DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Semih-işeri vizen hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanı dilerim.
    abd'deki hayatında bol şans..

  • ⭐⭐⭐

    @Semih-işeri Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.

  • ⭐⭐

    @Sefa-Samancı Merhaba, vizeniz hayirli olsun yeni hayatinizda bol şans dilerim 🙏🗽


  • Merhabalar sizi fazla bilgi ile meşgul etmek istemiyorum Sağolsun tüm arkadaşlarımız güzel bir şekilde genel işleyişi anlattılar önceki paylaşımlarda .
    Eşim ve oğlum ile birlikte 12 Eylül 2022 tarihinde saat 09.15 te mülakata katildik.Odeme ve evrak teslimi sonunda güzel bir sohbet havasında sanırım 40 dj beklemeden sonra 5 dakika içinde tebrikler sozu ile oradan şu anda kelimelerle ifade edemiyecegim duygularla elcilikten ayrıldık bu arada girişteki danışma ve güvenlik görevlilerinden bina içi tüm personel içten ve samimi guleryuzluydu buna mülakata katilanlarda dahil.herkese buradan okuyan bu forma dahil olmayanlarda dahil teşekkür ediyoruz selam ve en içten muhabbetlerimizi gönderiyoruz. Bu yola başlayan tüm arkadaşların dilek ve temenni ve isteklerinin hayırlısı ile olmasını candan diliyorum kalbimiz ve dualarımız hepsi ile ..
    Sadece bir not ileteceğim ayrıca kusura bakmazsaniz bu süreçte mülakattan çıkınca sevinçle 2 3 saat sonra ceactan kontrolde ap durumunu görünce biraz moralimiz bozuldu açıkçası en çok benim ancak şükür 1 gün sonra bugün issued durumuna geldi böyle durumda olan arkadaşlar varsa lütfen benim gibi kendilerini kısa sürede olsun sıkıntıya düşürmesiler inşallah forumdaki arkadaşlarla ABD de görüşmek dileğiyle kalın saglicakla


  • Merhabalar,

    8 Eylul 8.45 de randevum vardi. İstanbuldan hızlı trenle 7 eylul sabahi Ankaraya vardik. Green park otele girisimizj yaptik. Otelden 15 dk yurume mesafesiydi konsolosluk. 8 eylul sabahi saat 8 de konsoloslugun hemen yanindaki Starbucksa gittik ve bekledik orda.(Yanindaki eczaneye esyalari birakan kisileride gordum.)8.30da konsoloslugun kapisina geldim ve siraya girdim. Once pasaportumu verdim sonra ismimi kontrol edip bana bir kagit verdiler elime ve elimdeki dosyaya surmem icin sonrada yan kapida bekledim adimin okunmasini ve xrayden gectim ve binanin icine girdim. Girer girmen hemen yönlendiriyorlar zaten once parayi odemej icin bir vezneye yonlendirdiler parayi odedim banko numarami verildi.Ardindan diger bankoda numaram yandi belgeleri teslim etmek icin. Sırası ile belgeleri istemediler.
    1.Sağlık zarfi
    2.Universite diplomam ve kopyasi
    3.Vukuatli nufus cuzdani ornegi
    4.Mali belgeler
    5. Sicil kaydi ( dubaide yasadigim icin oraninda sicil kaydini verdim)
    6.Pasaport ve 2 adet fotograf

    Ingilizcemi turkcemi yapicagimi sordular 2sinide yapabilirim dedim belgelerimi teslim ettim ve oturdum ve 3.banko icin sirami bekledim.

    O sirada tabiki yesilkart forum grubundan bir suru kisi vardi biz Ozden hanimla oturduk sohbet ettik.
    Ve sıra numaram yandi.

    Sag elimi kaldirirak yemin ettim ve arkasindan parmak izimi vermem icin isleme baslandi. Bu sirada sanki karşılık sohbet ediyomus gibi konusurak sorular sordu hanim efendi kendisi sicakkanli ve tatliydi.

    Nereye gitmek istiyorsun?
    Şeflik yapmaya devam mi ediceksin?
    Neden bu meslegi sectin?
    Tebrikler Vizeni onaylıyorum diyerek
    Mali belgeleri ve diplomami geri bana iade edip gonderdi.

    12 eylul saat 2 de pttden sms geldi
    13 eylul sabah 10dada pttden subeden gidip alabileceğimi yazdilar
    Levent subeden kimligimi gosterip aldim.

    Yesilkart forumu bulupta bu surecte her turlu bilgiyi edinebildigim icin, tek tek usenmeden herkese cevap veren @gucarslan Beye, ogrendigi herseyi hemen paylasip birbirine yardimci olmaya isimizi kolaylastirmaya calisan herkese teker teker tesekkur ederim.

