DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gucarslan Merhaba Uğur abi, bu sabah işlemleri tamamladığıma ve mülakat tarihi rica ettiğime dair mail attım, az önce cevap geldi.

    Please visit our service provider's website at https://ais.usvisa-info.com/ where you may proceed to schedule an appointment. If there are no available appointments, please monitor the website regularly for updates. For any technical difficulties concerning your account, please reach out to our service provider via https://ais.usvisa-info.com/en-tr/iv/information/contact_us.

    Maile istinaden AIS kaydı oluşturmayı tekrar denedim ve bu sefer hata almadan oluşturabildim, yalnızca eski mülakat tarihim görünüyor sistemde bu bir sorun mu bilmiyorum.

    Şimdi nasıl bir yol izlemeliyim yeniden mülakat tarihi istediğime dair dönüş yapayım mı?

    Bilgi ve yönlendirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yakt05 bu klasik bir cevap.
    onların mülakat vermesini beklemelisiniz.


  • Herkese merhabalar süreci dışardan takip ediyordum sitede yeni aktif oldum diyebilirim. Listeden de takip ettiğim kadarıyla halen Ankara da mülakata girecek 2024EU5xxx lere mail gelmedi diyebilirmiyiz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MUHAMMED-ALİ-ÇOBAN dosya detaylarınız ile birlikte, "dosyamı konsolosluğunuza taşımak ve orada mülakat yapmak istiyorum" yazabilirsiniz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @İsa sorun yoktur, sadece cevaplamaları için onlara zaman verin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ysmnbnc bunu bu başlığın ilk iletisindeki excel listesinden kontrol edebilir, aşağıdaki sitedeki verileri kullanarak takip edebilirsiniz;


  • @mervey Attığınız mail taslağını ve ne kadar sürede cevap döndükleri ile bilgi verebilir misiniz?


  • @misha90
    Hello esteemed officers,

    I have been regularly checking the Embassy of Ankara's Diversity Visa Interview list and noticed that my case number has been skipped. Could you please inform me of the reason why my case number was skipped? I submitted the DS260 form on May 9th, 2023.

    Could you please provide me with information regarding the status of my case?

    28.02.2024 tarihinde gönderdim. Aynı gün içerisinde dönüş sağladılar.

  • Yasaklı

    @Gupse gönderdim. Teßekkùrler bilgi icin


  • @emirhankarakoc bende attım da https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/list-of-posts.html gürcistana mail attım hocam hata verdi mail baska yerden attım yine diyor ki dosya taşımak istiyorsan bu adrese mail at atıyorum yine aynı acaba ben nerden atabilirim ? teşekürler


  • @eray26 bu konuda destek olabilecek birisi var mi acaba ? Gozden kaciriyorum muhtemelen ilgili kismi


  • @eray26 bu konuda dusunceniz nedir ustad @gucarslan

  • ⭐⭐

    @mervey Var tabii ki, mülakat alanları bile 2023 sürecinde kapıdan çevirdi konsolosluk ‘vize kalmadı’ diyerek, vize basılı pasaportu hatta GC kartını alana kadar garantisi yok bu sürecin.

  • ⭐⭐

    @eray26 Bu soruyu konsolosluğa sormalısınız…


  • @lumos sn. @lumos bu konuda bir mail attim konsolosluga fakat cevaplari cok yetersi bir cevapti. Gonderdikleri mailde ve paylastiklari linkte ( ayni linki ekledim ) ben bir bilgi goremedim . 5fec97de-f53a-4caf-a2fa-55fc910cc2f5-image.png

  • ⭐⭐

    @eray26 Bence yeterli bir mail, siz yine de kısa ve net bir şekilde ‘ belgeleri yeminli çevirisi mi, noterli mi apostolli mi olmalı?’ Şeklinde sorun bence, bu sırada da maksimumda hazırlık yapın. Scheduling email de ne yazıyor mesela? Yanlis anlamadıysam imzanızda mülakatınıza zaten çok az kalmış, benim anlamadigim Manama’da gireceğiniz sonra mı belli oldu? Açıkçası her şeyi yeminli olarak cevirisini yaptırın, bu kadar basit. Evet maddi bir yükümlülüğü var, ama bu konuda korumacı davranacak en son kişiyim. Maalesef özellikle Ankara dışında mülakat almanın böyle bir finansal tarafı var. Bu süreci nasıl geçirdiğimiz kişisel bir tercih. Kimse size burada kesin ve kaynaklarinizi muhafaza edebileceginiz bir yolla gösteremez, o nedenle risk almayın ve tüm belgeleri çevirtin.
    Bunun dışında aşılar için oradaki diğer klinikleri araştırın, bizler daha önce ne yapmışız onlara bakın mesela.
    Kolay gelsin.

    Genel not:
    Lütfen sorgularınıza cevap verilmesini bekleyin, kimseyi bunun için etiketlemenize gerek yok…


  • @Emre-Kurtulmuş hangi belgeyi kastettiniz acaba formul a belgesi mi yoksa vukuatli kayit ornegi mi ?


  • @lumos Manamada girecegim en basindan belliydi,birkac kez mulakata dair konsolosluga mail attim fakat evrak mailini bekleyin diyip ,paylastigim linki paylasmaktan baska bir sey yapmadilar. Ceviriler konusunda her seyi yaptirayim hic risk almadan en iyisi. Eski deneyimleri okudugumda ungarda muayneye gidenler o gun asilarini olup bitirmisler isi anladigim kadariyla ama burada bu konuda sikinti yasiyorum.Email standard email guncelleme oldu diye geldi. DVlottery sayfasina baktigimda da standard sayfadir diye dusunuyorum.asagida paylasiyorum sayfayi yinede 🙂 Sure azalinca stress yaptim birden oa yuzden etiketleme yaptim kusura bakmayin.

    eca888bb-569a-4ce4-9484-f790c74056a3-image.png


  • @gucarslan sizden yardım rica ediyorum. Viyana dosyamı kabul etmişti hatta perşembe akşam ilk maili alanlardanım. bugün mülakat maili gelmediği için dosyam nerede diye herkes gibi bir mail attım. şimdi geri dönüş yapmışlar.şöyle yazılmış.
    ""Thank you for your inquiry.
    KCC has reviewed your request to change your interview location. Based on the circumstances of your case, KCC denies your request to be reassigned.
    The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions."""

    Ne yapmam gerekiyor? LÜTFEN yardımcı olursanız sevinirim


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

64
Çevrimiçi

41.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

431.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum