Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• @Abdulkadir-Çiçek Geçmiş olsun, ap süreci en kısa sürede sonuçlanır ve sizde vizenizi alırsınız umarım.

• @sevilt Mülakatınızda başarılar dilerim.

• @trtl vizeniz hayırlı olsun bol şans dilerim

• @trtl Vizeniz hayırlı olsun. Hayatınızın yeni döneminde şans ve kolaylık dilerim.

• @binbasitom aynen öyle hocam

• @trtl Düşündüğünüzden çok daha kolay ve hızlı bir mülakat geçirdiğiniz gibi ABD de hayatınız da kolaylıklarla geçsin.

• @trtl vizeniz hayırlı olsun, umarım sonraki süreçleri de en kolay şekilde halledersiniz. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• @zeynomistan teşekkürler belki gelecek senelerde gelecek arkadaşlar kolaylık olur sizlerde çok emek verdini sizlerde şükür Bitirdiniz sizide tebrik ederim😊🙏👍

• @Redbeard admin Uğur beyin dedigi gibi bilgimizin zekatını vermemiz lazim sizlerde inşallah bu sene kolayca alıp yeni hayatınızda kolaylıklar dilerim🙏😊

• @norta teşekkürler sizinde hayırlı olsun nedim 🙏😊 bende memnun oldum ve irtibatimiz hiç kopmamisi dileğiyle 😊😊👍

• @mehmetizmirli inşallah çok teşekkür ederim 😊

• @mstfak Teşekkur ederim, hayirlisiyla olumlu sonuclanir ins.

• @trtl tebriker vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda sağlık ve başarılar dilerim.

• @trtl merhaba, vizeniz hayırlı olsun darısı bizlere , siz dosya taşıma mailini konsolosluklara ilk hangi tarihde gönderdiniz? Cevap almanız işlemler ne kadar süre alıyor?

• VİZESİNİ ALIP AMERİKAYA GİTMEYE HAZIRLANANLAR İÇİN;

Amerikaya indiğinizde cep telefonu ile iletişim sorunu için bir çözüm buldum.

Mint Mobile adlı bir servis sağlayıcıdan -ki kuzenim ABD'de kullanıyor ve çok memnun- online bir hat satın aldım. Sim kart tercihini e-sim olarak yaptım ve maille yollanan kare kod ile telefonuma hattı yükledim. 3-5 dakika içinde etkinleşti. Şebeke olarak şu an Türkiyede kullanamıyorum ama Wi-fi ile kullanım ayarlarını da aktif edince internet üzerinden kullanabiliyorum. Şu an henüz Amerikaya gitmeden +1 ile başlayan bir hat sahibiyim. (Bunun için Iphone 10 ve üzeri bir telefon sahibi olmak gerekiyor. Diğer marka telefonların hangilerinin e-sim desteği olduğunu bilmiyorum)

Hattı 3 aylık taahhüt ile aldım. Aylık 15 Usd, sınırsız konuşma, sınırsız internet ve sınırsız sms var pakette. 3 ay sonra devam etmek istersem aylık 40 Usd olarak devam edebilirim veya daha düşük limitli bir pakete geçebilirim.

• @bestonway tebrikler yeni hayatınızda başarılar.

• @SemihPehlivan çok faydalı bir bilgi paylaşmışsınız. teşekkür ederim.

• @Mr-Dexter insallah girecegim konsoloslukta bu sekilde yardimsever olur.Hic mulakata giren duymadim Bahreynde, o yuzden bir ongorude bulunamiyorum :)

• @Whissper mulakat alma konusunda problem yasayacagimi dusunmuyorum cunku Turkiye'de mulakata girmeyecegim.Bu anlamda maddi kaynak gostermekte yetersiz gelebilirim diye korkuyorum.
    Tanidigimiz olmasa bile var desek sikinti olur mu?

• @trtl tebrik ederim. yeni hayatınızda mutluluklar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k