@Tracy, içinde söyledi: ABD’de Bir İş Teklifi Gerektirmeyen Green Card Başvurusu (EB-2 veya NIW)
@u2rem Hocam daha önce sorumu cevapladığınız halde gözümden kaçmışsa kusura bakmayın. Sizin PD niz 2021 ve şu sıralar PD si 2022 olanlar randevu alıyor ki size randevunun çok daha önce gelmesi gerekirdi. Sizin özel bir durumunuz mu var, bu konuda durumunuzu NVC ye sordunuz mu? En kısa zamanda randevu mailinizin gelmesini temenni eder başarılar dilerim.
Ağustos 2021 de başladığım süreçte Benim dosyam Şubat 2022 de onaylandı ancak anlamadığımız şekilde (10 larca kez hem NVC ye hem USCIS e mail atmamıza rağmen) dosyam Ocak 2023 de NVC ye transfer edildi. Bu yüzden de Nisan 2023 de DQ olabildim. 1 ay kadar da eksik evraktan dolayı geç DQ oldum.
O nedenle diğer arkadaşlar 2022 PD li olmalarına rağmen DQ ları benden önce olduğu için randevularını aldılar. 28 ay dolmuş sürecimi başlatmamın üzerinden umarım bu ay randevu mailini ben de alabilirim.
Bu arada bu aya kadar randevular çok ama çok yavaş ilerliyordu. İlk sayfadaki excelle baktığımda dosya transfer sürecim normal ilerleseydi muhtemelen Haziran 2022 gibi DQ olup Ocak 2024 de randevu alabilirdim diye tahmin ediyorum. Her işte bir hayır vardır diyorum. Çok bekledik umarım buna değer