ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar
-
bismillah daha çıkmadı kendimi guide vidyolarında buldum hani unutacaktım arkadaş :D
https://yewtu.be/watch?v=Kq8tq8F4lNQ -
S Sharm bu başlıktan bahsetti
-
@HockeyUmpire2 okurken bile sanki green card cıkmıs gibi sevindim 🙂 cok guzel ve yararlı bılgıler var cok cok tesekkur ederız bızlerıde dusundugunuz ıcın. Hepinize yeni yılda başarı,sağlık,mutluluk ve bol para diliyorum.Green cartta istesem insallah cok olmam.🙂 2017 de yazmışsınız 2019 da giriş yapmışsınız. Bu mesajı aynı şekilde yazıp aynı şansı yakalamak icin bu şekilde cevap vermek istedim. 🙂
-
:grinning_face_with_big_eyes: Harika fikir!
Sn. @crazycells rica etsem acilen @HockeyUmpire2 'ye yazdiginiz cevabin aynisini Sn @mukeya 'nin su iletisinin altina da yazar misiniz lutfen?
Sn. @caglaror sizin siraniz da @crazycells 'ten sonra :)
@mukeya
Ben de uzerime duseni yapayim, @HockeyUmpire2 ailesi icin zamaninda dusundugum seyi sizin icin de dusuneyim ( @mukeya ailesine ABD ve hatta Florida cok yakisir )
P.S. Iletinize verilen ilk yanit Sn. @crazycells 'ten olsun diye reply yapmadim.
-
@Sharm harikasınız🤩🙏 isteyen herkesin şansı bol olması dileği ile. 🥳
-
@knnrn Merhaba Sağlık Personeli olduğunuz için Sizi. Başlığınızın altına yazıyorum.
Green Kart Sürecinde Sağlık Muayenelerimde HANGİ AŞIların aşı kartında olması gerekiyor
Teşekkürler -
@ytrbilgisayar Merhaba, Bakanlığımızın Hudut ve Sahiller Genel Müdürlüğü sayfasında gereken bilgiler mevcut. Oradan bakabilirsiniz.
Ayrıca Unganların Aşı sayfasında da bilgiler mevcut. -
@ytrbilgisayar, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar
@knnrn Merhaba Sağlık Personeli olduğunuz için Sizi. Başlığınızın altına yazıyorum.
Green Kart Sürecinde Sağlık Muayenelerimde HANGİ AŞIların aşı kartında olması gerekiyor
TeşekkürlerŞurada gerekli bilgiler var: https://www.doctorun.com/tr/asilar
-
@knnrn Teşekkürler
-
@ayvalik10 Merhaba, linkler maalesef çalışmıyor, güncellemeniz mümkün mü, herkes çok memnun kalmış biz de faydalanmak isteriz :)
-
@filth_grinder yillar sonra bu iletiyi okudum da, umarim o bahsettiginiz evi almissinizdir...
-
Bilgilendirici bir konu başlığı olmuş, önümüzde ki ay giriş yapacağım ve konu başlığını okurken bile insan heyecanlanıyor, darısı bekleyen herkese
-
@crazycells ben de istiyorum @crazycells 😹
-
Ç çakıl bu başlıktan bahsetti
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
@Uzuzi takip güzel bir paylaşım
-
-
-
herkese merhaba,
Kısmet olursa Ocak ayında New Jersey'e göç ediyoruz, büyük kızım 3. sınıfa küçük kızımda kreşe gidiyor, oradaki okul kaydı için buradaki okullarından hangi evrakları almamız gerekiyor? özellikle ilkokul süreçleriyle ilgili bilgisi olan paylaşabilirse çok seviniriz. forumu çok okudum ama görmediysem kusura bakmayın lütfen. -
@ayvalik10, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar
günaydın herkese şimdiye kadar vizeyi alanları tebrik eder yepyeni hayatlarında musmutlu olup başarıdan başarıya koşmalarını tüm forum ailesi olarak temenni ediyoruz bu arada sizin gitmeden işinize yarayacak bir linki tekrar paylaşıp görmeyenler için buraya ekledim aşağıdaki sayfanın ilk iletisinde ki dosyayı indirirseniz sizin için bir yol haritası olabilir. Tekrar vizesini alanlar için tebrikler. Bu arada gidenler eğer bu liste de gereksiz isimler var ise yada sunum dosyasına ilave bilgi koymak isteriz. Lütfen sizler de destek olun ki alınacak liste ve sunum listesini güncel tutalım
selamlar, bu dosyayı daha önce indirmiş olan biri varsa paylaşabilir mi? baya faydalanan olmuş mevcut linkler çalışmıyor.
-
@guroltr, içinde söyledi: ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar
herkese merhaba,
Kısmet olursa Ocak ayında New Jersey'e göç ediyoruz, büyük kızım 3. sınıfa küçük kızımda kreşe gidiyor, oradaki okul kaydı için buradaki okullarından hangi evrakları almamız gerekiyor? özellikle ilkokul süreçleriyle ilgili bilgisi olan paylaşabilirse çok seviniriz. forumu çok okudum ama görmediysem kusura bakmayın lütfen.Şimdiden hayırlı olsun.
Bu konuya göz atmanızı öneririm:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/156/i̇lkokul-veya-ortaokul-a-kayıt-yaptıracaklara-tavsiyeler -
@Serapp çok teşekkürler, oldukça faydalı bilgiler var. Sizin nezdinizde foruma katkı sağlayan herkese ve forum yöneticilerine tekrar tekrar teşekkürler, ne ararsak var. Ama ben aramayı bilmiyormuşum demekki :)
-
Herkese merhaba.2 yetişkin 2 çocuk(3 ve 10 yaşında)houston havalimanina inisten sonra kalacak otelimize ulaşım ve Houston içinde seyahat amacıyla hangi ulaşımı tavsiye edersiniz(Uber yada turo vs.)Uber yada turo yu seçtiğimiz takdirde cocuklarin yaşını belirtmemiz gerekiyormu?(Çocuk oto koltuğu vs için)detaylı bilgiye sahip arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
-
@kenankulll Simdiden hosgeldiniz Kenan Bey. Ilk etapta eger hemen araba almayacaksaniz turo veya havaalaninda arac kiralamak sizin icin en ideali olacaktir. Cunku sabah kalktiginiz zaman da araca ihticayiniz olacak. Ister turo isterseniz de kiralama sirketlerine iletirseniz onlar cocuk koltugu koyacaklardir araclara. cocuklarin oto koltuklari standart zaten sadece belirli bir kilonun uzerinde olanlar icin destek koltugu var. sirketlerle konusurken belirtmeniz gerekebilir.
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
@Sharm Vatandaslık Yolunda İlerleyeceksiniz 180 gün ABD kalmamak orayı ben tam anlamadım dahada detaylandırabilirmisiniz ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
55
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum