[Arşiv] DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari
-
@isag Cuma gününe kadar açıklanmış olur. Bu seneki bültenlerin gidişatı da herkes adına merak konusu.
-
merhabalar ds260 formunu dolduruyorum work, education kısmındayım ve bir sorum olacak, öncelikle ben 2017 mezunu fizyoterapistim yüksek lisans yapıyorum ve bu 1 yılda hiç çalışmadım, şuanda benim primer occupation için ''not employed'' , ''medical/health'' , ''student'' hangisini seçmem daha doğru olur?
-
@baha DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
merhabalar ds260 formunu dolduruyorum work, education kısmındayım ve bir sorum olacak, öncelikle ben 2017 mezunu fizyoterapistim yüksek lisans yapıyorum ve bu 1 yılda hiç çalışmadım, şuanda benim primer occupation için ''not employed'' , ''medical/health'' , ''student'' hangisini seçmem daha doğru olur?
yuksek lisans yaptiginiz icin "student" olarak isaretleyebilirsiniz.
-
@crazycells tamamdır öyle yapacağım teşekkürler.
-
bir sorum daha olacak, benim üniversitem son senemde kapatıldı ve ben başka bir üniversiteden mezun oldum. şuan sistemde de kapatılan üniversitem gözükmüyor, sadece mezun olduğum üniversite var ve oraya kaydolduktan 1 yıl sonra mezun olduğum yazıyor. ben şimdi eski üniversitemi ''attended institutions'' bölümüne yazayım mı (şuan öyle bir üniversite yok), yoksa o üniversiteyi hiç yazmasam mı (üniversiteye giriş ve mezun olma tarihim arasında 1 yıl varmış gibi olacak çok tutarlı bir bilgi olmaz), yoksa mezun olduğum üniversiteye başlangıç tarihini değiştirip orada 4 yıl okumuşum gibi mi yapsam? (evrakta sahtecilik bu da :D )
-
Bu ileti silindi! -
yok diplomayı zaten kapandıktan sonra gittiğim üniversiteden aldığım için orada öyle birşey yazmıyor ama üniversitenin kodunu bulsam da ne için kullanıcam? sonuçta üniversitenin adını da yazabilirim forma ama öyle bir üniversite yok şuan.
-
Ben başvuru yaparken ve ds260 ı doldururken lise mezunuydum şimdi üniversite ogrencisiyim bunu sıkıntı ederler mi sizce ne yapmam gerekiyor
-
Bu ileti silindi! -
@isag hiç bir problem olmaz önemli olan ds-260'ı doldurduğunuz gün güncel olan bilgiler, mülakatta sorarlarsa açık ve net bir şekilde anlatırsınız
-
@baha DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
bir sorum daha olacak, benim üniversitem son senemde kapatıldı ve ben başka bir üniversiteden mezun oldum. şuan sistemde de kapatılan üniversitem gözükmüyor, sadece mezun olduğum üniversite var ve oraya kaydolduktan 1 yıl sonra mezun olduğum yazıyor. ben şimdi eski üniversitemi ''attended institutions'' bölümüne yazayım mı (şuan öyle bir üniversite yok), yoksa o üniversiteyi hiç yazmasam mı (üniversiteye giriş ve mezun olma tarihim arasında 1 yıl varmış gibi olacak çok tutarlı bir bilgi olmaz), yoksa mezun olduğum üniversiteye başlangıç tarihini değiştirip orada 4 yıl okumuşum gibi mi yapsam? (evrakta sahtecilik bu da :D )
universite kapanmis olsa da adini yazabilirsiniz, bir sorun olmaz.
-
bu artan kur fiyatlarından sonra hesapta bulunması gereken miktar halen yaklaşık 10- 15 bin dolarmı
-
Europe 4400 acıklanmış hayırlı olsun
-
@isag DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
bu artan kur fiyatlarından sonra hesapta bulunması gereken miktar halen yaklaşık 10- 15 bin dolarmı
Evet, ABD'de kullanilan para birimi USD yani "United States Dollar" dolayisiyla Turkiye para biriminin degeri ABD'deki yasami etkilemiyor, aclik siniri ABD'de yine dolar uzerinden belirleniyor.
-
@roccorocco DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Numarasi aktif olanlara hayirli olsun, simdi sorular gelmeye baslar o nedenle soyleyeyim bu ayin sonuna kadar mulakat tarihleri icin beklemelisiniz.
-
@isag maalesef TL nin değersiz olması Doların miktarını etkilemez. İstenen rakam Abd doları olduğundan 1dolar = 100Tl olsun yine aynı dolar tutarını isteyeceklerdir.
-
@crazycells DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
@roccorocco DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:
Numarasi aktif olanlara hayirli olsun, simdi sorular gelmeye baslar o nedenle soyleyeyim bu ayin sonuna kadar mulakat tarihleri icin beklemelisiniz.
Sn @crazycells den
Müthiş defans:)) hatta rakip sahada pres:) -
@sahin evet; baska bir baslikta sorulmus bile :)
-
@crazycells Ne yalan söyleyeyim, ay sonunda gönderileceğini defalarca okumama rağmen ben de "ne zaman tarihler verilir" diye sormamak için kendimi zor tutuyorum:)
-
İyi akşamlar, 2017 kasım ayında başvuru formunu doldururken yalnış anladığım için middle name kısmına babamın adını yazdım(middle name'im olmamasina rağmen) amma first name ve surname kısmı doğru.Kazandığımı belirten 1NLde babamın adı middle name gibi gösterilmiş.DS 260da ise yalnızca first name ve surname gösterdim(çünki middlr name yok) pasaportumda olduğu şekilde.Bu bir sorun doğurur mu mülakatta?.Eğer öyleyse nasıl çöze bilirim...Cevaplandırırsaniz çok sevinirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum