[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mlsrdr İkinci sorunuza da cevap vermeye çalışayım.
Şimdi normalde dosya isteme oluyordu email yolu ile ve dosyaları gönderiyordunuz. Bu geçen sene de aynı şekilde başladı eski sürece göre cn ile mülakat verildi. 3 bine kadar olanlar 3 Haziran sonrası hatta Ağustos Eylül submit de olsa mülakat aldılar. Ama sonra galiba Aralık gibi kalktı bu dosya isteme durumu ve Ankara 3 Haziran'ı baz alarak cn'e göre çağırmaya başladı.
Bu durumda 3 Haziran sonrası, numrası düşük de olsa bekledi. Son ay başa döndüğü için mi dosya taşımalar yüzünden mi epey bir karışık mülakat dağıtıldı. Tam olarak kimse anlamadı. Mesela 2022 submitli bir arkadaş vardı, Uruguay'a taşıyordu vazgeçti bu arada Ankara'ya geri alınca (öyle bir şeyler oldu) Ankara mülakat verdi. Yani 2022 submitli olduğu halde aldı.
Son ay ve 3 bine kadar olanlar dışında evet 3 Haziran sonrasına mülakat verilmedi.
Bu sene en baştan dosya isteme olmadığı için, cn ilk 100'de olsa bile 16 Mayıs sonrası mülakat alamadı daha.
-
@ahmet_ geçen sene 2500 küsür kazanandan 714case 1322 kişiye mülakat verdi ankara. sonradan eklenen aile üyelerinide hesaba katarsak ortalama kazananların %50sine mülakat dağıtmış anlamına geliyor. Bu sene 3300 küsür kazanan var, geçen seneki gibi çalışacağını varsayarsak ve sonradan eklenen aile üyelerini dahil edersek 900 950 case 1800 1900 kişiye mülakat verebilir diye tahmin ediyorum. Umarım yanılırımda daha çok mülakat verir. Excel de şuan 904 EU talihlisi var oda yaklaşık kazananların %50 si ediyor. 500 küsür 16 mayıs ve öncesi var ise ve bunların hepsinin ( Ankarada mülakata girecekler ) mülakat aldığını varsayarsak, geriye 400 450 case e daha mülakat dağıtılacak çıkarımı yapabiliriz. Onunda tarihlerini tek tek hesaplamadım hesaplayan var ise yazabilir en azından az çok geçen seneye göre olursa nasıl bir dağıtım olacağını öngörmüş olabiliriz.
-
Merhaba , yüksek CN(34xxx) nedeniyle bu süreci araştırmaya başladım.Bulgaristan vatandaşıyım dosyayı Sofia aldırma ihtimalimiz var mıdır orda yoğunluğun Ankara gibi olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler
-

Bültene göre cut-off rakamları gayet iyi hale geldi birden umarız mülakat konusunda da Ocak ayı itibariyle birden fazla güne mülakat vermeye başlayıp sayıyı arttırır Ankara konsolosluğu, en kötü erken current olması da imkanı olanlar için avantaj olacaktır.
-
herkese merhabalar, 1. 2. 3. 4. tip mail ile ilgili bilgi almamız şart mı? ben henüz hiç mail atmadım karşı tarafa ama kaçıncı aşamada olduğunu öğrenmemin bana pozitif bir etkisi olursa kaçıncı tip cevap geliyor diye mail atmayı düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
-
@gornakula Bahsettiğiniz işlem dosya taşımaya giriyor, AOS işlemi amerikaya giderek sürecinizi ilerletmek oluyor. Yanlış konu başlığındasınız DV23 Aşamaları konu başlığına sorunuzu iletebilirsiniz
-
@m-eren2525 Bu konu başlığının ilk sayfasında gucarslan beyin paylaştığı Talihli Formu var o formu doldurmanız gerekmektedir
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@m-eren2525 Bu konu başlığının ilk sayfasında gucarslan beyin paylaştığı Talihli Formu var o formu doldurmanız gerekmektedir
Siz mülakat alabildiniz mi? Cn numaranız düşük gözüküyor imzanızda?
-
@waterman Maalesef geç submitliler listesindeyim ben :)
-
@Emre-Kurtulmuş ah su ankara konsolosluğu ah şu kcc bizi bitirdi bu yıllar
-
@ahmet_ Açıklayıcı cevaplar için çok teşekkürler, umarım işin sonunda herkes çok mutlu olur
-
@waterman Bu geç submit'in ilk mağdurları olarak söyleyeyim, çok saçma ve çok üzücü bir durum. Umarım tekrarlanmaz. Ayrıca Ankara'nın DV için az slot ayırması da can sıkıcı.
-
16 mayısa kadar olan numaralar (16 mayısta dahil) 588 kişi 1 haziran 786 yani 588 den sonra kabaca 200 kişi var ve bazı nolar cok yüksek.hakkımızda hayırlısı
-
@metinakin, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
16 mayısa kadar olan numaralar (16 mayısta dahil) 588 kişi 1 haziran 786 yani 588 den sonra kabaca 200 kişi var ve bazı nolar cok yüksek.hakkımızda hayırlısı
Case numarası 900lerde olan birine mülakat verilmemesi cok saçma yazık gunah ya
-
@m-eren2525 Merhaba Buradan Form doldurursanız dahil olabilirsiniz.
-
@metinakin Ankara haricindekilerde dahilmi 588 ? yoksa sadece ankaramı
-
doğru onlarda var
-
ankara dışı 31 kişi
-
Merhabalar kolay gelsin. Mülakat mail i aldım çok şükür. AIS kaydı için herhangi bir gün sınırlaması var mı veya AIS kaydı dışında benim bilmediğim başka bir işlem yapılacak mı ? Kusura bakmayın heyecandan beynim sıfırlandı. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
-
18500 deyim eu ne zamana sira gelir tesekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum