ABD İş Alanları (Deneyimli- Deneyimsiz)
-
@dreams_usa burada herkes aile gibiyiz rica ederim
-
@freeworld selam, belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun değilim lakin, bu yazınızın benim için çok bilgilendirici olduğunu belirtmek isterim. Zira, Türkiye de 6,5 yıllık Lojistik Depo Yönetimi tecrübem var perakende tekstil sektöründe. Hatırı sayılır markalarda çalıştım. ERP tecrübem de var, hatta erp iş geliştirme tecrübem de mevcut. Sanırım GC çıkarsa, bir de ingilizceyi geliştirirsem Amerikada da kendi kariyerime devam edebilecem gibi. Hatta orada yüksek lisans ile ilgili araştırma yapmayı dahi düşünüyorum.
-
@dreams_usa Deneyiminizle iş bulma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Lojistik sektörü deneyimli çalışanları ABD geneli olarak her eyalette revaçta.
-
@freeworld Bu bilgilendirmeniz beni daha da heyecanlandırdı açıkçası. Umarım hayırlısıyla GC talihlileri arasına girerim
Zira Lojistik sektöründe ki kariyer planımı ABD de gerçekleştirmek büyük avantaj düşüncesindeyim. -
https://www.youtube.com/watch?v=If-LcYIH8XA
kesinlikle seyredin -
Amerika Konsolosluğu sosyal medyasında denk geldım. belki ilgisini çeken olur.
https://erajobs.state.gov/dos-era/vacancysearch/searchVacancies.hms?_ref=yvnzbevbpt0
-
muhasebe alanında deneyimleri veya o işe sahip olan kişiler varmıdır? vakti olupda bu konu hakkında bir yazı yazabilirler mi? teşekkür ederim
-
@anilcangokben, içinde söyledi: Abd İş Alanları (Deneyimli- Deneyimsiz)
muhasebe alanında deneyimleri veya o işe sahip olan kişiler varmıdır? vakti olupda bu konu hakkında bir yazı yazabilirler mi? teşekkür ederim
Su konuyu incelemelisiniz:
-
alt kademe yapılabilecek işler (ek iş veya başlangıç)(bir çoğu telefondan hallediliyor)
1.lyft ( 1 senelik ehliyet ama esnek)( eyaletlere göre minumum araç yılı değişiyor)
2.uber (1 senelik ehliyet istiyor)( eyaletlere göre minumum araç yılı değişiyor)
3.doordash
4.grubhub
5.uber eats
6.amazon flex ( her yerde açık değil bazı yerler dolu sırayla alınıyor)
7.postmates ( çok fazla sipariş gelmiyor)
8.bedava eşyaları toplayıp internetten satmak ( mahallelerin eşya çıkarma gününü öğrenmek gerekiyor)
9.bulaşıkçılık ( dil olmadan yapılabilir) ( hiç iş bulamazsak)
10.emlakçılar için fotoğraf çekimi (günlük iş) belirli yerlere gidip foto çekmenizi istiyor dışardan.
11.field agent ( markette raf kontrol etme en kısa anlatımı bu )
eklemek isteyenleri yoruma bekliyorum. -
Arkadaşlar değerli forum ailesi orlando Orange ve winter park civarında iş imkanı varmı tanıdıklar yardım edebilirmi turizm aşçılık mesleğim teşekkürler
-
Herkese merhaba. Tanıdığım ABD / Massachusetts’te yasayan bir aile 6 aylik bebekleri icin ev islerinde de yardimci olabilecek yatili bakici ariyor. Yesil kart ya da vatandasligi olan kisiler oncelikli tercihleri. Ilgilenen tanıdıgınız biri varsa bana mesaj yoluyla ulasabilirse cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
-
Amerika'da araç kiralama işinin getirisi ve götürüsü ne olur ? Kiralık araçlar internette 800-1000$ aylık gidiyor tabi marka modele göre fiyatlar daha da yükseliyor. Her ay elde ki araçların kiralanacaginin garantisi yok bunun farkında olmak gerektiğini de düşünüyorum. Artıları eksileri hakkında görüş ve öneriler alabilirmiyim?
-
@vermaynen o kadar çok video varki hangisini koyayım turo youtube yazar mısın bahsettiğin işin ismi budur.
-
YouTuberler bırak sıkıyor oyuzden onları pek izlemeyi tercih etmedim
bahsettiğiniz video ya bakarım. Sağolun -
@vermaynen en güncel video çeken kişi
-
@ayvalik10, içinde söyledi: ABD İş Alanları (Deneyimli- Deneyimsiz)
@vermaynen en güncel video çeken kişi
Teşekkürler izleyeceğim

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum