[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@Not_Born_Yesterday üstadım öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim. Siz bu hikayeyi netflix e falan verin 3 sezonluk dizi yapar yeminle. Bu nedir ya. Okurken stresten geberdim. Ama aziminize ve uğraşınıza hayran kaldım. Tekrar tebrik ederim. Sırtınız yere gelmez evelallah.
öyle bir başladı ki geçen seferki uzun hikayeyle aynı his oldu bende de gene tüyler diken diken acaba olay nerede patlayacak hadi sağ sağlim alsınlar diye yazının sonuna geçtim bi ara rahatladım sonra geri kaldığım yerdne devam ettim :D
-
Vizelerini alan tüm arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten nasıl bir mücadele vermişsiniz inanamadım. Geçen yılki hüsrandan sonra forumdan biraz uzak kalmıştım bugün mülakatları korku gerilim hikayesi okur gibi okudum. Söke söke almışsınız vizeleri👏👏👏yeni hayatınızda bol şanslar dilerim ve her şey çok muhteşem olur umarım.
Aslında birazda üzüldüm bu insanlar binlerce km yol, binlerce dolar para harcamak ve bu kadar stres yaşamak zorundamıydı🙁üzüldüm ve bugünde gitmek için bir sebep daha buldum umarım Ankara bundan sonra daha çok, Türk vatandaşları için çalışır. Vizelerini alamayan arkadaşlarada çok geçmiş olsun umarım ikinci şansı yakalarsınız🙏
-
@Not_Born_Yesterday Barbados giden herkesi çok yormuş. Ama sonuçların iyi olması harika olmuş. Baya çekişmeli geçmiş. Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.
-
@bidünya Bu yıl çok saçma sapan ve yıpratıcı oldu. DV 2021 gibi çok fazla hüsran da var. Binlerce kilometre gidenler, binlerce dolar harcayanlar ve benim gibi türlü sebeplerden gidemeyip mülakat alamayanlar ile geçti DV 2022. Bilmediğimiz sebepler dışında pandemi hayatımızı mahvetti. Meslek gereği pandemide herkes evinde otururken bizler fazla fazla çalışmaya devam ettik. Ne psikoloji kaldı ne de derman. İşe gidip gelirken kendimi The Walking Dead dizisinde gibi hissediyordum. Yollar bomboştu. Normalde yarış halinde geçerdi işe gitmeler. Green Card çıkınca çok sevinmiştim ama pandeminin bir darbesini daha yiyeceğim aklıma gelmemişti. Üstüne Konsolosluğun daha çok AS grubuna mülakat vermesi bizi bizden aldı.
DV 2024'te kazanırsak dilerim Konsolosluk bu sefer bizlere çalışır. -
@Programmer, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@bidünya Bu yıl çok saçma sapan ve yıpratıcı oldu. DV 2021 gibi çok fazla hüsran da var. Binlerce kilometre gidenler, binlerce dolar harcayanlar ve benim gibi türlü sebeplerden gidemeyip mülakat alamayanlar ile geçti DV 2022. Bilmediğimiz sebepler dışında pandemi hayatımızı mahvetti. Meslek gereği pandemide herkes evinde otururken bizler fazla fazla çalışmaya devam ettik. Ne psikoloji kaldı ne de derman. İşe gidip gelirken kendimi The Walking Dead dizisinde gibi hissediyordum. Yollar bomboştu. Normalde yarış halinde geçerdi işe gitmeler. Green Card çıkınca çok sevinmiştim ama pandeminin bir darbesini daha yiyeceğim aklıma gelmemişti. Üstüne Konsolosluğun daha çok AS grubuna mülakat vermesi bizi bizden aldı.
DV 2024'te kazanırsak dilerim Konsolosluk bu sefer bizlere çalışır.Evet maalesef pandemi dönemi herkesin hepimizin hayatlarını olumsuz etkiledi. Ama 2022 nin böyle olmaması gerekiyordu bence. Burada Ankara'nın Türk vatandaşlarına mülakat vermemesi asıl sorun. Her şey normal seyrinde devam etseydi siz ve diğer herkes mülakat alabilirdi. Ve bunca insan bunca mücadeleye girmek zorunda kalmazdı. Cidden ben bile hazmedemedim bu durumu sizin üzüntünüzü düşünemiyorum bile. Ama bu saatten sonra söylenecek her şey boş. Sağlık olsun diyip önümüze bakmaktan başka yol yok. Kendi adıma umudumu kaybetmek istemiyorum ama görünen köy kılavuz istemez bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına dair pek inancım da yok açıkçası. Yine de daha iyi bir yaşam(her neredeyse) için mücadeleye devam💪
-
@bidünya Üzgünüm ve kızgınım. Ama bir çok şeyinde farkına vardım ve birçok şey de öğrendim. Bu farkına vardıklarım ve öğrendiklerimden dolayı aynı hataları yapmamam gerekiyor sadece. Umut kavramı da değişti bende. Daha çok bilinen umut yerine gelişime önem vermek gerek. İlk aşama dil öğrenmek ikincisi ise kazanabildiğiniz kadar para kazanıp hazırda beklemek. İşte o zaman umut edebilirim. Hiçbir gelişme göstermeden kuru kuru umut edip beklemek yanlış geliyor artık. Çünkü fırsatlar her gün size uğramayacak. Nadir günlerde bir görünecek size. İşte o anda hazır ve nazır değilseniz kaçırırsınız. Bir sonraki ise ne zaman gelir bilemezsiniz.
-
@Kitapsever hayirli olsun mutluluklarr
-
@Not_Born_Yesterday Tebrikler.muthis bir serüven. Abd deki hayatınızda başarılar.
-
@Not_Born_Yesterday @Kitapsever @verglas Tebrikler. Yeni hayatınızda mutluluklar.
-
Amerika Gönüllü Askerlik formunu ülkeye girişten 30 gün içinde bildirilmeli diyor da bunu nasıl yapacağız. Ya da yapmamıza gerek var mı?
-
@Not_Born_Yesterday Gözunuz aydin. Yeni yasaminizda herseyin gönlunuzce olmasi dilegiyle.
-
-
@istavrit siz de vizenizi aldığınıza göre mali yılı kapatabiliriz :)
vizeniz tekrardan hayırlı olsun, size ve ailenize mutluluk ve huzur diliyorum. -
@Kitapsever yeni hikayelerinizi daha sıklıkla yazmanız dileğiyle..
vizeniz de yeni hayatınız da hayırlı olsun.
abd'de bol şans.. -
@verglas tebrikler..
abd'deki hayatınızda mutluluk, huzur ve başarı diliyorum. -
@Not_Born_Yesterday bütün ailenizin vize almış olmasına çok sevindim.
sizi ve ailenizi tebrik ederim, abd'de güzel bir hayatınız olsun.
bol şans.. -
@verglas Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun :)
-
@Not_Born_Yesterday Tebrik ederim, soluksuz okudum. Okurken çok gerildim :) Vizeleriniz hayırlı olsun, yeni hayatınızda bol şans :)
-
Vizelerini alan/alamayan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Yeni yıl, yeni umutlar :)
-
@verglas Hayırlı uğurlu olsun, yolunuz açık olsun. Sakıncası hangi ülkeden aldınız vizeyi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum