ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri
-
@sfklkn34 Deneyiminiz için teşekkürler. Bu denli bilgileri arasak bulamayız ve adınıza çok mutlu oldum. Kendinize dikkat edin, yeni güzel yaşantılarınızı bekliyoruz. :)
-
@karaçay tesekkurler. Evet dediginiz gibi toplam duzen kurma masrafimiz 22-23 bin dolar civari diyebilirim
-
@sfklkn34 Deneyimleri okumak hepimize fikir veriyor. Uzun ve detaylı olursa daha güzel.
Bir süre sonra sizden daha da güzel haberler almak dileğiyle yeni hayatınızda mutlululuklar... -
@melikeugur siz ekurimiz ile @achillesoag @Erkan-Gürsoy koloni kurun .işleri kurun evleri tutun.heo dediğim gibi ben hazıra gelicem :)) şaka bir yana kardeşim haberlerini hep alıyorum ama biliyorsun kendi ayrı kosturmacalarım biraz beni de zorluyor. Ama ihtiyacın olan her zaman yazabilir arayabilirsin.melikeye çok selamlar.deneyimlerin çok faydalı .gereksiz insanlara kulak asma.herkes kendi yolunu çizecek .kendi tecrübe ettikçe anlayacak :)
-
@sfklkn34 Güzel deneyimleriniz için teşekkürler. yeni hayatınız hep güzel devam etsin
-
@sfklkn34 çok teşekkürler bilgiler için. Tüm mobilyalar çatal bıçak kıvır zıvır 12-13k dolar, şimdiye kadar izlediğim videolara, anlatılanlara göre normalden yüksek geldi. Acaba enflasyondan mı arttı yoksa siz biraz daha lükse mi gittiniz? Yanlış anlamayın lütfen. Sadece anlamaya çalışıyorum 😊 çok mutlu olun yuvanızda
-
@sfklkn34 çok temiz geçmişsiniz hocam, tebrikler
-
@sfklkn34 oturup Amerika süreç hayalimi yazsam böyle bir yazı olurdu herşey ne kadar güzel geçmiş maşallah hayatınız da mutluluk huzur dilerim
-
@Eren-0 yeni hayatınızda bol şans başarılar diliyorum.
-
@sfklkn34 yeni hayatınızda bol şans başarılar diliyorum.
-
@cerkezkizi09 siz vize alabildiniz mi bekliyor musunuz halen Ankara’yı?
-
@sfklkn34 Hocam selamlar, oldukça detaylı güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler. Benim de hayalimde bu yatıyor. Çok uluslu bir Fransız firmasında çalışıyorum. USA'de de pek çok eyalette ofisleri var. GC çıkması halinde umarım talihimiz sizinki gibi yanımızda olur=)
-
@cerkezkizi09 Çok geç kalma, bekliyoruz :)
-
@karaçay evet girerken sordular yaninizda ne kadar nakit var diye bana 10 K ustunu beyan etmeniz gerekiyor.
-
@sfklkn34 güzel ve detaylı yazı için teşekkürler
-
@waterman tabiki Ankara beklemiyorum .Ankaraya güvenmeyin her daim mottomuzdu.benim.dosya taşındı ama ben gc sürecinden biraz beklemeye aldım zira danimarka temelli tasınıyorum
-
@Byz teşekkürler. Vergi vs yok galiba 10k üstüne, sadece kayıt altına alıyorlarsa sorun yok
-
@melikeugur deneyiminizi paylaştığınız için minnettarız iyisiyle kötüsüyle herşeyi paylaşmanız bize hazırlık yapma imkanı sağlıyor. Tabiri caizse sudan çıkmış balığa dönmememiz için tedbir almamıza olanak sağlıyor :) @Erkan-Gürsoy @çakıl ile birlikte muhteşem bir ekip kurmuşsunuz umarım +1 olarak ekibe katılım sağlayabilirim :)
@sfklkn34 detaylı paylaşımınız için çok teşekkür ederiz :)
-
@melikeugur çok keyifle okudum deneyiminizi, çok bilgilendirici bir paylaşım olmuş teşekkürler 🙏🏻 Umarım herşey dün geçtikçe rayına oturmaya devam eder, kolaylıklar diliyorum 🙏🏻
-
@melikeugur yeterince zorluk yaşamışsınız. Umarım bundan sonraki günler daha kolay ve güzel geçer.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum