[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@gucarslan teşekkürler çok sağolun
-
@ecellf-celbi Hayırlı uğurlu olsun. Darısı bizlere inşallah. Biz hala bekliyoruz. Bu arada güzel ve keyifli bir anlatım olmuş.
-
@charizard17, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
Selamlar,
öncelikle herkese bol şans diliyorum.Ben geçen ay mülakat tarihimin olmaması ile ilgili, alternatiflerim konusunda bu başlığa yazmıştım.
Sonunda iki gün önce, Salı günü, KCC'den durumumda güncelleme olduğuna dair bir Email aldım. Daha sonra sisteme girip kontrol ettiğimde US Frankfurt Elçiliği'nde 17.08.2022 tarihi için bir mülakat randevusu oluşturulduğunu gördüm. Bunun sonrasında sağlık raporu için Munich'deki anlaşmalı klinikten 27.07.2022 tarihine bir randevu aldım.Fakat benim burada bir sorunum var. Su anda geçerli veya geçersiz bir pasaporta sahip değilim, fakat pasaportumu birkaç hafta önce sipariş verdim. Bu işlem normalde 4 hafta civarı sürüyor, yani sipariş verdiğim zamanı göz önüne alınca benim pasaportum tahmini olarak 3 hafta civarında elime ulaşacak. Pasaportum klinik randevumdan önce gelirse bir sorun yok, fakat ucu ucuna yetişmeyebilir. Bu durumda klinikteki randevuya pasaportsuz katılma ihtimalim var ve böyle olursa ancak pasaportum elime ulaştıktan sonra kliniğe pasaportumu ibraz edebilirim. Bu spesifik konuyla ilgili biraz araştırma yaptım fakat tatmin edici bir girdi bulamadım. Daha önce benzer bir durumla karşılaşan var mi? Önerilerinize açığım. Teşekkürler!
Merhaba, dünkü bu sorumla ilgili bir güncelleme yapmak istedim. Belki benzer durumdaki birinin işine yarayabilir.
Pasaportumun zamaninda elime ulaşmama durumuyla ilgili Munich'deki doktorun ofisine bu konuyu Email ile sordum. Bana verdikleri yanıtı aşağıya ekliyorum:
"Merhaba,
Lütfen yanınızda nüfus cüzdanınız veya ehliyetiniz gibi başka bir resmi kimlik belgesi getirin. Pasaportunuzu aldıktan sonra bize bir kopyasını gönderin." -
@Rhyme-Azfendak merhaba , adminler veya tecrübeli kişilerin de fikrini almanız daha iyi olur . Vadeli mevduat istenildiği zaman faizinden feragat edilerek kullanılabilir duruma getirilebiliyor. Bu açıdan bakıldığında vadeli veya vadesizde kalmasının pek bir farkı yok. Para size ait ve bunu da belirtiyorsunuz problem olacağını sanmıyorum şahsen.
-
Merhabalar öncelikle tebrik ederim 🙌 Tahminime göre işlemlerde aksama yaşamamanız için sağlık raporunuzu bu resmî belgede ki bilgilere göre düzenleyecekler. Mülakat tarihine kadar pasaportunuzu doktor ofisine götürmenizi isteyecekler ve sağlık raporunu teslim alıcaksınız. Konuya sadece tahminimi yazdım daha bilgili arkadaşların cevap vereceğinden eminim :) @charizard17
-
@ecellf-celbi hikaye gayet güzel, begenerek okudum.
lakin bu devirde sağlık raporunu aldığınız yerde maske manyaklığı olması saçmalıktan başka birşey değil. -
Bu ileti silindi! -
@Sevval hocam neden sorun teşkil etsin? piercingi olanlar gayette göç ediyor abdye.
-
İyi bayramlar herkese.Benim bir sorum olacak Ais kaydi icin odeme yaparken Turk bankalarina ait banka karti kullanabilir miyiz?Yoksa sadece kredi kartiyla mi odeme yapiliyor? Eger oyleyse bu kredi karti bir yakinimiza ait olabilir mi ve uluslararasi odemelere acik olmasi gerekiyor mu? Tesekkurler
-
3 haziranda basvurdum. Toplam 37 gun oldu. Hala basim öncesi kontrol asamasinda yaziyor, Pasaporta basvurmamis arkadaslar bu konuya dikkat etsin.
-
@clubhasankara çip krizinden dolayı sıkıntılı pasaport basımları bu aralar.
-
@clubhasankara 199'u arayarak acil pasaport talebinde bulunun.
-
@robbie Kredi kartı kullanmayan birisi olarak bu sorunun cevabını bende merak ediyorum.
-
@robbie ais sistemi sadece bir posta sistemi, yani dilediğiniz kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. kartın hangi ülkenin kredi kartı olduğunun ya da kime ait olduğunun hiçbir önemi yok. sadece online işlemlere açık olması yeterli..
-
Merhabalar bu hesapta para gösterme kesin 6 aylık hesap dökümü mu olacak
Mesela mülakata kalmış 28 29 gün o günler içinde hesaba para atsak sıkıntı olur mu mülakata teşekkürler -
@donmezhamdu hesap dökümü 6 aylık olmalı, ama parayı hesaba 6 ay içinde herhangi bir zamanda atabilirsiniz. tabii ne kadar önceden atarsanız o kadar iyi olur, hesaba mülakata yakın zamanda para girişi olduğu zaman paranın kaynağını sorabilirler. buna doğru ve mantıklı bir cevap verebilirseniz sorun olmaz.
-
@gokayK teşekkürler
-
Bide bu kefalet ya da sponsor mektubu diye bir şey var mı
Benim abi 3 senedir Amerika'da ve bana mülakat için kefalet mektubu yollayabilir mi hesapta para az göstermek için teşekkürler -
@donmezhamdu ilgili sorunuz için bu başlığı inceleyin lütfen;
-
Merhabalar benim mulakat 3 Ağustos ta ve benim şuan hesabımda para yok yeni yeni aticam hesaba çok mu geç kaldım teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum