[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@kadasi Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.
-
@Damla-Toskaya Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.
-
Merhabalar,
Öncelikle kazanan, mülakata giren herkesi tebrik ederim. Ben de bu seneki Green card şanslılarındanım. Hak kazandım ancak hala mülakat ile ilgili mail gelmedi. Bu nedenle biraz stres yaşamıyor değilim 😊 bu durum sadece bende mi var acaba? Mail gelmeyen tek kişi ben değilimdir umarım🙏 -
@Mikail-Narinç Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.
-
@Ege35 Hayırlı uğurlu olsun.
-
@Ege35 Hayırlı Uğurlu Olsun
-
@Erkan-Gürsoy teşekkürler darısı sizlerin başına selamlar
-
@kadasi Merhaba, vizeniz hayirli olsun yeni hayatinizda bol şans dilerim🗽🙏
-
@Damla-Toskaya Merhaba, vizeniz hayirli olsun yeni hayatinizda bol şans dilerim🗽🙏
-
@Mikail-Narinç Merhaba, vizeniz hayirli olsun yeni hayatinizda bol şans dilerim🗽🙏
-
@Erkand teşekkür ederim iyi dilekleriniz için selam ve saygılarımla
-
@Ranje teşekkür ederim iyi dilekleriniz için selam ve saygılarımla
-
@Erkan-Gürsoy teşekkürler umarım isteyen herkese hayırlısı ile gönlüne göre olsun inşallah
-
@Mikail-Narinç vizeniz ve yeni hayatınız hayırlı olsun.
abd'deki hayatınızda bol şans diliyorum. -
@Mikail-Narinç tebrik ederim, vizeniz hayırlı olsun. Çok fazla emek verdiniz çok fazla sorun yaşadınız ama sonu mutlu bitmesine sevindim. Amerikada mutluluklar
-
@hllalks Merhaba. Eğer kazanansanız, öncelikle sorularınıza daha net yanıt alabilmek için lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@Samet-Doğan Bu yıl YouTube’dan tanıma fırsatı buldum. Yazın gayet akıcı ve tüm soruları karşılıyor. Teşekkür ediyorum tecrübelerini aktardığın için. Forum vasıtasıyla daha ne güzel insanlar tanıyacağız kimbilir. Hayatında başarılar diliyorum.
-
@Erkand çok teşekkür ederim. 🙏🏻
-
@gucarslan çok teşekkür ederiz Uğur Bey 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
@Ranje çok teşekkür ederiz 🙏🏻
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum