aos için 90 gün bekleme kuralı kalktı mı? buna takılmadan alanlar olduysa cevap verebilirlerse sevinirim.
Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
MUHAMMED ALİ ÇOBAN
@MUHAMMED ALİ ÇOBAN
MUHAMMED ALİ ÇOBAN tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
MUHAMMED ALİ ÇOBAN tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almakTüm Göçmen Kategorileri İlgilendiren İşlemler içinde yayımlandı
@Redbeard merhaba, hangi eyaletten aos sürecini başlattınız ?
-
aos için 90 gün bekleme kuralı kalktı mı? buna takılmadan alanlar olduysa cevap verebilirlerse sevinirim.
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
Merhaba, mülakat yeri değişikliği için taslak maili görmüştüm daha önce fakat şu an bulamıyorum. Müsait birisi cevap olarak atabilir mi ?
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Buğra97 nasıl yazaılacağını bilmiyorum, halletmeye çalışacağım.
-
Case number 16 binlerde " Your case number is now current for interview processing" maili aldım. Mülakat tarihi tahmini ne zaman verilir ?