    Bundan sonra alicak ve amerikaya yerlesen herkese bol kolayliklar diliyorum. Herseyimiz kolaylikla olsun.
    Sevgilerle,
    Damla

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Damla-Toskaya tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.
    abd'deki hayatınızda bol şans diliyorum.


  • @gucarslan Çok teşekkür ederim Uğur Bey.


  • @Erkan-Gürsoy çok teşekkür ederim! İnşallah arkadaşlar ımızın hepsi için öyle olsun


  • @Erkand çok teşekkürler


  • @Ranje ayenen bence stres yapmaya gerek yok , zaten deneyimleri okuyunca nerdeyse hep ayni klasik sorular , çok teşekkürler)


  • @gucarslan her şey için tekrardan çok teşekkürler!


  • @Muhtaradana çok teşekkürler!


  • @Programmer çok teşekkürler


  • Herkese merhabalar 11:15 de randevum vardı biraz erken geldim birşeyler yerim diye unvanlara geldim içerde bekledim yaklaşık 30 dakika falan sonra fotoğrafımı çektiler ve içeri davet ettiler boyumu ve kilo mu ölçtüler muayene önlüğü giydirdiler handan hanım geldi 2 sağ 2 sola 4 tane aşı yaptılar bazı sorular sordu
    Ne iş yapıyorsun
    Nerede yaşıyorsun
    Mesleğin ne
    Psikolojik ilaç kullanıyormusun
    İntihar etmeyi düşündün mü
    Karaciğer ya da akciğer rahatsızlığın var mı gibi sorular sordu
    310 dolar+117 dolar ödedim totalde röntgene gittim oradan çıktıktan sonra bana yarın gelmemi söylediler böyle şöyle bir şey var ben eski bir milli güreşçiyim ve bir sakatlık geçirdim yaklaşık belimde 28 tane platin var büyük bir sakatlık atlatım korkulacak hiçbir şey yok handan hanım sormayınca ekstra hiçbir cevap vermedim sizde gereksiz konuşup soru soru üretmelerini sağlamayın totalde bir buçuk saat falan sürdü sorusu olan varsa iletebilir

    Mülakat deneyimim
    12 Eylül’deydi bir gün önceden geldim Kızılay’da bir otel buldum oraya yerleştim metro ile 15 dakikaydı konsolosluk taksi ile 5-6 dakikaydı bir gün önceden gidip konsolosluğun yerini iyice öğrendikten sonra otelime döndüm mülakat günü sabah 7 de kalkıp büyük bir heyecanla Kahvaltımı yarım yamalak yaptıktan sonra bir taksi çevirip konsolusluğa doğru yola çıktım oraya vardıktan sonra heyecandan yerimde duramıyordum eşyalarımı eczaneye bıraktıktan sonra sıraya geçip içeri girmek için pasaportumu verdim daha sonrada bir bant kağıt gibi bir şey verdiler elime sürmemi istediler sonra içeri davet ettiler içeri girdikten sonra güvenliğin yönlendirmesiyle ofis alanına doğru gittim içeri girdim başladım beklemeye daha sonra Beni bankoya çağırdılar 330 dolar gibi bir ücret ödedim ve bir numara verdiler o numarayı takip etmemi istediler numaram yandığında gidip evraklarımı verdim tekrar gidip oturduktan 20-30 dakika sonra tekrar numaram yandı ve mülakatım başladıktan sonra ilk önce
    Nereye gideceksin
    Oradan birini tanıyormusun
    Daha önce bir ülkede yaşadın mı
    En son hangi okuldan mezun oldun
    Sadece bunları sordu ve bende cevapladıktan sonra bana tebrikler congratulations dedi ve pasaportun bir hafta içinde kargo ile eline ulaşacak dedikten sonra hızlı bir şekilde konsolosluktan zıplaya zıplaya ayrıldım DV grubunda ki herkese ve özellikle @gucarslan beye çok teşekkür ederim umarım herkes vizesini biran önce alır.


  • @hasanavsar83 Tebrikler , hayırlı olsun. Unganlar kısmına değindiğiniz için teşekkürler. Anlaşılan o aşıyı illa yapacaklar. 😃 Ailenizle birlikte yeni hayatınızda mutluluklar diliyorum.


  • @Semih-işeri Çok sancılı bir süreç olmuş ama sonunda başarmışsınız. Tebrikler. Yolunuz açık olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.


  • @Sefa-Samancı Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.


  • @kadasi Tebrikler , vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.


  • @Damla-Toskaya Tebrikler. ABD'deki hayatınızda bol şans diliyorum.


  • @Ranje teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere selamlar


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

244
Çevrimiçi

41.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

430.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum