Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Teşekkürler arkadaşlar, heyecandan hemen yazayım dedim akabinde kontrol ettim 03 nisan. Umarım herkes beklediği bu maili alır.

• @Mervc & @sensey
    arkadaşlar mülakatlarınız hayırlı olsun.
    cn numaranız 4xxx olarak belirtmişsiniz, maillerin hangi numaraya kadar atılmış olduğunu merak ettiğim için soruyorum, sakıncası yoksa bir basamak daha bilgi verir misiniz 47xx mi yoksa 48xx mi 49xx mi cn numaranız.
    Teşekkürler.

• ⭐⭐

@semihistanbul Mail geldikten sonra 1-2 saat icerisinde guncellenecektir. Kazandiginizi ogrendiginiz sayfadan kontrol edebilirsiniz. Tebrikler bu arada.

• @yusufalak hadi bekliyoruz sizden de 👍👍👍

• @semihistanbul, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@melikemim sistemde de yazmıyor tarih. sadece ankara yazıyor :/

greencard sonucu kontrol ettiğimiz sayfadan bilgileri girdik. kazandığımızda çıkan sayfa gibi bir ekran çıktı ve orada. mülakat bilgileri geldi.

teşekkürler bilgiler için

• ⭐⭐

@jtcarlos

Malesef hocam gelen giden yok. 4699 da kalmış görünüyor şuan üstü çıkmadı daha.

• Umarım güzel bi şekilde bol mülakatlı bi dağıtım olur🤲

• Arkadaşlar bana da geldi mail :))))

• Ulaştım bende biraz beklememiz gerekiyormuş. Hepimizin yolu açık olsun inşallah

• @yusufalak Mart ayı bizim için uğurlu geçer ve güzel bir 2NL yağmuruna tutuluruz umarım. Yoksa işimiz yaş gibi görünüyor

• Merhaba mülakat maili aldım şu an eşimin eklenmesi için mail aldığım konsolosluğa mı dönüş yapmam gerekli yoksa sistem üzerinden mi bildirmem gerekli acaba bilgisi olan var mıdır?

• Excelden düzenleyebildiğim kadarıyla, 2024 mali yılındaki aylara göre verilen mülakat dağıtım aralıkları ve cn numaralarını düzenlemeye çalıştım. Son 3 aydır 700 Cn atlayarak gidiyorlar. Geçtiğimiz yıl son aylarda 2.500 cn atlayarak mülakat verildiğini görmüştüm, bu haliyle çok düşük gidiyor.

Capture.JPG

• Ek olarak, dönem başından beri sadece ekim ayı mülakatlarında ay içinde tek bir tarihe mülakat verilmişti. Sonraki aylarda, Nisan ayına gelene kadar ay içinde iki ayrı tarihe randevular veriliyordu. Nisan ayında diğer aylara benzer bir cn atlayarak tek bir tarihe randevu verildiğini düşünürsek eğer ay bitmeden ikinci bir tarih verilebilir mi diye düşünmeden edemiyor insan. Diğer seçenekler tabii ki tek bir tarihte kalması, Başka vize türlerine yoğunlaşılması, As veya Af ükelerinden gelenlere yoğunlaşılması diyeceğim ama as cn çok az arttı, orayı açıklanan cn e çekseler bile boşluk kalacaktır diye düşünüyorum. Umarım Nisan ayı için ikinci bir tarih verilir.

• Belki pazartesi akşamına başka bir dağıtım olabilir diye düşünmüyor değilim ama ankara konsolosluğu bu, çok da ihtimal vermemek gerekiyor.

• Mülakat dağıtırken malum konsolosluk

image.png

• Doğan bebeğimizin bilgilerini kendi ds formlarımıza eklemek için dosyamızı açtırmamız gerekiyor. Forum'daki aramız kısmından 'bebek doğum' ve 'dosya açtırma' diye arattım. İletilere baktım, sayfalarca ilerledim ama mail'de yazmam gerekiyor. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?

Bebeğe pasaport çıkardıktan sonra onun da ds formunu eklemiştim listeye. Ama kendi bilgilerimize eklememiştik.

• Merak eden arkadaşlar için söylemiş olayım dvcharts her cumartesi güncelleniyor. Şu anda tüm EU dosyalarında 4-6k aralığındaki dosyalardan birçoğu "In Transit" gözüktüğü için oradaki veriden tam olarak Ankara kaç cn'ye kadar mülakat vermiş kestirmek güç. Tahmin yapmak gerekirse ya 4700'lere ya da 4950'lere kadar mülakat vermiş gibi duruyor. Yine toplam 45-50 dosya kadar. Birkaç gün içinde netleşmiş olur. Her ayki rutin bozulmadı gibi.

• Bizden daha yüksek dosya numaralı kazananlara mail gelmiş. Dosya numaramız 459X, mail gelmedi. Bizimle aynı durumda olan başka arkadaş var mı?

• Mail alan arkadaşlara başarılar diliyorum süreçlerinde eşim ve ben süreç hakkında bilgilendirmesi amaçlı video çektik ve youtube kanalımıza yükledik faydalanmak isteyen arkadaşlar izleyebilir umarım yararlı olur iyi forumlar ✋🏼

*ilgili link forum kuralları gereği kaldırılmıştır.

• Arkadaşlar herkese merhabalar. Mülakat alan arkadaşları tebrik ediyorum. Geçen senenin istatistiklerine baktığımda haziran ayından itibaren Amerikan konsolosluğunun mülakat verme hızları artmış. Örneğin geçen yıl sanırsam mart ve nisan ayında konsolosluk kimseye mülakat vermemiş, Mayıs ayında cse number 5900 civarına kadar mülakat vermiş, Haziran ayında 6900 civarına kadar mülkat vermişler, daha sonra temmuz ayında ise 10200 civarına kadar mülakat dağıtmışlar. Ben bu senede benzer bir süreç olacağını ümit ediyorum. Umarım haziran, temmuz ve ağustos arasında bol bol mülakat dağıtılır ve herkes mutlu birmşekilde mülakatlarını alır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k