[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@lumos anladım bilgi için teşekkür ederim

Şimdiden ödemekte fayda var -
@salihzeki Salih bey Muskat’ta mülakata girenler de sarı zarf alıyor pasaport ile birlikte değil mi ?
-
@burcugulsn Sırbistan'dan çalışma ve oturum izni aldığınız halde dosyanızı transfer etmemeleri ne tuhaf. Neyse ki azminiz sayesinde vizeyi alabilmişsiniz. Bravo size. Yeni yaşamınızda mutluluklar..
-
@busradincer Tebrik ederim vizenizi. Herkesin vize için Umman'a giderken sizin ise buraya gelmeniz garip bir nüans olmuş

-
@burcugulsn Vizeniz hayırlı olsun
-
@burcugulsn kuzum çok uğraştın emek verdin. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim .herşey gönlünüzce olsun :))
-
@cerkezkizi09 çok teşekkür ederim canım emeğin çok
-
@misha90 çok teşekkür ederim
-
@Serapp çok teşekkür ederim
-
@burcugulsn Pes etmeden göstermiş olduğunuz başarınızın ödülünü almanıza çok sevindim umarım önümüzdeki yıllara ait kazanan talihliler bu içerikleri okuyup karamsarlığa kapılmaz. Yeni yaşantınızda size ve ailenize başarılar dilerim.

-
Aranizdan bu hafta herhangi bir uyari ya da mulakat iptal maili alan oldu mu?
-
Almadık ancak çeşitli ülkelerden haberler geliyor. Taşkent sağlık muayenelerini iptal etmiş. Kenya ve Rıyad vize kalmayabilir uyarısı yaptı.
-
@Deniz-Karya-Acikbas size böyle bir haber geldi mi
-
@zehraoz Ben cevaplamışım olayım, evet alıyor.
-
@zehraoz tabiki evet..

-
@burcugulsn tebrikler.Vizeniz hayırlı olsun.Amerikadaki yeni yaşantınızda başarılar.
-
@burcugulsn şunları okurken gerçekten insan duygulanıyor. Tebrik ederim Burcu Hanım. Yeni hayatınızda size ve ailenize bol şans diliyorum. Darısı ben ve benim gibi çok isteyen herkesin başına.
-
Selamlar, 12 Eylül 2023 tarihinde Ankara'da mülakatım var. Mülakat İngilizce mi oluyor? teknik sorular sorarlarsa ona göre hazırlıklı gitmek için soruyorum. B1/B2'ye başvurdum ve beni davet eden firmayı ziyaret edeceğim aynı zamanda da düzenli olarak ithalat yaptığım firmalarla görüşmek üzere gidip geleceğim. Mülakat için de önerileriniz varsa fikirlere açığım.
-
@Lgelada3daMgda Bu baslik sadece DV2023 mulakat deneyimlerine yoneliktir. B1/B2 Vizeleri icin ilgili basliga bu linkten ulasabilirsiniz.
-
İlginç bir durum ile karşı karşıyayım şu anda. Sayfa güncellenmedi muhtemelen diye düşünüyorum.
Ceac.state.gov adresinden vize durun kontrolü yaptığım zaman "issued" yazıyor. Güncelleme tarihi bugün yani 6 eylül.
Tr.usembassy.gov adresinden vize vaka durumu öğrenmek istediğimde bilgi gerekli uyarısı veriyor. Güncelleme tarihi 5 eylül. Hangisine inanacağımı şaşırdım.Pasaportum gönderildi mi nasıl kontrol edeceğimi de bilemiyorum. Bu aralar malesef düğün telaşından fazla bakamıyorum da
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.