Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp çok teşekkür ederim önemli bilgi🙏
    O zaman mülakat gününden birkaç gün önce o ülkede olmamız gerekiyor

• ⭐⭐⭐⭐

@TuttoSPORT Kaç gün önce randevu alacağınıza bağlı. Raporun çıkma süresini de göz önüne alarak yaklaşık 10 gün önceye randevu veriyorlar. Ülkesine göre değişir.

• @TuttoSPORT, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp çok teşekkür ederim önemli bilgi🙏
    O zaman mülakat gününden birkaç gün önce o ülkede olmamız gerekiyor

@Serapp Hanın evet benim sağlık raporu randevum ile mülakat tarihim arasında 18 gün var mesela 🙂

• ⭐⭐

@TuttoSPORT merhabalar, onceki postlarinizda dosyanizi hong kongta tasidiginizi gordum. Hong kong icin bilgi vermek gerekirse, 2 adet saglik kurulusu bulunuyor. 2nl alir almaz bu kuruluslar ile iletisime gecip saglik muayenenizi organize etmeniz gerekiyor. Bu kuruluslar mulakattan 10 gun oncesine randevu vermektedir. Bir sorunuz olursa seve seve yanitlamaya calisirim.

• @onuru çok tesekkür ediyorum size de hayırlı olsun vizeniz honkongtan almışsınız deneyimlerinizi okuyacağım bende dosyamı honkonga taşıdım doğrudur. Bu kurumların mail adresleri mevcut mu sizde?

• ⭐⭐

@TuttoSPORT merhabalar, asagida yer alan sitede email adresleri ve diger bilgiler yer almaktadir.

• @onuru teşekkürler okudum deneyimlerinizi sağ olun çok faydalı oldu
    siz neredeyse 1 ay önceden gitmişsiniz
    mesela deneyimlerinizden şunu önceden yapın aşı vs yada kolaylıklar varmı tavsiyeleriniz?

• ⭐⭐

@TuttoSPORT oncelikli olarak antikor testi yaptirin. Daha sonrasinda eksik asilarinizi tamamlayarak, aile hekiminizden asi kartini temin edin. Hongkongta yer alan nicolson kurumu iki belgeyide kabul etmektedir, boylelikle masrafinizi birazda olsa dusurebilirsiniz. Butun evraklarinizin tercumesini yaptirmaya gayret edin, buna asi kartiniz ve antikor sonucunuz dahil. Ben herhangi bir apostil yaptirmadim. Sadece yeminli tercume yaptirdim. Onceki postlarimda ve mulakat deneyiminde bahsettigim evraklari hazirlamistim. Sizlerde buradaki listeye bakarak hazirliklarinizi yapabilirsiniz. Genel anlamda hkn de en buyuk masraf kalemi genelde kalacak yer oluyor. Eger uygun bir yer bulabilirseniz, masraflarinizin ciddi anlamda dustugunu goreceksiniz. Suana kadar aklima gelenlee bunlar. Surecinizde bol sanslar.

• @onuru çok teşekkürler 🙏 son olarak deneyimlerinizde banka dökümüne bakmadılar olarak gördüm yanlış değilse doğru mu ?

• ⭐⭐

@TuttoSPORT evet benden bir cok evragi almadilar. bunlardan birtaneside banka dokumu idi. ozellikle sormustum evrak teslimi esnasinda ekstra evraklarimda var onlarida verebilirim diye ama evraklari teslim alan kisi mulakat esnasinda isterler ise verirsin demisti. mulakatda da istemeyince bende hic sormadim. ek olarak banka hesabimda, 21k$ vardi.

• Selamlar dostlar, Uscis (Green card basım ücreti)ni 3 gün önce eşim ve benim için ödedim. Yakın tarihte ABD’ye ilk girişi yapacağız. Giriş yaptıktan sonra Green cardlar elimize ne kadar sürede ulaşır bilen var mı ?

• ⭐⭐⭐⭐

@Olurya35, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar dostlar, Uscis (Green card basım ücreti)ni 3 gün önce eşim ve benim için ödedim. Yakın tarihte ABD’ye ilk girişi yapacağız. Giriş yaptıktan sonra Green cardlar elimize ne kadar sürede ulaşır bilen var mı ?

Herkesin farklı olmakla birlikte, normal şartlarda 9-10 gün sonra SSN, 20-25 gün sonra GC geliyor.
    Hayırlı olsun.

• @Olurya35 merhaba vizeniz hayırlı olsun greencard ücreti nereye ödeniyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@cemal1153, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Olurya35 merhaba vizeniz hayırlı olsun greencard ücreti nereye ödeniyor.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar

Bu başlığı okumanızı öneririm. her bilgi var👍💯

Aslında forumda yok yok!👏😊

• @10urdmn Hong kongta bir sistem var tüm aşıları olan arkadaşlarda gözlemlediğimiz röntgeni iki kere çekiyorlar olmadı diye tekrar çağırıyorlar para kazanmak için bu şekilde oluncada sağlık dosyasını geç almak zorunda kalınıyor günü sonunda ortalama fiyata getirtiyorlar bütün aşıları olmayın derim yani tercih sizin tabi

• ⭐⭐⭐⭐

@mehmetizmirli, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@10urdmn Hong kongta bir sistem var tüm aşıları olan arkadaşlarda gözlemlediğimiz röntgeni iki kere çekiyorlar olmadı diye tekrar çağırıyorlar para kazanmak için bu şekilde oluncada sağlık dosyasını geç almak zorunda kalınıyor günü sonunda ortalama fiyata getirtiyorlar bütün aşıları olmayın derim yani tercih sizin tabi

Mehmet Bey merhabalar, iyisinizdir umarım🙂
    Bir konuya açıklık getireyim yanlış anlaşılma olmasın.
    Benim oğlumun tüm aşıları tamdı, doktorumuzun verdiği aşı listesi ve antikor testleri Dr. Nicolson tarafından kabul gördü ve hiç aşı olmadı. Bir kere de röntgen çekildi. 1610 Hong Kong doları ödedi. Yani çok az bir para harcamış olduk.

• @Serapp çok iyiyim sizler nasılsınız muratcana selam söyleyin ✋😀👍
    İki kere röntgen çekilenlerin 2023 de ve 2024 de girenlerin ortak özelliği tüm aşıların tam olması bu şekilde bir çıkarım olmuştu tabi herkes tam aşıları yaptırarak gelebilir ama ortalama bir para almaya çalışıyorlar

• Merhabalar,

Forumdaki yorumların sonucunda kız arkadaşımı dosyama ekletme kararı aldım. Bu ay içerisinde nişanlandık ve Kasım ayı içerisinde nikah işlemleri tamamlanacak.

Okuyabildiğim tüm deneyimleri okumaya çalışıyorum fakat aklıma takılan bir husus var. Sıralamam 87xx olduğu için 2025 senesinden önce mülakat almam mümkün görünmüyor. Ben nikahtan sonra DS260 doldurduğum sayfadan Add Applicant butonuyla eşime DS260 formu doldurup sonrasında mülakat tarihini bekleyip bu durumu Hong Kong konsolosluğuna mı bildirmeliyim? Yoksa Add Applicant kısmını da mülakat tarihini aldıktan sonra mı yapmalıyım?

• @ATS16 merhaba.

Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Dosyayı Viyana'ya taşıdık.

• ⭐⭐⭐

DV2024 mali yılında hangi konsolosluk nasıl performans göstermiş analizimin son halkası...
    Not: Sayılar basılan vize sayısıdır.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1f7l3ef-VD67fH9916buRkAzmQNFRoV18GUTbeKx8x6s/edit?gid=1061983673#gid=1061983673

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |