@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
-
@ATS16 Gozlemlerime gore, ozellikle Hintliler birbirlerini destekleme konusunda cok iyiler. Hint marketleri ve restaurantlari var ve cogunlukla oralari kullaniyorlar. Hintlilerin sahibi oldugu isyerlerini, birbirlerini desteklemek adina cok kullaniyorlar. Bir de bu durum Yunanlilar ve Yahudilerde cok var. Diger milletlerde cok fazla bu kadar iyi bir destek yok.
Eski isyerindeyken ofisde Hintli bir kadin vardi. Kocasiyla birlikte, kendi kasabalarindan gelen bircok Hintliye yardim etmisler. Ilk defa gelenleri evlerinde birkac ay misafir etmisler, ev kiralamalarina, araba almalarina, ilk ise girmelerine falan hep yardim etmisler. Hatta ceplerine harclik bile koyardik derdi. Hintlilere ait olmayan yerlerden mecbur kalmadikca alisveris yapmayiz derdi.
Bir defasinda Miami ucusunda yanimda Israilli bir genc oturuyordu. Ilk defa Amerika'ya gidiyormus. Ne is yapacaksin, kalacak yerin var mi, tanidigin var mi diye sordum. Tanidigim yok ama hepsi ayarlandi, beni varinca karsilayacaklar dedi. Kimler diye sordum, oradaki Yahudi toplulugundan birileri diye cevaplamisti.
-
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
Günaydınlar Efenim
-
Bu ileti silindi! -
Selamlar, UID numarası ne oluyor arkadaşlar 2023 tablosunda gördüm anlayamadım? Herkes birşeyler yazmış kafam karıştı valla. Çıkarsa burayı doldurmam için birisi gerekecek

-
Tünaydınlar hepimize eyalet sunumları başlamış çok güzel ama eyalet paylaşımlarına cevap yaparken alıntı değil de sadece cevap yazarsanız yarım sayfa olan iletiyi aşağı aşağı kaydırmayız güzel olur
-
Herkese tünaydın. Hepinize iyi günler diliyorum , bugünkü eyalet yazısını merakla bekliyorum.
-
@Furkan-Aydın excell tablasonu siz doldurmuyorsunuz. Siz talihli olursanız talihli formunu dolduracaksınız excelle işlenmesi adminler tarafından tamamlanıcak, dert etmeyin talihli formuda çok basit zaten
-
@sytahmt

Sakıncası yoksa Oregon un O su diyorum Mehmet Ali Beeeeyy.. Ayrıca Plaka 34 Benim. Mekanın da sahibi olarak 34 Plakasına kimse salça olmasın lütfen. Gününe kadar iyice hazırlanıp detaylı bir Oregon sunumu yapacağım. Arz ederim.. -
@ibrahimasar 34-Oregon reserve edilmek isteniyor efem. Fyi @clourpoint
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam herkese.il plaka geri sayımda 51 California hadi-BE , 50 TEXAS Ranje, 49 diablo_ercan kansas,48 illinois sytahmt, tarafından sunumu yapıldı.hepsininde ellerine sağlık.güzel sunumlar yaptılar. Bu dört eyalet hariç 47 için eyalet isteyen varmı?ben plaka 09 almak,10 u ayvalik10 a, 01 de Rhonster Florida e kabul ederlerse vermek istiyorum. Gc çıktığıda yok bari bu geleneği yaşatalım. Bu konuda sizleri pek isteksiz görüyorum. Biraz canlanın bu geleneği yaşatalım diyorum. siz ne dersiniz?
Turgut Abi selamlar. Uygunsa 34 plaka ve Oregon Eyaletini ben alıyorum.
-
Tekrardan selamlar herkese, görüşmeyeli 46 gün kalmış vay be. Daha dün gibi hatırlıyorum başvuru yaptığım günü.
-
@johnserim Net olarak bilmemek ile birlikte continuous residence'ı bozmadığınız sürece negatif bir etkisi olacağını sanmıyorum çünkü belirtilen sınırlar dahilinde seyahat etmek sizin öz hakkınız. Onun dışında yaşadığınız eyaletin büyüklüğüne (dolayısıyla aynı işlemin queue durumuna göre) bağlı olmak ile birlikte farazi bir şekilde belgeleri 1 haziran tarihinde gönderdiğinizi varsayarsak postanın ulaştığı tarihten ortalama 2 3 hafta (garanti olsun diye 1 ay diyebiliriz) sonra 3 farklı posta gelir tarafınıza. Bunlar I-797C formu ve Notice of Action ile alakalı olur. Belgelerde biometrics ve fingerprint işlemleri için size verilmiş randevu tarihiniz, uscis için oturum açma bilgileri vesaire yazar. Yine gönderimden ortalama 2-3 ay sonra uscis ofisine gidersiniz biometrics ve fingerprint randevusu için gerekli işlemler yapılır vatandaşlık sınavına hazırlanın diye kaynak verilir daha sonra sizi yolcu ederler. Yine başvuru sürenizden değişken olmak ile birlikte ortalama 6-7 ay sonra bir posta daha alırsınız burada da ikinci randevunun ne zaman yapılacağı belirtilir. Randevudan sonra yine bir süre geçer yemin töreni bildirimi postasını yollarlar ondan sonra da yemin töreni gerçekleşir ve mutlu son. Şimdiden vatandaşlığınızın hayırlı olmasını diliyorum.
-
@ibrahimasar 34 Oregon senin ibrahim.nasılsın?yakın zamanda görüşemedik.işler,güçler çoluk çocuk iyidir umarım.
-
@ibrahimasar 34 Oregon yazdım
-
@Ranje şafak 45 i kimse almak istemedi.bu gün büyük ihtimalle sunum olmayacak.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ranje şafak 45 i kimse almak istemedi.bu gün büyük ihtimalle sunum olmayacak.
Hocam selamlar ben sabahtan bugünü alabilirim demiştim ama sizi etiketlemeyi unutmuşum sanırım bugünü New York günü yapabiliriz isterseniz :))
-
@berolika 45 sizce uygunsa newyork eyalet olarak yapailiriz.Akşam 19 dan sonra 45 e düşüyor.bu günü isteyen olmadı boş kaldı.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika 45 sizce uygunsa newyork eyalet olarak yapailiriz.Akşam 19 dan sonra 45 e düşüyor.bu günü isteyen olmadı boş kaldı.
Uygundur şafak 45 bir NY turu yapalım o zaman :))
-
@berolika 45 olarak söz sizde.NEWYORK
-
yarın için şafak 44 arkadaşlar verilen eyaletlerden birini seçebilirsiniz.
Alabama,Alaska,Arizona,Arkansas ,Colorado,Connecticut,Florida,Georgia,Hawaii,
Idaho,Indiana,,Iowa,Kentucky,Louisiana,Maine,Maryland,Michigan,Minnesota,Mississippi,Missouri,Nebraska,Nevada,New Hampshire,New Jersey,New Mexico ,North Carolina,North Dakota,Ohio,Oklahoma,Rhode Island,South Carolina,SOuth Dakota,Tennessee,Utah,Vermont,Virginia,Washington,West Virginia,Wisconsin,Wyoming,

-
Güne Virginia ile başlamıştık yine Virginia eyaletinden Shenandoah National Park'tan iyi akşamlar dileyerek bitirelim


Benzer Başlıklar
151
Çevrimiçi
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.4k
İleti
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum