[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@tugbaokutan Tebrikler Tuğba hanım. Ailenizle birlikte çok mutlu bir hayat dilerim ABD'de
-
@mehmetizmirli Çok güzel anlatmışsınız. Tebrikler Mehmet Bey, yeni yaşamınızda bol şanslar
-
@itsallbegs Ağzınıza sağlık, çok samimi ve yalın bir dil ile tüm süreci anlatmışsınız. Hayırlısı olsun, İnşallah her şey çok kolay olur sizin için. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@lumos Çok sevindim sizin adınıza, hayırlısı olsun.. Çok insana yardımcı oldunuz, umarım her şey planladığınız gibi gider. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@Serkan-YILDIZ tebrikler darısı pasaportunu bekleyen form üyelerine
-
@Kramer İyi dileklerin için çok teşekkür ederiz dostum. Sana da yeni hayatında başarılar :)
-
@itsallbegs Ayrıntılı faydalı olacak deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Tebrikler.
-
@mehmetizmirli Mehmet Bey enerji dolu sevecen güler yüzlü kardeşim vizen hayırlı olsun.
Umarım çok mutlu olursun.
Yazı çok detaylı ve güzel olmuş, eline sağlık. -
@Serkan-YILDIZ Tebrik ederim. Eşimle ben de vizelere uzun süre bakakalmıştık. Hala da arada bir pasaportları açıp kontrol ediyoruz yerinde duruyor mu diye:) Keyifli oluyor tavsiye ederim:)
-
@itsallbegs Tebrik ederim sizin adınıza çok sevindim. Parantez içlerini gülümseyerek okuduk eşimle çok güzel bir anlatım olmuş:)
-
@hlyocl Çok mutlu oldum sizin adınıza, tebrik ederim.
-
..........
-
..........
-
..........
-
@Serkan-YILDIZ hayırlı olsun Serkan Bey. sizinki gibi güzel haberler almak hepimize moral oluyor. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim 🙏🏻
-
@Serkan-YILDIZ merhaba Serkan Bey. evlilik cüzdanı fotokopisi yazılı olan sayfalar için alınmalı değil mi? bir de çocukları işletmiş miydiniz cüzdana?
-
@Kramer Çok teşekkür ederim :)
-
@gozgu2007 Geçmiş olsun, bu kadar sıkıntının içinde mülakat konularına odaklanamamanız çok normal. Sağlık olsun en önemlisi o. Umarım güzel haberlerinizi alırız buradan :)
-
@Kramer Tesekkurler, size de bol sanslar ve basarilar.
-
@evrimooloji Emek gosteren herkesin yolu acik olsun, iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Bilmukabele. :green_heart:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum