[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@SeyfettinB evet bilgi için çok teşekkür ederim
-
@salihzeki tamamdır çok teşekkür ederim hemen ödemeyi yapıyorum o zaman
-
@Mr-alikaya Merhaba, oncelikle lutfen vize surecinizi imzaniza tasiyin.
Normalde imzaniz olmadigi icin cevap vermek cok usule uygun degil fakat baska arkadaslar cevap vermisler ve dogru cevaplar icin kurallari aktarmak ve ilgili basliga yonlendirmek amaciyla iletiyorum bu mesaji.
Isterseniz simdi, isterseniz gittikten sonra yapabilirsiniz;
- ulkeye girdikten sonra oderseniz odemeyi yaptiktan sonra,
- ulkeye girmeden once oderseniz ulkeye ayak bastiktan sonra
GC'niz basima hazirlanir.
Ozetle oncesinde odemeniz tavsiye edilir, ama bu bir zorunluluk degildir... Detaylar icin lutfen bu linke ve forumdaki ilgili basliga, USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle), bakiniz.
-
@lumos anladım bilgi için teşekkür ederim 😊
Şimdiden ödemekte fayda var -
@salihzeki Salih bey Muskat’ta mülakata girenler de sarı zarf alıyor pasaport ile birlikte değil mi ?
-
@burcugulsn Sırbistan'dan çalışma ve oturum izni aldığınız halde dosyanızı transfer etmemeleri ne tuhaf. Neyse ki azminiz sayesinde vizeyi alabilmişsiniz. Bravo size. Yeni yaşamınızda mutluluklar..
-
@busradincer Tebrik ederim vizenizi. Herkesin vize için Umman'a giderken sizin ise buraya gelmeniz garip bir nüans olmuş :)
-
@burcugulsn Vizeniz hayırlı olsun
-
@burcugulsn kuzum çok uğraştın emek verdin. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim .herşey gönlünüzce olsun :))
-
@cerkezkizi09 çok teşekkür ederim canım emeğin çok
-
@misha90 çok teşekkür ederim
-
@Serapp çok teşekkür ederim
-
@burcugulsn Pes etmeden göstermiş olduğunuz başarınızın ödülünü almanıza çok sevindim umarım önümüzdeki yıllara ait kazanan talihliler bu içerikleri okuyup karamsarlığa kapılmaz. Yeni yaşantınızda size ve ailenize başarılar dilerim. :)
-
Aranizdan bu hafta herhangi bir uyari ya da mulakat iptal maili alan oldu mu?
-
Almadık ancak çeşitli ülkelerden haberler geliyor. Taşkent sağlık muayenelerini iptal etmiş. Kenya ve Rıyad vize kalmayabilir uyarısı yaptı.
-
@Deniz-Karya-Acikbas size böyle bir haber geldi mi
-
@zehraoz Ben cevaplamışım olayım, evet alıyor.
-
@zehraoz tabiki evet.. 👍
-
@burcugulsn tebrikler.Vizeniz hayırlı olsun.Amerikadaki yeni yaşantınızda başarılar.
-
@burcugulsn şunları okurken gerçekten insan duygulanıyor. Tebrik ederim Burcu Hanım. Yeni hayatınızda size ve ailenize bol şans diliyorum. Darısı ben ve benim gibi çok isteyen herkesin başına.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum