[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
Selam arkadaşlar uzun bekleyişten sonra nihayet vize görüşme tarihim bugün 18.00'da belli oldu.Bazı önemli bilgiler:
1-Mail bana" [email protected] " adresinden geldi. Bana
" https://www.dvlottery.state.gov/ESC" adresinden durumumu kontrol etmemi istediler. Bu bizim confirmation number'la girdiğimiz ve kazandı mektubu aldığımız sayfa.Orada diyor ki evraklarınız onaylandı ve 3 Ocak 2019 st 8.00'a tarih verildi.
2-Önemli bir not da şöyle ki 6 Kasım'da KCC bizden 4 belge istemişti ve eğer eksik evrak varsa randevu verilmeyeceği söylendi. Bunun akabinde bazı arkadaşlara evrak onay yazısı geldi ancak bana böyle bir onay gelmedi ve bugün direkt olarak randevu tarihi ve saati geldi. Bundan şu sonucu çıkartıyorum: evraklarınız tam degilse size mail atacaklar onun dısında direkt randevu tarihini atacaklar. Bazılarına neden evrak onayı attılar bilmiyorum
Benim case number 83xx. Numarası 75xx olup randevu tarihini bekleyen arkadaşlar var ona da anlam veremedim.
Gerilmeyin sakin olun...
Ben ds 260'ı 13 Ağustos'ta ve Kcc evraklarımın bazısını 6 bazısını 9 Kasım'da attım
Selam ve sevgiler -
ais kaydı yapanlar std. gonderim süreci mi seçiyorlar , paralı olan ozel gonderim mi? teslimat suresi fark ediyor mu?
-
@sash DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
ais kaydı yapanlar std. gonderim süreci mi seçiyorlar , paralı olan ozel gonderim mi? teslimat suresi fark ediyor mu?
Biz normal yaptık hemen de geldi. O konuda çok iyiler. :) takip ettiğim çok kişinin de aynı şekildeydi. Hızlı ulaşıyor.
-
Selam arkadaşlar
Dün bana mülakat tarihi ve saati geldi
3 Ocak 8.00'da...
https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv
Adresine gidip bugün kaydımı yapsam sorun olur mu?
Yoksa beklemeli miyim?
Bekleyeceksem ne zamana kadar? -
Bana evraklarını aldık teyit ettik. Diye 10 gün önce mail gelmişti halen randevu maili gelmedi, stres başladı maalesef:(
-
@mardin-le-gund DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
Selam arkadaşlar
Dün bana mülakat tarihi ve saati geldi
3 Ocak 8.00'da...
https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/iv
Adresine gidip bugün kaydımı yapsam sorun olur mu?
Yoksa beklemeli miyim?
Bekleyeceksem ne zamana kadar?10 gun bekleyip, basvuru yapabilirsiniz.
-
@crazycells hocam ais e kayıt olurken ismim ve soyismimdeki Türkçe karakterleri kabul etmedi erken davrandigim icinmi yoksa Türkçe karakterleri girmeden mi yazmam gerekiyor benimde randevum 3 Ocak ta bende 10 gün bekliyecem ozaman
-
@kürşat DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells hocam ais e kayıt olurken ismim ve soyismimdeki Türkçe karakterleri kabul etmedi erken davrandigim icinmi yoksa Türkçe karakterleri girmeden mi yazmam gerekiyor benimde randevum 3 Ocak ta bende 10 gün bekliyecem ozaman
evet, dosyalarin Ankara'ya ulasmasi zaman aliyor, o nedenle 1 hafta 10 gun sonra basvuruya baslayin.
-
@crazycells tamam hocam çok teşekkür ediyorum Türkçe karakter le ilgisi yok ozaman
-
case no 7bilerde olupda hala mulakat tarihi belli olmadı. açıklanmaya devam edecekmi yoksa bir sonraki ayami kaldı
-
@luna hayırlı olsun, geçmiş olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz.
-
@luna hayırlı olsun inşallah, başarılar... Bu arada sabah kahvaltı yaptık demişsiniz , aç gelin falan demediler mi? malum kan tahlili falan? tekrar iyi dileklerimle...
-
@arkben DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@luna hayırlı olsun inşallah, başarılar... Bu arada sabah kahvaltı yaptık demişsiniz , aç gelin falan demediler mi? malum kan tahlili falan? tekrar iyi dileklerimle...
Tahliller için aç olmak gerekmiyor: http://www.doctorun.com/tr/yaninizda-ne-getirmelisiniz (sayfanın sonuna bakabilirsiniz)
-
@arkben DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
biz randevudan yarım saat öncesine kadar homini gırtlak bir kahvaltı edip gittik :) hiç bir sıkıntı olmadı ;)
-
@crazycells teşekkürler Ali Cihan
-
merhaba, forumdan takip ettiğim kadarıyla kcc den 12000 rakamına kadar doküman istek maili geldi, daha sonrasında mail ulaşan arkadaşların bilgilendirme yapmasını rica ederim.
-
@onrozr DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
merhaba, forumdan takip ettiğim kadarıyla kcc den 12000 rakamına kadar doküman istek maili geldi, daha sonrasında mail ulaşan arkadaşların bilgilendirme yapmasını rica ederim.
evet, bu konuda bilgilendirmenin yanisira su cizelgede de guncelleme yapmayi unutmasinlar:
-
@crazycells benim case numaram 68xx. KCC'den dokumanlarini aldik mesaji 19 kasımda geldi halen mulakat mailim gelmedi. Siteden baktım bir değişiklik yok. Bu normal bir durum mu. @Mardin-Le-Gund numarası 10 bin civarında olmasına rağmen kendisine malakat tarihi maili gelmiş.
-
mulakatta istenilen ptt registration receipt , ais kaydı olduktan sonra mailimize gelen bilgi midir? onu mu print edip goturuyoruz ve her birey için mi 1 kopya veriyoruz ?
-
@gunesdogdu DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells benim case numaram 68xx. KCC'den dokumanlarini aldik mesaji 19 kasımda geldi halen mulakat mailim gelmedi. Siteden baktım bir değişiklik yok. Bu normal bir durum mu. @Mardin-Le-Gund numarası 10 bin civarında olmasına rağmen kendisine malakat tarihi maili gelmiş.
Merhaba, formu ekim başı submit ettik, kcc den ulaştığı, incelendiği ve eksiksiz olduğu ile ilgili mail bize de geldi. Case no düşük olmasına rağmen henüz randevu tarihi atanmadı. Aynı durumu yaşayanlar mevcut. Sıkıntılı bir durum olduğunu sanmıyoruz. Beklemedeyiz şimdilik.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum