[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ggulduk yourm yapamıyorum bu konu için ne yazık ki.
sadece ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum. -
CN 3 bin olup, Haziranda form gönderen birisine sıra gelmemiş, ama daha yüksek CN olup ve daha geç gönderene sıra gelmiş.
Demek ki Mayıs ayında formu gönderenleri form gönderme sırasına göre, daha sonra gönderenleri de keyfe göre çağırmışlar.
-
A ahmet_ bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan Peki geçen senelerde bu aylarda ilk bir mülakat dağıtıp daha sonra ağustos'un ilerleyen tarihlerinde tekrar mülakat dağıtıldığı olmuş muydu hatırlıyor musunuz ? Ben akşam işten çıkınca yurtdışı konsolosluklarına mail atıp şansımı deneyeceğim çünkü ankara için ben de şansımın çok düşük olduğunu düşünüyorum şu anda bildiğiniz önerebileceğiniz oturma izni olmadan yurtdışında bir konsolosluk var mı türkleri kabul eden bilen arkadaşlar da varsa cevaplarlarsa çok sevinirim
-
@ggulduk arkadaşlarımızın deneyip başarılı olduğu hiçbir konsolosluk yok şuan.
-
@Güler-Özçelik Hiç bir mantığa uymayan saçma sapan bir dağıtım, herhalde kurayla gönderiyorlar bu mailleri, başka bir açıklaması yok.
-
2022 içi verilen toplam mülakat sayısı bellimi şu an ?
-
@TuRquality defalarca yazdık, yine yazalım
web sitemizden bütün verileri göreiblirsiniz; -
Bu ileti silindi! -
@ggulduk sizin icin farkeden bir sonuç olur muydu? Bence hayır. Çünkü bizim ds gonderimi sizden önce, case no yine sizden önce. Neye dayanarak yaptılarsa artık bizi de atladılar
-
@Güler-Özçelik Ne olduğunu bir anlasak, haa bundan dolayı imiş diyeceğiz de, adamların ne yaptığını anlamıyoruz ki ! Yani 3K, 4K, 5K nasıl alamaz, olacak şey değil. Gerçekten üzücü.
-
@Programmer evet öncelikle alanlara hayırlı olsun ama evet dediğine katılıyorum . 26k mayıs 20 sonrası submit alıyor ve ya ağustos 9k alabiliyor ancak altı üstü alamıyor ..afrikada 62k alıyor bize sıra gelmiyor ... ancak şunuda belirteyim asya üzerinden randevu alan Ankarayı'da kınıyorum.. neredeyse türk vatandaşları kadar mülakat verdi.. yazık burada sıkıntı çeken bizlere 3-1 oranında ver gerisini yine türklere ver ..herkes kendi ülkesi üzerinden alsın mülakatını kardeşim
-
Dün gece mülakat mailini ben de aldım. Sevincim mülakat sayısının çok olmaması yüzünden buruk oldu. Hatta sevinemedik desek doğru olur. Pek çok arkadaşın bunu ne kadar istediğini biliyorum. 1.5-2 yıldır süren bu ızdıraplı süreci herkes gibi bizde ailece yaşadık. Umarım tekrar mülakat dağıtılır ve en fazla sayıda insan haklarına kavuşur.
-
@gucarslan Merhabalar Eylul ayı için Listeden baktığımda 45 Kişiye mülakat verilmiş görünüyor...
Eylül ayı için Konsolosluğun mülakat sayısı Bu kadar mıdır? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Teşekkürler.... -
@braveheart-34 merhaba özellikle sizi ve sn @Kitapsever in mail haberinizi bekliyordum bende 😊 çok ama çooook sevindim 👏🏻👏🏻👏🏻 yürekten tebrik ederim umarım sabrınızın sonu selamet 🙏🏻🙏🏻 takipteyim. Mülakatlarınzı ve mutlu mutlu deneyimlerinizi okumak için sabırsızlanıyoruz 😁 hadi son bir gayret inşallah 👍🏻
-
@ggulduk dava konusunda bir başlık açtım fakat tek gönderi benimki kaldı. Kabulleniş safhası yaygın şu anda sanırım. O yüzden yapılabilecek çok az şey kaldı artık.
-
@Not_Born_Yesterday Dava konusunu ben görmedim. Bence de şu aşamada dava açılabilir. Bu konuda ben varım
-
Evet gerçekten ilginç, 60XX CN ce 14 ağustos submit ile bize de gelmedi. Bizden daha düşük CN olup mülakat alamayanları görünce onlar adına da üzüldük. Hiçbir adayın DS i ne zaman doldurduğunun bir önemi yok, CN boşa verilmedi. Süreçte aslolan CN'dir. Bunu KCC ve büyükelçilik bir türlü anlayamadı.
-
-
@Not_Born_Yesterday @mrbloomer Dava için şu an tek şansınız bireysel mandamus davası açmak.
-
Mülakat dağıtırken submit tarihine göre gittiler o patterne göre 24bin ve 26 binlere mülakat vermeleri normal. Ancak bunlara dağıttıktan sonra başa dönmeleri gerekiyordu yani 2binlerden 3bin 4 bin diye devam etmelerini bekliyorduk. Ancak 7binlerden başlayıp 8bin ve 9 binlere ve bunlar içinde rastgele dağıtmış görünüyorlar. istisna olarak 13binde bir kişi var excel listesine göre. Bence bu kadar rastgele olması haksızlık diye düşünüyorum. bu konuda hakkımı aramak istiyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum