Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green kartlı biri yurt dışında yaşayan ebeveynlerini yanına alabilir mi?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    162 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @ysnngull, içinde söyledi: evlilik sonrası green card işlemleri beklenenden uzun sürdüğü için hızlandırma başvurusu yapabilir miyim? merhabalar, abd vatandaşı eşimle mart 2022 yılından beri evliyiz.kansas eyaletinde evlendik ve green card başvurumu eylül 2022 yılında gönderdim (medical examination hariç) sonra uscisden rfe geldi eşimin geliri yeterli olmadı ve kasım 2022 yılında eşimin ailesinin sponsorluk belgelerini gönderdik. ondan bir kaç ay sonra çalışma ve seyahat iznim elime ulaştı. mart ayında I-130 formu onaylandı ve o esnada biz tennessee eyaletine taşındık ve şu anda burada ikamet ediyoruz. ama hala I-485 formunda bir ilerleme yok. durumla ilgili herhangi bir güncelleme yok ve işlemlerin çok uzun sürdüğünü düşünüyorum ve aksiyon almak istiyorum. süreci nasıl hızlandırabilirim? uscis ile nasıl iletişime geçebilirim? processing times kontrol ettiğimde eski yaşadığım yeri mi baz almam lazım yoksa şu an yaşadığım yeri mi? yardımcı olursanız sevinirim. Sayin@ysnngull, hizlandirma talebi, davanizda karar verilmedigi surece, her asamada sartlariniz uygun ise yapilabilir. Esinizin sponsorluk belgelerinde sorun var ise ve hatta hala sorun var ise bunu cozmeden sonuca ulasamazsiniz. Sorunu dogru tesbit edebilirseniz cozumunuz hizlanir. Bunun icin davanizin bir avukat tarafindan incelenmesi yararli olacaktir. USCIS ile contact centerden veya online inquiry yolu ile temasa gecebilirsiniz.
  • Çocuklarım için green kart almak

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    234 Bakış
    A
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. çocukların velayeti annesinde ama çocuklar gelmek isterse annesi izin verir.
  • 1 Oy
    4 İleti
    541 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Eshotcan, içinde söyledi: ABD Vatandaşı çocuğum üzerinden ABD'de oturma izni alabilir miyim? ABD Vatandaşı çocuğum üzerinden ABD'de oturma izni alabilir miyim? @Yusuf-Saraçoğlu @Claudia-J-Muslu şimdiden çok teşekkür ederim. Sayın @Eshotcan, Çocuğunuz 21 yaşında olduğunda sizin adınıza yeşil kart başvurusunda bulunabilir. 21 yaşından önce bu mümkün değildir. Teşekkürler
  • green card

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    3
    0 Oy
    3 İleti
    485 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @mavinet63, içinde söyledi: green card merhaba geçen yıl green card ile amerikaya gittim. cr1 evlilik vizesiyle 11 aydır türkiyedeyim işlerim dolayısıyla şimdi tekrardan amerikaya gitmek istiyorum acaba tekrardan vize için konsolosluga başvuru yapmam gerekirmi bu şekilde gidersen orada sorun yaşarmıyım gümrükte Sayın @mavinet63, Greencardınızı alarak ABD’ye gittiğinizi ve daha önce ABD’de green cardla bulunduğunuzu varsayıyorum. En ideali ABD’de son çıkış tarihinizden itibaren altı ayı geçirmeden ABD’ye dönüş yapmanızdır. Ancak genelde ABD girişinizi ABD çıkışınızdan itibaren bir yıl geçmeden yaparsanız green cardinizi kaybetme ihtimaliniz düşüktür. Bir yılı geçirirseniz durum değişecektir. Su aşamada green cardiniz hala geçerli olduğu için konsolosluktan vize almanız gerektiren bir durum yoktur ve vize vermezler. Biz müvekkillerimize dosya hazırlayıp neden ABD’ye daha önce dönemediklerini açıklıyoruz ve görüşme hazırlığı yapıyoruz. ABD’ye neden daha önce dönemediğiniz açıklamaya belgeleri ile hazırlıklı olun. Ayrıca bu surede esiniz nerede idi ve ayrı kaldı iseniz bunu da açıklamaya hazırlıklı olun. Gümrükte ikincil sorgulamaya tabii tutulabilirsiniz. Özellikle ABD’de kalış sureniz son giriş tarihinizden itibaren bir yılı geçmiş ise yeşil kartınızı elinizden almak için yeminli beyanat imzalamaya zorlanabilirsiniz ve mahkemeye sevk edilebilirsiniz. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

15

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k