ABD'de kullandığınız telefonlar ve GSM operatörleri
-
@nevermore ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
Tmobile 55 dolara prepaid kullanıyorum sınırsız data,text,konuşma .Malum daha 1 ay oldu :) Gayet işimi görüyor.
Bir plana dahil olmaya çalış nevermore. Ozaman 30-35lere duser. Aklinda olsun...
-
Ben MetroPcs nin prepaid olan 5gb internet ve sınırsız konuşma planını aylık $40 olarak kullanmaya başladım sınırsız internet olan planı $50 ve ilk ay $10 sigorta yapıyorlar diğer ay iptal ettirebiliyorsunuz.
Çekim kalitesi burada gayet iyi (Huntsville Alabama). -
200 USD Down payment vererek Verizon dan Iphone 8+ aldım tarifeye ek.Eğer kredi skorum olsaydı down payment ödemiceğimi söylemişlerdi.SSN kart bile istemediler numarayı verdim 200 usd verdim ve telefonu aldım.Sprint 450 usd down payment ,att 500 usd down payment istedi aynı işlem için bilginize .
-
@richmond Sizin aylık tarife ücretiniz ne kadar? Yani tarife ücretine ek bir ücret binmeden sadece 200$ fark ile mi aldınız?
-
@entelman 200usd down payment verdim ek ücret binmedi.normal bir ödeme planım var ama ben en yüksek paket +koruma aldım .Bu yüzden yüksek ödüyorum ama evime internet açtırmadım.Telefonunki rahat yetiyor 22gb
-
slmlar türkiyedeki telefonumu orada nasıl kunlanırım ne kadar ücret ödemem gerekir?
-
@drakens ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
slmlar türkiyedeki telefonumu orada nasıl kunlanırım ne kadar ücret ödemem gerekir?
https://yesilkartforum.com/forum/topic/115/para-transferleri-ve-bankacılık-hakkında/182?page=10 şuradan sonrasını okuyun, gerekli bilgiler paylaşıldı.
Telefonu kullanmak mı yoksa hattı kullanmak mı sorunuz? Ayrıca ne şekilde kullanmak istiyorsunuz?
-
ayrica bu konuyu da incelemelisiniz, onceki sayfalarda telefonlarin frekanslari ile ilgili bilgi paylastim, GSM icin bakmaya gerek yok ama data yani interneti kullanmak icin o frekanslardan birine sahip olmalisiniz.
-
@knnrn aslında mümkünse 2 sinide normal konuşmak ve internete girebilmek için kunlanmak istiyorum.
-
@crazycells peki 1-)Türkiyeden aldığım telefonu Abd de kulanmak için vergi ödemem gerekli mi?
2-)Türkiyedeki hattı kunlanabiliyor muyum? -
@crazycells peki 1-)Türkiyeden aldığım telefonu Abd de kulanmak için vergi ödemem gerekli mi?
2-)Türkiyedeki hattı kunlanabiliyor muyum?-
Hayir.
-
Bunu kendi sebeke saglayiciniza sormalisiniz, genelde yurtdisinda hizmet veriyorlar ama masraflari yuksek oluyor.
-
-
@crazycells yani ben Abd ye gittiğimde telefona bişey yapmadan direk abd sim kartı alıp kunlananbirim öyle mi ?
-
@crazycells yani ben Abd ye gittiğimde telefona bişey yapmadan direk abd sim kartı alıp kunlananbirim öyle mi ?
Teorik olarak evet, ama sim kartin daha dogrusu o GSM saglayicinin kullandigi frekanslara uyumlu olmali telefonunuz. Bu konularda bilgiyi onceki sayfalarda verdim, o tablolara baktiniz mi?
O frekanslara uygun oldugu surece sorun yasamamaniz lazim.
-
@crazycells baktım şimdi teşekkür ederim
-
@freeworld ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
Son bir bilgi olarak; iPhone kullanmayacaklar icin Google’in hattini oneririm (iPhone’da tam calismiyor). Bu Google’in hatti nereye giderseniz gidin, en iyi cekim kuvveti hangi hattaysa ona otomatik geciyor ve internet sadece kullandiginiz kadar oduyorsunuz. Hizmetin ismi Project Fi
Project Fi icin iPhone destegi geldi, fyi...
-
ABD'ye yerleştikten sonraki ilk aylarda pek yerel telefon görüşmesi ve SMS ihtiyacım olacağını sanmıyorum. Benim için önemli olan data olacak. En az 5GB kotalı bir internet gerekebilir, hatta belki eve internet almayıp cep ile idare edebilirim. Eyalet Texas. Ekonomik olması önemli. Issız dağda bayırda çekim gücünün zayıf olması çok önemli değil. Hangi operatörü/tarifeyi/planı önerirsiniz?
-
Görüntülü konuşma map falan derken 5 yetmeyebilir... Hotspot olayını ayrı satınalmak gerekiyor. Bilgisayarda hız düşüyor bir süreden sonra... Onları da hesaplamak gerek...
Ben TMobile kullanıyorum... Yaşadığım ve çalıştığım yerlerde sorun yok. Aile planı gibi bir şeye sahip olursanız daha ucuza gelir ...
-
sayın @saulgoodman sorduğunuz soruya tam karşılık olmasa da bende güncel hızları buraya atıyım.
sayın @crazycells' in bu konudaki 21 nolu post'unu okumanızı tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/292/abd-de-kullandiginiz-telefonlar-ve-gsm-operatorleri/21?page=2Güncel Hız değerleri

Kaynak:https://www.pcmag.com/Fastest-Mobile-Networks
Sayın: @crazycells katkılarıyla :) -
@barış ABD'de kullandiginiz telefonlar ve GSM operatorleri içinde söyledi:
sayın @saulgoodman sorduğunuz soruya tam karşılık olmasa da bende güncel hızları buraya atıyım.
sayın @crazycells bu konudaki 21 nolu post'u okumanizi tavsiye ederim:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/292/abd-de-kullandiginiz-telefonlar-ve-gsm-operatorleri/21?page=2Güncel Hız değerleri

Kaynak:https://www.pcmag.com/Fastest-Mobile-Networks
Sayın: @crazycells katkılarıyla :)Hemen ekleme yapayim, eger gidilecek yer belliyse bolge bolge bakmak da mantikli olur. Texas guneyde ve ortada oldugundan yine ayni posttan alintiliyorum:
Bolge AT&T Sprint (Sprint) T-Mobile Verizon ABD Geneli 93 74 96 97 Kuzeydogu (Northeast) 91 69 94 93 Guneydogu (Southeast) 87 68 95 95 Kuzey-Orta (North Central) 93 76 88 97 Guney-Orta (South Central) 98 72 94 87 Kuzeybati (Northwest) 84 77 95 93 Guneybati (Southwest) 91 65 91 96 -
Metro pcs varsa alın.T mobile ın altyapısı ve daha ucuz.ATT ,tmobile kullandım.Şuanda Verizon kullanıyorum.ATT aralarında kullandığım en iyisiydi 65 usd unlimited data idi ve hotspot sınırı yoktu sanırım cunku 40 gb yakın kullandım banamısın dememişti ve hızı çok iyiydi (NJ).Verizon a geçtim hızı çok yavaştı ve müşteri hizmetlerini aradım hızım çok yavaş diye bana verdikleri cevap çünkü en kötü paketi kullanıyorsunuz dedi (75 USD) 95 USD lige gectim hızlandı fakat yinede ATT kadar iyi degil ve çok pahalı (hat üstüne tel aldıgım için iptal edemiyorum düsürücem yine paketi cahilliğime geldi.) Metro PCS de arkadaşım çalışıyor ve NJ için iyi oldugunu söylüyor diğer eyaletlerde kapsama sorunları oluyormuş aynı T mobile gibi.Sabit bir yerde yaşıyorsanız ve sağa sola dağa taşa çok gitmiyorsanız Metro PCS en ucuz olarak önerebilirim.T mobile a gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü Metro PCS den tek farkı daha pahalı olması
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
56
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum