ucretleri

Taşındı Yolculuk
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    S
    Merhabalar bu konuda net bilgiye sahip birisi var mı? 1 sene önce greencard çekilişli ile Amerika'ya geldim ve burada pasaporttun yenilettim çünkü damga damgası basılan pasaportum 1 senesi kalmıştı ve zaten 1 senelik vize başmışlardı bitti şuanda ama bende greencard var ve yeni pasaportum var burada eski pasaportumda yanımda Amerika'dan Türkiye'de Ağustos ve Eylül ayları için ucuz bilet bakıyorum ama hep avrupa üzerinden uçaklar var transit alanı kullanarak uçtuğum uçuşlar için Türkiye vatandaşı olduğum için yine transit vize almam gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa Turkish Airlines kullanmayıp Avrupa firmaları üzerinden gelmeyi düşünüyorum ucuza getirmek için ve gerekmiyorsa belli bir saat limiti var mı havalimanında bekleme süresi olarak öğrenebilir miyim?
  • Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş

Yolculuk
    4k
    1
    64 Oy
    4k İleti
    550k Bakış
    mekeM
    Merhaba, Ocak ayındaki ilk girişten sonra İstanbul’a dönmüştük. 10 Temmuz’da tekrar giderken Lutfhansa aktarmalı uçuşumuza kabul edilmedik. Pasaporta basılı 1 sene geçerli damga Schengen bölgesinde kabul edilmiyormuş. Kabul edilen sadece ilk geçerli olan 6 ay süresiymiş, o tarihten sonra uzatma yapan damga ile Schengen red veriyormuş. Transit yolcu olması fark etmez, Schengen bölgeye giriş yapmasak da kabul edilmezmiş. Gözen security ekibiyle uzun tartışmalar sonucu THY ile direkt uçmak ve yeniden bilet almak zorunda kaldık. Üstelik Lufthansa vize mevcudiyeti sorumluluğunun müşteriye ait olması gerekçesiyle bilet iadesini de red etti. Tesellimiz İstanbul Havaalanından ayrılmadan tesadüf boş yer olan THY uçuşuna binmek ve seyahate devam etmek oldu. Gözen security THY kabulde damgalı vizeye OK verdi ancak vize bilgilerini kayıt etmekte zorlandı. GC kaydı açtılar sonra boarding noktasında yeniden kayıt düzenlendi ve geçici vizeye dönüştürüldü. Boston girişte vize memuru damgalı vizeyi bilemedi, açıklamaları dinledikten sonra 2.ci kontrol noktasına sevk etti. Bu işlem ilk girişte damga basılan odada yapıldı. Odadaki memurlar pasaportlardaki vizelere ve damgalara bakıp kendi aralarında “bunu neden bize yollamışlar ki? Geçerli bu vizeler, yollayan memurun bilgisizliği” yorumlarıyla beraber “merhaba” vb Türkçe kelimelerle pasaportları bize geri verdiler ve hiçbir soru sormadılar. Henüz GC eline geçmemiş ve pasaportlardaki 1 sene geçerli damga ile Amerika seyahatı yapacak üyeler için bilgilendirmeyi paylaşmak istedim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k