DV2024 Sohbet Odası
-
Günaydınlar Efenim
-
Bu ileti silindi! -
Selamlar, UID numarası ne oluyor arkadaşlar 2023 tablosunda gördüm anlayamadım? Herkes birşeyler yazmış kafam karıştı valla. Çıkarsa burayı doldurmam için birisi gerekecek :D
-
Tünaydınlar hepimize eyalet sunumları başlamış çok güzel ama eyalet paylaşımlarına cevap yaparken alıntı değil de sadece cevap yazarsanız yarım sayfa olan iletiyi aşağı aşağı kaydırmayız güzel olur
-
Herkese tünaydın. Hepinize iyi günler diliyorum , bugünkü eyalet yazısını merakla bekliyorum.
-
@Furkan-Aydın excell tablasonu siz doldurmuyorsunuz. Siz talihli olursanız talihli formunu dolduracaksınız excelle işlenmesi adminler tarafından tamamlanıcak, dert etmeyin talihli formuda çok basit zaten
-
@sytahmt

Sakıncası yoksa Oregon un O su diyorum Mehmet Ali Beeeeyy.. Ayrıca Plaka 34 Benim. Mekanın da sahibi olarak 34 Plakasına kimse salça olmasın lütfen. Gününe kadar iyice hazırlanıp detaylı bir Oregon sunumu yapacağım. Arz ederim.. -
@ibrahimasar 34-Oregon reserve edilmek isteniyor efem. Fyi @clourpoint
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Selam herkese.il plaka geri sayımda 51 California hadi-BE , 50 TEXAS Ranje, 49 diablo_ercan kansas,48 illinois sytahmt, tarafından sunumu yapıldı.hepsininde ellerine sağlık.güzel sunumlar yaptılar. Bu dört eyalet hariç 47 için eyalet isteyen varmı?ben plaka 09 almak,10 u ayvalik10 a, 01 de Rhonster Florida e kabul ederlerse vermek istiyorum. Gc çıktığıda yok bari bu geleneği yaşatalım. Bu konuda sizleri pek isteksiz görüyorum. Biraz canlanın bu geleneği yaşatalım diyorum. siz ne dersiniz?
Turgut Abi selamlar. Uygunsa 34 plaka ve Oregon Eyaletini ben alıyorum.
-
Tekrardan selamlar herkese, görüşmeyeli 46 gün kalmış vay be. Daha dün gibi hatırlıyorum başvuru yaptığım günü.
-
@johnserim Net olarak bilmemek ile birlikte continuous residence'ı bozmadığınız sürece negatif bir etkisi olacağını sanmıyorum çünkü belirtilen sınırlar dahilinde seyahat etmek sizin öz hakkınız. Onun dışında yaşadığınız eyaletin büyüklüğüne (dolayısıyla aynı işlemin queue durumuna göre) bağlı olmak ile birlikte farazi bir şekilde belgeleri 1 haziran tarihinde gönderdiğinizi varsayarsak postanın ulaştığı tarihten ortalama 2 3 hafta (garanti olsun diye 1 ay diyebiliriz) sonra 3 farklı posta gelir tarafınıza. Bunlar I-797C formu ve Notice of Action ile alakalı olur. Belgelerde biometrics ve fingerprint işlemleri için size verilmiş randevu tarihiniz, uscis için oturum açma bilgileri vesaire yazar. Yine gönderimden ortalama 2-3 ay sonra uscis ofisine gidersiniz biometrics ve fingerprint randevusu için gerekli işlemler yapılır vatandaşlık sınavına hazırlanın diye kaynak verilir daha sonra sizi yolcu ederler. Yine başvuru sürenizden değişken olmak ile birlikte ortalama 6-7 ay sonra bir posta daha alırsınız burada da ikinci randevunun ne zaman yapılacağı belirtilir. Randevudan sonra yine bir süre geçer yemin töreni bildirimi postasını yollarlar ondan sonra da yemin töreni gerçekleşir ve mutlu son. Şimdiden vatandaşlığınızın hayırlı olmasını diliyorum.
-
@ibrahimasar 34 Oregon senin ibrahim.nasılsın?yakın zamanda görüşemedik.işler,güçler çoluk çocuk iyidir umarım.
-
@ibrahimasar 34 Oregon yazdım
-
@Ranje şafak 45 i kimse almak istemedi.bu gün büyük ihtimalle sunum olmayacak.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Ranje şafak 45 i kimse almak istemedi.bu gün büyük ihtimalle sunum olmayacak.
Hocam selamlar ben sabahtan bugünü alabilirim demiştim ama sizi etiketlemeyi unutmuşum sanırım bugünü New York günü yapabiliriz isterseniz :))
-
@berolika 45 sizce uygunsa newyork eyalet olarak yapailiriz.Akşam 19 dan sonra 45 e düşüyor.bu günü isteyen olmadı boş kaldı.
-
@clourpoint, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@berolika 45 sizce uygunsa newyork eyalet olarak yapailiriz.Akşam 19 dan sonra 45 e düşüyor.bu günü isteyen olmadı boş kaldı.
Uygundur şafak 45 bir NY turu yapalım o zaman :))
-
@berolika 45 olarak söz sizde.NEWYORK
-
yarın için şafak 44 arkadaşlar verilen eyaletlerden birini seçebilirsiniz.
Alabama,Alaska,Arizona,Arkansas ,Colorado,Connecticut,Florida,Georgia,Hawaii,
Idaho,Indiana,,Iowa,Kentucky,Louisiana,Maine,Maryland,Michigan,Minnesota,Mississippi,Missouri,Nebraska,Nevada,New Hampshire,New Jersey,New Mexico ,North Carolina,North Dakota,Ohio,Oklahoma,Rhode Island,South Carolina,SOuth Dakota,Tennessee,Utah,Vermont,Virginia,Washington,West Virginia,Wisconsin,Wyoming,

-
Güne Virginia ile başlamıştık yine Virginia eyaletinden Shenandoah National Park'tan iyi akşamlar dileyerek bitirelim :)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum