Amerikaya Tek Başına gelmek
-
Merhaba arkadaşlar, ben greencard kazandım, yeni mezun bilgisayar mühendisiyim. Amerikada tanıdığım kimse yok ve tek başıma olacağım.
Adapte olmamı kolaylaştıracak deneyimleriniz ve bilgileriniz varsa paylaşır mısınız rica etsem ? Gidince ilk ne yapmamı önerirsiniz?
Gitmek istediğim yerler kuzey doğu kıyıları. Daha önce New York'a gittim ama tek başına kalmak için pek uygun görünmedi ve çok fazla evsiz vardı. Daha güvenilir bir yer var mı önereceğiniz?
Ve yapmam gereken resmi işler var mı mesela adresimi kayıt ettirmek vs. -
@Laçin-Boz slm NJ de dusunebilirsiniz ancak NY ve NJ eyaletlerinde ev kiralari cok pahali. Bunlara MA ve CT da dahil edilebilir. Nereyi sececeginiz tamamiyla maddi durumunuza bagli. Mesleginiz gecerli bir meslek. Ingilizceniz iyi ise ve networking ya da software de tecrubeniz varsa, ABD nin her yerinde is bulmaniz olasi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
40
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum