Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • Eşimin mailine geldi. ESC uzantılı sayfaya giriş yapın diyor. Şu anda mesaide olduğum için bakamıyorum. Hayırlı olsun herkese.


  • Herkese merhaba heyecandan elim ayağıma dolaştı buraya koştum hemen Required Entry Status Check for DV Submission şeklinde mail aldım linki DV number ile kontrol ettim fakat randomly selected olarak aynı sayfa çıkıyor ne anlama geliyor acaba? Teşekkürler


  • bazı telegram gruplarında mülakat mailleri alan arkadaşlar yazmış. güncellemeler buradada olacaktır. umarım güzel birşeyler vardır.


  • @melikemim her gün dağıtım yapan farklı farklı konsolosluklar oluyor dönem boyunca hatta bizim dönemimizde biz Ankaradan haber beklerken özellikle Afrikadan farklı farklı ülkelerden her gün mülakat dağıtıldı bildirimleri alıyorduk

  • ⭐⭐

    @sensey

    Hocam hayırlı olsun mülakatınız.


  • @sensey sistemden girip kontrol etmeniz gerekiyor olabilir her zaman orada gözükmüyor diyorlardı

  • ⭐⭐

    @Mervc

    Mülakatınız hayırlı olsun. 15-20dk içinde tarih görünecektir.


  • @melikemim sistemde de yazmıyor tarih. sadece ankara yazıyor :/


  • @sensey bu başlığın ilk iletisinde şu şekil yaziyor

    1. KCC'nin bir mulakat tarihi vermesini beklemek

    Sizin dosya numaraniz aktif olduktan ve formlariniz islendikten sonra size bir mulakat tarihi verildiginde, dvprogram.state.gov sayfaniza girip oradan mulakat tarihinizi ogrenebileceksiniz. dvprogram.state.gov sayfaniz guncellendigi zaman KCC'den size bir e-mail gelecek ve siz de siteye girip mulakat tarihinizi ogreneceksiniz (Bazen email'den hemen sonra sayfaniz henuz guncellenmemis oluyor, email geldikten sonra 3-4 saat bekleyip tekrar siteye girebilirsiniz!).

    Mulakat tarihleri KCC tarafindan belirlendikten sonra dosyaniz formlarda belirttiginiz konsolosluga gonderiliyor, yani eger Ankara'daki Amerikan Konsoloslugu'nda mulakata girecekseniz dosyaniz oraya gonderilecek. Turkiye'de gocmen vizeler icin sadece Ankara ABD Konsoloslugu'nda mulakata giriliyor.


  • Teşekkürler arkadaşlar, heyecandan hemen yazayım dedim akabinde kontrol ettim 03 nisan. Umarım herkes beklediği bu maili alır.


  • @Mervc & @sensey
    arkadaşlar mülakatlarınız hayırlı olsun.
    cn numaranız 4xxx olarak belirtmişsiniz, maillerin hangi numaraya kadar atılmış olduğunu merak ettiğim için soruyorum, sakıncası yoksa bir basamak daha bilgi verir misiniz 47xx mi yoksa 48xx mi 49xx mi cn numaranız.
    Teşekkürler.

  • ⭐⭐

    @semihistanbul Mail geldikten sonra 1-2 saat icerisinde guncellenecektir. Kazandiginizi ogrendiginiz sayfadan kontrol edebilirsiniz. Tebrikler bu arada.


  • @yusufalak hadi bekliyoruz sizden de 👍👍👍


  • @semihistanbul, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @melikemim sistemde de yazmıyor tarih. sadece ankara yazıyor :/

    greencard sonucu kontrol ettiğimiz sayfadan bilgileri girdik. kazandığımızda çıkan sayfa gibi bir ekran çıktı ve orada. mülakat bilgileri geldi.

    teşekkürler bilgiler için

  • ⭐⭐

    @jtcarlos

    Malesef hocam gelen giden yok. 4699 da kalmış görünüyor şuan üstü çıkmadı daha.


  • Umarım güzel bi şekilde bol mülakatlı bi dağıtım olur🤲


  • Arkadaşlar bana da geldi mail :))))


  • Ulaştım bende biraz beklememiz gerekiyormuş. Hepimizin yolu açık olsun inşallah


  • @yusufalak Mart ayı bizim için uğurlu geçer ve güzel bir 2NL yağmuruna tutuluruz umarım. Yoksa işimiz yaş gibi görünüyor


  • Merhaba mülakat maili aldım şu an eşimin eklenmesi için mail aldığım konsolosluğa mı dönüş yapmam gerekli yoksa sistem üzerinden mi bildirmem gerekli acaba bilgisi olan var mıdır?


Benzer Başlıklar

  • 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card vergi
    5
    0 Oy
    5 İleti
    915 Bakış
    crazycellsC
    @fatim, içinde söyledi: Gelir beyanında bulunup vergiyi ödememek Merhabalar bi sorum olacaktı eşim gelir beyanında bulundu ama ödemesi gereken vergiyi ödemedi zamanı geçti üstelik benim için green card başvurusunu yapacaz bu bize sorun çıkarır mı? Evet, Green Card basvurusunda bu durum problem yaratabilir. Arkadaslarin da dedigi gibi IRS ile iletisime gecip bir payment plan uzerinde anlasin, bu plana dair belgeleri basvurunuzda kullanirsaniz borcunuzu odemeye calistiginiz icin bu durumun sorun yaratma ihtimali azalacaktir.
  • 33 Oy
    5k İleti
    605k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum