Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

EB-2 sürecinde iken DV Lottery başvurusu?

Benzer Başlıklar

• Abd Vatandaşı Çocuğumuz ile DV Başvurusu Yapmak

Greencard Loto Başvurusu Soruları
    4
    0 Oy
    4 İleti
    227 Bakış
    crazycellsC
    @yenerelm, içinde söyledi: Abd Vatandaşı Çocuğumuz ile DV Başvurusu Yapmak @gucarslan ben bir soru ekleyebilir miyim? Başvuruda gerekmediğini duymuştum ve çekiliş katılım formunu hep öyle dolduruyordum. 3 çocuğumun 2si Amerikan vatandaşı ve DS260 formunda onları belirtilmesi gerekiyor değil mi? isterseniz belirtebilirsiniz, ama belirtmeseniz de bir problem olmaz. Ama ABD vatandasi olan cocuklariniz icin DS-260 formu dolduramazsiniz.
  • Yurtdışında Yaşarken DV Çekilişine Başvurmak

21
    0 Oy
    21 İleti
    1k Bakış
    rockleeR
    @deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
  • Çifte vatandaşlar için GC süreci

5
    0 Oy
    5 İleti
    185 Bakış
    smartcellsS
    @snopdragon, içinde söyledi: Çifte vatandaşlar için GC süreci Rhonster sn. Rhonster aydınlatıcı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.lakin kendimi tam olarak anlatamadığımı gördüm.diyelim ki ab ismim le GC katıldım ve kazandım daha sonrasında benim üniversite diplomalarını istediğinde usa hükümeti diplomada türk adı yazdığı için isim uyuşmazlığı nedeniyle red verir mi o kısmı netleyemedim yani kazanan sun isimli biri fakat diplomada güneş ya azıyor olacak böyle bir durumla karşılaşan varsa nasıl bir yöntem izledi paylaşırsa minnettar olurum. Farklı isimlerle farklı ülke pasaportlarına sahip bir kişi bunların aynı kişiye olduğunu ispatlayabiliyorsa (anne-baba adları, doğum tarihi, doğum yeri, isim değişikliğine dair mahkeme kararları veya diğer kanuni belgeler vs) sorun çıkmaması lazım. Zaten her halükarda bu belgeleri sunmak zorundasınız çünkü kazanırsanız gönderilen formlarda sahip olduğunuz bütün vatandaşlıkları, pasaportları, isimleri bildirmek zorundasınız. Ve sonrasında da mülakat sırasında bunların resmi belgelerini sunmak zorundasınız.
  • Green Card başvurusundaki bir soru hakkında

Taşındı Greencard Loto Başvurusu Soruları
    2
    0 Oy
    2 İleti
    298 Bakış
    K
    @ldundar55 Başvurduğunuz gün 21 yaşından gün almamışsa ona göre ekleyin, yanlış beyanda bulunmuyorsunuz.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k