Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard çıkmadan ABD'ye adapte olmak

Taşındı Göçmenlik Sohbetleri
67 26 3.3k 25

Benzer Başlıklar

• Green card çıkmama veya maddi konularda ne tavsiye edersiniz?

7
    0 Oy
    7 İleti
    444 Bakış
    Mert ŞentürkM
    @Doğaniçke çok mantıklı söylüyorsun abi allahtan 2 kişi çalışıyoruz aslında Bundan sadece bir kaç ay öncesi çok rahattı aslında ama şu sıralar herşey çok zorlaştı zamlar filan derken al sat klima yapıyorum aslında ama malum fiyatlar onlardan yüksek olunca aldığını elden çıkarmak birazcık zorluyor gibi abi pes etmek tok tatbikinde şuan senin söylediklerin çok güzel bir noktaya değindin aslında abi çok teşekkürler cevabın için eğer olurda İzmir’e gelirsen bir kahve ismarlaya bilirim abi 😊😊
  • ABD‘de Ağır Mevsim Koşulları ile İlgili Sorunlar

Göçmenlik Sohbetleri
    8
    1 Oy
    8 İleti
    483 Bakış
    redsat2000R
    @debbieLA77 benim ile ilgili yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Umarım Sizde hayalinize kavuşursunuz. Ben vakit buldukça yazmaya devam edeceğim.
  • ABD Vatandaşıyla Evlilik Planları Yapmak

Göçmenlik Sohbetleri
    8
    0 Oy
    8 İleti
    470 Bakış
    hasbelkaderH
    @stardium aynen katiliyorum. sosyal medya veya whats up gibi app ler uzerinden evlilik konusunda sahtekarliklar cok yaygin. Cok dikkatli olunmali.
  • 2 mühendis olarak greencard a basvurmalı mıyız?

16
    0 Oy
    16 İleti
    1k Bakış
    CalibraturboC
    Hele cıksın gerisi kolay. İnsaat muh. meslegini arastırmıstım. Bir adet zor sınavı var. Fakat Gidergitmez Rahatlıkla ev tamiri yapıp satabilirsiniz mesela.Yeterki cıksın.Çıksın.çıksın!!!
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k