Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri


  • @Mr-alikaya, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

    @yigitberberoglu benim an itibariyle ıssued oldu çok şükür. 😊
    Yakında herkesin durumu güncellenecektir

    Bizde de durum issued a döndü hatta issued a dönünce 8 eylüle gidiş biletimizi aldık.


  • @sevilt vizeniz hayırlı olsun sevil hanım :) O gün benim vizem onaylandığındaki sevincinizi ve moral desteğinizi unutamam :)


  • @Mr-alikaya, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

    @yigitberberoglu benim an itibariyle ıssued oldu çok şükür. 😊
    Yakında herkesin durumu güncellenecektir

    Need info bilgisi girilmiş bende. Adres beyanı istiyorlar. Mail olarak gönderince onaya düşer sanırım benimki de


  • @yigitberberoglu uçuş biletlerine baktım da çok pahalı siz direk bilet kestiniz mi yoksa aktarmalı mı gideceksiniz?
    Benim gideceğim yerde de direk uçuş görünmüyor zaten


  • @korkmazunal siz adresi belirtmemişmiydiniz?
    Neden öyle birşey oldu ki?


  • @Turco profilden kim olduğunuzu çıkardım :) her zaman sonuna kadar destek .


  • @Mr-alikaya, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

    @yigitberberoglu uçuş biletlerine baktım da çok pahalı siz direk bilet kestiniz mi yoksa aktarmalı mı gideceksiniz?
    Benim gideceğim yerde de direk uçuş görünmüyor zaten

    Ben Frankfurt aktarmalı gidecektim normalde Houston a fiyat çok yüksekti thy nin direkt uçuşu ancak 8 eylül uçuşun fiyatı düşünce ilk giriş olacağı için aktarmalı gitmekten vazgeçtim ve 8 Eylüle direkt uçuş olarak aldım.


  • Bu ileti silindi!

  • @Mr-alikaya, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

    @korkmazunal siz adresi belirtmemişmiydiniz?
    Neden öyle birşey oldu ki?

    Kart teslim adresini Türkiye new york konsolosluğu yazmıştım ama kabul etmemişler


  • @norta Öncelikle tebrik ediyorum. Dosya taşıma ile ilgili bir sorum olacaktı. Ülkelere mail atarken mailde '' konu'' kısmına dikkat çekmek için ne yazmıştınız. Nasıl maili göndermiştiniz.

  • ⭐⭐

    @tgctgctgc Bildiğim kadarıyla Dosya numaranızı yazmanız yeterli oluyor. Bazı konsolosluklar visa navigator kullanmaya yönlendiren mail atabilir, visa navigator de doğru adımlara tıkladığınızda mail içeriğinin kendi konsoloslukları için kabul edilen formatının düzenini açıklayan bir ekrana ulaşabilirsiniz. O konsolosluğa o içerik ile mail atarsınız aksi halde okumayacaklarını attıkları otomatik yanıt mailinde belirtiyorlar çünkü. Tabiki yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.


  • @tgctgctgc @Revolter ’in yazdığına katılmakla birlikte, ben visa nav.’e yönlendirmeyen konsolusluklara e-mail atarken “konu” kısmına “CN:2023EU***** - TRANSFER REQUEST - AD SOYAD” şeklinde yazdım ve hemen hemen tüm konsolosluklardan olumlu/olumsuz cevap aldım. Belki size bir fikir verebilir. Bu arada geri dönüşler 4-5 gün sürebiliyor bilginize.


  • Bugün vize basılı pasaportlarımızı ve sarı zarflarımızı pttden teslim aldık.

    Darısı tüm bekleyenlerin başına.


  • Herkese merhaba aklıma takılan bir konu var bilen arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Pasaportumun son geçerlilik tarihi 26 mart 2024 yani yaklaşık 7 ay kaldi, gocmenlik vizem'in son tarihi ise 15 Şubat. Sorum hangi tarihlere kadar Amerika'ya giriş yapabilirim ? Ocak gibi giriş yapmak istersem pasaportumun 2 ay geçerliliği kalıyor bu şartlarla alırlar mı ? Yoksa pasaprtu yenileyip iki pasaport ile mi giriş yapmam gerekiyor ? Teşekkür ederim.


  • @deep_blue çok teşekkür ediyorum.


  • @Teoman-Yilmaz Pasaport suren en az 6 ay olmak zorunda yoksa ulkeden disari cikarken yada diger ulkeye girerken sorun yasarsin


  • @tunci merhaba. Pasaport süreniz 1-2 gün kalsa bile Türkiye'den çıkabiliyorsunuz ama gideceğiniz ülkeler genelde 6 aydan fazla (en az 6 ay 1 gün) pasaportun son kullanma tarihinin olmasını istiyorlar.


  • @Revolter anladım çok teşekkür ediyorum


  • @Darwin Vizeniz hayırlı uğurlu olsun


  • @Darwin vizeniz hayırlı olsun amerikada ki hayatınızda başarılar


Benzer Başlıklar

  • Dv Lottery İsim Yanlış Yazılmış!

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card
    7
    0 Oy
    7 İleti
    392 Bakış
    Y
    @EzgiLera valla şu cevabı keşke önceden alsaydım içim rahatladı bir nebze de olsa aşırı komikmiş 🤣 çok teşekkür ederim.
  • 43 Oy
    7k İleti
    558k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 8 Oy
    294 İleti
    20k Bakış
    KalpK
    Ben bir soru sorucaktım da ben 16 yasındayım açık lise mezunuyum yani erken bitirdim green carda başvurabilir miyim uygun mudur?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum