Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amerika'da Green Cardla Yaşayanların Tecrübeleri

Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam
1.1k 285 253.9k 317

Benzer Başlıklar

• Memphis de yaşayan arkadaşlar

2
    0 Oy
    2 İleti
    126 Bakış
    ayvalik10A
    bu bölge de yaşayanlar için bir kampanya yapılmış. Ancak eski fiyatı ne idi şimdi kaça düştü haber de yazmıyor. İsterseniz bir göz atın derim. https://techolay.net/spacex-memphiste-starlink-fiyatini-yariya-indirdi/
  • Amerika'da sosyal çevre edinmek

13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    B
    2 hafta önce san francisco'ya geldim. 3 gün san diego, 2 gün los angeles gezdim. san francisco'da çinli ve hintli nüfus dışında kimseyi görmüyorum. burada bir düzen oturtmaya çalışmak istiyorum ama emin olamıyorum. amerikan kültürünü sevdiğim için amerikaya geldim. san francisco'da business mindseti olan (non-tech) insanlarla nerede tanışabilirim?
  • Üniversite okumadan Amerika'ya gitmek

7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    MySeaM
    @patrick2dev Yetiskinleri birakin, artik cocuklar bile yazilim sektorundeler. Buradaki orta-lise duzeyi okullarin cogunda tech derslerinde yazilim ve kodlama, programlama ogretiyorlar. Yani bu alanda rekabet var. Birde buna guney Asyalilari ekleyin, ozellikle Hindistan, Pakistan ve Cin gibi ulkelerden gelenler bu konuda piyasaya hakimler. O nedenle, egitim olarak kendinizi gelistirmelisiniz. Yoksa vasat islerle ugrasmak zorunda kalirsiniz.
  • Amerika'da Dil Problemi - Yardım

8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    yunus emre çeçenY
    https://www.usalearns.org/ Bu siteden ücretsiz şekilde dil için eğitim alabiliyorsunuz. Ayrıca duolingo vs uygulamalarda var. Bunlardan başlamak ve birkaç temel öğrenmek, hiç başlamamaktan sıfır şekilde amerikaya gitmekten daha iyidir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k