[Arşiv] DV2019 Mulakat Deneyimleri
-
@tolunay videolarınızı izledim devamını bekliyoruz.bol şanslar
-
@tolunay hayırlı olsun darısı başımıza
-
@tolunay hayirli olsun, bundan sonraki surecte bol sanslar.
-
@tolunay
tebrikler, darisi basimiza :) -
@tolunay hayirli olsun. Kanali da inceledim abone oldum. Bundan sonrasi icin bol sans dilerim. Darisi basimiza..
-
merhaba benim hesabımda 21 bin dolar var fakat o para bankadaki 4e bölünmüş şekilde vadeli hesapta duruyor.Yani biri 4 biri 8 bin biri 2 bin biri 7 bin şeklinde.Konsolosluğa bu 4 hesabı ayrı kağıtta versem sorun olur mu ?Yada 4 hesabı kapatıp tek hesapa mı dönüştürsem ama hesapı kapatırsam vadeden önce kapandığı için faiz parası alamayacağım tavsiyeniz nedir?
-
merhaba sayın @mansfield1 ben sorun olacağını zannetmiyorum. neticede hesaplar sizin adınıza. saygılar.
-
@HockeyUmpire2 merhaba. Ds260 formunda Önceki abd seyahati ile ilgili soru vardı vizemin olduğunu ama vizenin havalimanı girişinde iptali hakkında bilgi vermiştim. Mülakatta ise Memur, daha önce bir problem mi yaşadınız diye sordu. Evet dedim ve anlatmamı istedi özetle memura anlattım. Ve maalesef Ap sürecine dahil oldum. Hala beklemedeyim.ümidim de pek yok :(
-
@tolunay hayırlı olsun. Aynı gün ve saat diliminde mülakattaydık. Ben o şanssız kişiyim 😀 hani Ap ye kalan
-
@roccorocco neden Ap kaldığınızı biliyormusunuz ?
-
@birumut net söylemiyolar ama ben neden kaldığımı tahmin edebiliyorum. Forumda DV2019 Ap başlığında kısaca anlatmıştım o sebeptendir yüzde 99.99
-
@crazycells DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@mansfield1 DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:
@redsat2000 teskrler fakat döküm evragi dediginiz hesapta son 6 ayda yapmis oldugum islemler mi yani harcamalar karta yatirdigim paralar filan mi?
evet, butun islemler.
Resmi yonergelerde son 12 aylik isteniyor ama 12 ay olmasa da konsolosluk kabul ediyor.biz yeni banka hesabı açıp bugün yatırabildik parayı mülakata da bir hafta kaldı, bunu sorun ediyorlar mı?
-
@roccorocco abi nasıl oldu senin süreç geçmiş olsun üzüldük sana çıktıktan sonra dışarı 🙏
-
@yboran teşekkür ederim hepinize darısı başınıza
-
@birumut teşekkürler inşallah güzel yararlı videolar gelir bu süreçten sonrada 🙏
-
@hope teşekkür ederim gerçekten isteyen herkesin başına diyelim 🙏
-
@sorroo teşekkür ederim hepinize inşallah
-
@crazycells teşekkür ederim ayrıca böyle bir platformda bizi buluşturdugunuz içinde çok teşekkür ederim emeğinize sağlık 🙏
-
@sfati hayırlısıyla inşallah hepinize 🙏
-
@dearosemary ben babamla beraber ortak hesap yaptım kendi hesap hareketimi ve babamın hesap hareketini götürdüm ayriyetten ortak hesabı son 3 gün kala yaptım vadesinin bitmesini bekliyorduk o yüzden bir sıkınto olacağını sanmıyorum 🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum