Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• İyi Kandiller

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Ping-PONG Yaşı 27, fince sıfır, ingilizce konuşma başlangıç seviyesi, 1 yıl çalışma vizesi var şu an fakat ayrılıp başka işe girebilir mi hiç bilgim yok. Muhtemelen giremez gibime geliyor. Bir yıl dişini sıkması lazım en iyi ihtimalle. Çok zor. Zaten artık uçak biletini de aldı. Allah yolunu açık etsin diyebildim sadece. Oraya gittiğinde deneyimlerini vs. burada paylaşırım. 🙂

• @Ping-PONG evet. o yüzden rastgele ülkelere değil de Avrupa ülkelerine gitmeye çalışıyoruz.

• @Atlantis00 teşekkür ederim. tur falan satın alsak vizede daha mı kolay olur sizce?

• Herkese günaydın ve iyi çalışmalar

• @lawyergirl günaydın yine buradayız 🙂

• @lawyergirl günaydın, iyi çalışmalar

• ⭐⭐

hellloooooo günaydın herkese; asayiş berkemal mi?

• ⭐⭐

kaldı 113 🙂

• Günaydın arkadaşlar kasvetli bir sabahtan. Ama umutlarımız hala taze. Sabahın Ankara soğuğunda konsolosluk koşuşturma umuduyla yanıp tutuşanlara selam olsun

• @debbieLA77 oo nerelerdesin 🙂

• @hasnotben evet 😀

• ⭐⭐

@hasnotben ya hastalık koşturmaca hepsi birleşti... iyi de oldu amerikaya fazla sarmıyorum gibi buaralar diyecem de; daha dün walmartta alış verişteydim tuvalet kağıdı ve kurutma makinası mendili bitmişte 🙂 🙂 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@lawyergirl burada iş tamamiyle sizde bitiyor aslında çünkü gelince her ne kadar ingilizce biliyorum desenizde gerçeklerle karşılaşıyorsunuz önce bildiğiniz ingilizce sizi daha çok markette alışverişte vesaire kolay ettiriyor ama öbür türlü bire bir iletişimde eksik kaldığınızı farkediyorsunuz. Bu eksikliği gidermekte buraya geldikten sonra bol pratik yapmaktan geçiyor. Bence korkmayın yetersiz olur mu dilim diye ama burada kendinizi konuşmaya ve pratiğe verin bol bol. Ben mesela 2019da ilk geldiğimde her hafta izin günümde 1-2 kere sinemaya gidiyordum kulağım gelişsin diye çok faydasını gördüm

• Yasaklı

@lavender, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

@Ping-PONG evet. o yüzden rastgele ülkelere değil de Avrupa ülkelerine gitmeye çalışıyoruz.

J1 den yeni döndüğünüzü görünce merak ettim.
    Kalmayı düşünmemişsiniz.

Vizesiz bir kaç ülkeyi gezip, bir Schengen yapıp üzerine UK eklerseniz eğer ABD vizesi çok rahatlar. Bence İngiltere vizesini/seyahatini de eklemeye çalışın. Etkisi çok büyük. Doğru senaryo ve planlarla yaşınızın genç olması faktörünü ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

Doğru bir danışmanın etkisi büyük olur.

• Yasaklı

@lawyergirl, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Herkese günaydın ve iyi çalışmalar

Günaydın

• @debbieLA77 aman diyim uzak kalma buralardan zira buralar sessizleşti. Fiyatlar nasıl bu arada 😀

• @T-C-Kubilay-Dikici Ben 2015 Te motorsiklet ehliyetimi aldığımda Ktm Duke 200 8000 tl idi . Eşimi ikna edemedim bir türlü , Sonra 2017 Yılında Yamaha Nmax 125 Almak İstedim oda o zamanlar yeni yeni çıkmıştı , 10.000 tl idi . O furyayı kaçırdık yalvar yakar en son 2021 Yılında 50.000 tl ye Honda pcx aldım . Gündüzleri bir şirkette idari işlerde çalışıyorum ( 8yıldır ) Akşamlarıda son 2 Yıldır Trendyol Go 'da kuryelik yapıyorum . Hafta sonlarıda ( Ctesi ) bazı eczaneler , kumaşçılar , perdecilere özel kuryelik yapıyorum . Kısacası 3 işte çalışıyorum . Motor Artık benım bir parçam 50k km yol yaptım istanbulda pcx ile , ilk motorum Kuba bluberry 50 cc idi 🙂 ona 3K Km dayanabıldım 🙂 sonrasnda sırasıyla pcx şimdide adventure 250 , bu sene greencard alırsak Amerikadada 800-900cc bir makine ile devam etmek istiyorum bakalım kısmet , bu ülkede bu kadar iş yapıp çabalamak yordu artık beni , insan bir noktadan sonra " Bu kadar enerjiyi kendi işime kullansam neler olurdu ? acaba ? " diyor .

Etrafımda ki Olumlu düşünce sömürücülerde ne gerek var burda çalışıp kazanıyorsun işte diyorlar 🙂

evet 3 işten kazandıgım sadece cocugun tam gün anaokulu parasına zor yetıyor istanbul gibi bir yerde 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hasnotben houston tarafında don ve kar yağışı bekleniyor ondan herkes dışarıda bulunan musluk - vanalar ve su boruları için yalıtım alıyorlar sen aldın mı müstakil evin için @debbieLA77

• @Darko Hocam beni yanlış anlama tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz ama motorsiklet kullanmak bence bir özgürlük , bir felsefe gibi birşey alışınca kudurmuştan beter oluyorsun 🙂 aklınıza gelebilecek tüm hava şartlarında her türlü aksiyon dolu istanbul trafiginde 50k km kuryelik yaptım . Hala daha yapmayada devam ediyorum , yani onun tadı bambaşka 🙂 Mesela istanbulda son 1 haftadır hava gecelerı 0-3 Derece gündüzleride ayaz ve yagıslı 6-8 derece arasında , ben motora binip iş yerine geldigimde servisle işe gelen adamdan daha dinç daha kuvvetli daha motivasyonlu geliyorum 🙂

Acaba arızalık mı var bende 🙂

Sence ? @T-C-Kubilay-Dikici 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |