Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
-
Bu ileti silindi! -
C crazycells bu başlıktan bahsetti
-
@nativity ben de ablama green kart başvurusu aşamasındayım ve kafam karıştı açıkçası. Vukuatlı nüfus kayıt örneğini neden kabul etmediler ki , biz de onu tercüme ettirip yükleyecektik. Ne yapacağımızı anlayamadım valla.
-
-
Herkese merhaba evlilik üzerinden Green Card'a 1 sene önce başvurduk benim için eşim abd vd. Son geçen ay bana 2. Kez l 193 doktor raporunu tekrar yaptırmamı istediler ve yaptırdım gönderdim akabinde 2 hafta geçti 19 mayıs ibarile bir mail aldım o mailde nvc sisteminde your permanent residence cartınızı adresinize gönderdik diye bir yazı okudum bunun ne anlama geldiğini baba söylemişsiniz teşekkürler.
-
@Yıldırım, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Herkese merhaba evlilik üzerinden Green Card'a 1 sene önce başvurduk benim için eşim abd vd. Son geçen ay bana 2. Kez l 193 doktor raporunu tekrar yaptırmamı istediler ve yaptırdım gönderdim akabinde 2 hafta geçti 19 mayıs ibarile bir mail aldım o mailde nvc sisteminde your permanent residence cartınızı adresinize gönderdik diye bir yazı okudum bunun ne anlama geldiğini baba söylemişsiniz teşekkürler.
Hayirli olsun I-551 yani greencard
-
Yazildi ise bulamadim
Daha once GC sahibi kisi anne babasina basvuruyordu 6 yerine 12 suruyordu ama alanlarda var
Kalktimi bu artik takip edemiyoruz USCIS cosukuyu veriyor
karsimamasi icin
Kiside GC var (vatanadasliga 1 sene var )
Zaten ABD icinde olan babasina (B1 Turist)
GC I-485 doldurabiliyormu.
Yurt disindan olmuyor biliyorum. -
@goku340634 Yani gelecek olan green cardmı
-
hangi asamada oldugunuza bagla EAD da olabilir daha once EAD aldi iseniz ve son asamada iseniz Green Card usps tracking number veriyorlar size zaten
-
-
-
Abim Amerika vatandaşı. Annem için green card başvurusu yaptı. Annem bu senenin sonunda büyük ihtimalle green card sahibi olacak. Ben 21 yaşın altındayım. Annemin bana green card başvurusu yapma gibi bir durumu var mı veya bazı sitelerde gördüm annem alınca bana da veriyorlarmış. Lütfen bu konuda bir bilgi verir misiniz?
-
C Claudia J. Muslu bu başlıktan bahsetti
-
@zorbacie ne kadar süre önce başvuru yaptı annenize ben de bunu merak ettim
-
@azizozy merhabalar göçmen avukatların youtube da depremzeler ile ilgili bir yayınlanan youtube vidoları var İzleyebilirsiniz..
-
@zorbacie, içinde söyledi: Family Sponsored Green Card (Aile sponsorluguyla Green Card almak)
Abim Amerika vatandaşı. Annem için green card başvurusu yaptı. Annem bu senenin sonunda büyük ihtimalle green card sahibi olacak. Ben 21 yaşın altındayım. Annemin bana green card başvurusu yapma gibi bir durumu var mı veya bazı sitelerde gördüm annem alınca bana da veriyorlarmış. Lütfen bu konuda bir bilgi verir misiniz?
Evet anneniz green card alırsa size vatandaş olduktan sonra sponsor olup sizide ABD’ye götürebilir.
-
Merhaba, Greencard için seçilmiş biri nasıl kardeşine oturum vizesi alır? Annem birinci derece olduğu için ona alsam, annem de kardeşime alabilir mi?
-
@timtim Şubat ayında başvurdu.
-
@Summer-0 maalesef böyle bişey mümkün değil ancak siz vatandaş olacaksınız ondan sonra F4 kategorisinde kardeşinize sponsor olacaksınız F4 vizelerin bekleme süresi ise ortalama 15-17 yıl
-
@waterman açıklama için çok teşekkürler. Kardeş için vize isteyince 15 yıl beklemede mi kalıyor bu vize süreci? doğru mu anlıyorum?
-
@Summer-0 hayır siz önce ABD vatandaşı olacaksınız (5 yıl ) kardeşinize green card başvurusu yapacaksınız cok yığılma oldugu için bekleme süresi ortalama 15 yıl desek 20 yılda sizin üstünüzden GC alabilecek
-
@waterman anladım. Annem'e benim üzerinden greencard aldırdığımda, o çocuğuna greencard aldıramıyor yani.
-
@Summer-0 cok özür dileyerek bilgileri güncelliyorum kafa karışıklığı içinde sorunuzu cevaplamışım derken yanlıs yönlendirdim.
Eğer annenize green card aldırırsanız, kardeşiniz bekarsa, anneniz kardeşiniz için F2A süreci başlatabilir.
Annenize green card sponsoru olabilmek için öncelikle sizin vatandaş olmanız gerekir eğer süreler sizin için uygunsa denenebilir yöntemdir.
-
Merhaba;
Oğlum Amerika vatandaşı. İngiltere'de doktora yapıyor ve yarı zamanlı çalışıyor. Ebevyn Green Cart'ına başvurduk. Senelik 30 bin dolar ve Amerika Bankasında 80 bin $ ile bize sponsor oldu fakat geliri yetersiz bulundu. İkinci bir sponsor bulamıyoruz. Türkiye'de evi, arabası var ama onunda bir önemi yokmuş. Bu şekilde mülâkata gideceğiz. Mülakatta sorun çıkarırlar mi acaba.This case does not meet the minimum income requirement to sponsor the intending immigrants. To avoid delays, an additional Affidavit of Support Form I-864 from a joint sponsor may be submitted. For more information visit https://nvc.state.gov/aos. The consular officer will make a decision regarding this requirement at the time of the interview. For more information, please visit https://www.uscis.gov/i-864p.
-
@Summer-0 Abd vatandaşı anne ve babasına Green Cart alabiliyor. Kardeşi için 10 sene sürüyor. Tavsiyem aileniz Green Cart alınca, 21 yaş altı bekar kardeşinize Green Cart başvurusunu yapsın. Ailenizin Abd vatandaşı olmasına gerek yok.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum