Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri


  • @crazycells tarihin geç gelmesi demek ap süreci gibi bir şey mi


  • @gunesdogdu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells sayfadan kontrol ettim randevu tarihi henüz işlenmemiş.

    ok, sorun degil. Bilgi gelmesini bekleyin, su an icin yapmaniz gereken baska bir sey yok.


  • @crazycells tamam çok teşekkürler


  • @kivooo DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @crazycells tarihin geç gelmesi demek ap süreci gibi bir şey mi

    hayir, sadece KCC siradaki dosya olarak sizinkini secmemis demek. Fakat onceki dosyalar clear oldugu icin, bir sonraki ay buyuk ihtimal dosyaniza sira gelecek gibi dusunebilirsiniz.


  • @gunesdogdu siz herşeyi zamanında yapmışsınız, bence içiniz rahat olsun. Önümüzdeki hafta hepimize mail gelecektir. Tabi özel bir çalışma yapıp ocakta çalışmayacaklar ise şubata kalırız en kötü :) Mail geldiğinde bilgilendirme yapacağım tekrar.


  • Case number 6600 ile 8800 arasinda olup forumda sadece bir kisi randevu verildigini acikladi. Gorunen o ki biraz gecikme var. ben randevu verilecegini umuyorum. Pazartesi gunune kadar bekleyelim bakalim


  • @arkben saolun hepimiz icin, evet onu özellikle belirttim. tahliller icin aclık durumu farketmiyor, tok gitmekte fayda var. sizede süreclerde basarılar


  • @gunesdogdu benim 83xx


  • Merhaba. Mülakat tarihimiz gelince Hamile eş için sağlık kontrolü nasıl oluyor. Mülakat tarihinde eşim 5 aylık hamile olduğunda röntgen aşı Bebek için tehlikeli Olurmu veya Ankara'daki hastahane sorun çıkarırmı. Diğer bir konu ise bebek Amerika'da doğarsa yeni kanuna göre direk vatandaş oluyormu Trump amca doğumla vatandaşlık hakkını iptal etmis. Lütfen bilgi verir misiniz

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @jammel DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhaba. Mülakat tarihimiz gelince Hamile eş için sağlık kontrolü nasıl oluyor. Mülakat tarihinde eşim 5 aylık hamile olduğunda röntgen aşı Bebek için tehlikeli Olurmu veya Ankara'daki hastahane sorun çıkarırmı. Diğer bir konu ise bebek Amerika'da doğarsa yeni kanuna göre direk vatandaş oluyormu Trump amca doğumla vatandaşlık hakkını iptal etmis. Lütfen bilgi verir misiniz

    Şu konuda hamilelikle ilgili bilgiler var: https://yesilkartforum.com/forum/topic/724/hamilelik-ve-green-card-sureci

    Trump henüz bir şeyi iptal etmedi, adamın ağzından çıkan her lafı olmuş gibi yansıtan basınımıza itibar etmeyin. Doğumla vatandaşlık hakkının iptali için anayasa değişikliği gerekiyor diye biliyorum.

  • ⭐⭐⭐⭐

    Bu hafta gruptan bir çok arkadaşımız Mülakata girecek , hepinize başarılar ve sorunsuz mülakatlar diliyorum.


  • @redsat2000 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Bu hafta gruptan bir çok arkadaşımız Mülakata girecek , hepinize başarılar ve sorunsuz mülakatlar diliyorum.

    🙏🙏🙏


  • @mardin-le-gund çok teşekkür ederim inşallah bize de bu hafta mülakat tarihi maili gelir.

    kendisine mail gelenler paylaşsın lütfen.


  • @knnrn Trump Doğumla vatandaşlık hakkı olmamalı dedi vatandaşlık bu kadar ucuz olmaz demişti. İptal olmadı. Amerikada değişiklik öyle kolay değil merak etmeyin. Diğer konuyu doktorlara sorun bence.


  • Merhabalar. Bir sorum olacaktı. Talihlilerden biriyim. Gerekli bilgileri doldurup sistemi submit etmiştim. Şimdi sorum şu şekilde pasaportumu yenilemek istiyorum. Elimdeki pasaportum 2019 10. ayda doluyor süresi case number: 197** lerde. Buda bana haziran ayında sıra gelecek gibi geliyor. Bu yüzden süresi yetmeyen pasaportumla işleme devam edemeyeceğim. Şimdi yeniden pasaportumu çıkartsam nasıl bir yötem uygulamam gerekiyor? Kentucky konsolosluk merkezine mi bilgi vermem gerekiyor? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. @crazycells

  • ⭐⭐

    @mstfylmz32 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhabalar. Bir sorum olacaktı. Talihlilerden biriyim. Gerekli bilgileri doldurup sistemi submit etmiştim. Şimdi sorum şu şekilde pasaportumu yenilemek istiyorum. Elimdeki pasaportum 2019 10. ayda doluyor süresi case number: 197** lerde. Buda bana haziran ayında sıra gelecek gibi geliyor. Bu yüzden süresi yetmeyen pasaportumla işleme devam edemeyeceğim. Şimdi yeniden pasaportumu çıkartsam nasıl bir yötem uygulamam gerekiyor? Kentucky konsolosluk merkezine mi bilgi vermem gerekiyor? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler. @crazycells

    Pasaportu yeni yıl gelmeden değiştirin bence en azından oradan bir kar olur. Sonra pasaportunuzu değiştirdikten sonra sıranızın gelmesini bekleyin. Randevu tarihi verildikten sonra konsolosluk ile iletişime geçip bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.


  • @jammel DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    Merhaba. Mülakat tarihimiz gelince Hamile eş için sağlık kontrolü nasıl oluyor. Mülakat tarihinde eşim 5 aylık hamile olduğunda röntgen aşı Bebek için tehlikeli Olurmu veya Ankara'daki hastahane sorun çıkarırmı. Diğer bir konu ise bebek Amerika'da doğarsa yeni kanuna göre direk vatandaş oluyormu Trump amca doğumla vatandaşlık hakkını iptal etmis. Lütfen bilgi verir misiniz

    Hamile eş için aşılarla ilgili bir sorun olmuyor. Aşılar canlı aşılar olmadığı için yaptırabilirsiniz. Röntgen içinde bebeğe zarar verme ihtimali çok çok çok düşük. Unganlar sitesinde hamile bireyler için bilgiler mevcut, eşiniz doktorundan da fikir alın ve ungan için bir yazı gerekebilir.

    ABD de doğum yapacaksa gebelik ilerlemeden yolculuk etmenizi tavsiye ederim çünkü hava yolları belli bir haftadan sonra zorluk çıkarabiliyor.


  • @tolga-demir DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    ABD de doğum yapacaksa gebelik ilerlemeden yolculuk etmenizi tavsiye ederim çünkü hava yolları belli bir haftadan sonra zorluk çıkarabiliyor.

    Aslında bu bahsettiğiniz yazılı bir kural olmakla birlikte biraz havayollarının üzerinden sorumluluk atmak için koyduğu bir kural.
    Geçenlerde bir arkadaşım amerikaya doğum için gitti, kimse sormamış kaç haftalıksın diye.
    Zaten çok ayıp birşey kimsenin karışacağını zannetmiyorum.
    Kuralı koymuşlar uygulamak yolcuların sorumluluğunda.

    Zaten ülkemizdeki doktorlar da rapora 36 haftalık yazmaktan çekinmiyorlar :)


  • @mstfylmz32 @gkhanfeez abinin dediği gibi öncelikle gelecek zamlardan etkilenmemek için pasaportlarınız yenilenemez gerek. Zaten mülakata gittiğinizde pasaportununz en az 8 ay daha geçerli olması gerekiyordu sanırım.

    Pasaportunuzu yenilediğinize KCC ye bir mail atacaksınız DS260 dosyasını açtırmak için standart bir şablon var bilgileri değişip yollayabilirsiniz. 1-2 gün içinde açıldığına dair cevap maili gelecek sonra düzeltmeleri yapıp tekrar submit edeceksiniz.


  • Merhabalar arkadaslar vizem bu gün itibariyle onaylanmıştır ancak en önemli konu arkadaşım ds260 formunu doldurduğu zaman baba adına rasim yazacağına raşit yazmış bende mülakatta stresten dolayı unuttum ne yapmam lazım nasıl düzeltirebilirim yardımcı olabilirmisiniz


Benzer Başlıklar

  • DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler gocmen vize green card vize
    2
    0 Oy
    2 İleti
    463 Bakış
    crazycellsC
    @numan011, içinde söyledi: DACA statusunde biri ile evlenip Green Card almak Merhabalar,Amerikada yaşayan kızarkadaşımın DACA vizesi mevcut(bu sene vizesini sorunsuz yeniledi tekrardan)eğer kızarkadaşımla evlenirsem aile dayanaklı green card veya benzeri bir oturum izni alabilir miyim ve ne tür bir statüye sahip olurum? Bu konuda bana cevap verip bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. Maalesef DACA statusundeki kisiler ne ABD vatandasi, ne de Green Card sahibi olarak sayilmiyor. O nedenle tahminimce DACA statusune sahip biriyle evlenmek size gocmenlik icin hicbir fayda saglamayacak. Ama emin olmak adina, sorunuzu bir de Muslu Hukuk Burosu'na sormanizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

    Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    W
    @crazycells tabi ki. Ordan devam ediyorum o halde. Kusura bakmayin.
  • 34 Oy
    251 İleti
    26k Bakış
    crazycellsC
    Değerli arkadaşlar, Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık. Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri: https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8 Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz. Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim. Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim. Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum