Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @EzgiLera merhaba excell tablosunu dolduruyorum ama kazandığımın ekran görüntüsünü yüklemeyi kabul etmiyor. Pc den de denedim yine olmuyo ne yapabilirim. Sorun oluştu yüklenemedi diyo


  • Merhaba excell tablosunu doldurmaya çalışıyorum ama dosya yüklemede sorun çıkıyo. Kazandığımın ekran görüntüsünü yüklerken dosyaların hiçbiri yüklenemedi diye bldirim geliyo sürekli. Ne yapabilirim


  • @gucarslan
    Bu bahsettiğiniz cut off olma durumunu nerden kontrol edeceğiz. Mail mi gelecek?
    Teşekkürler


  • @Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba,
    Öncelikle cevap veren admin arkadaşlara çok teşekkür ederim, gerçekten harika işler yapıyorsunuz, saygı ile takdir ediyorum.

    Yine kendimce meşhur olan sorum 😊 ben 3 yıllık lise mezunuyum bilindiği üzere 😊, yüksek okul terkim. Sizlerin tavsiyesi üzerine ( @gucarslan @EzgiLera ) terk ettiğim okuldan kapalı zarf transkript aldım. Ayrıca diploma arkasında da okul imza kaşesi mevcut. Ayrıca liselerin 4 yıllık olduğuna dair haber siteleri çıktıları ve resmi yazıyı da çıkarttım.

    Asıl mevzu şu ben gc sonuçları açıklanmadan önce üniversite sınavına başvurdum bu cumartesi sınav var iki yıllık bir bölüm yazacağım aöf. Okula kayıt yaptırsam daha mı garanti olur olay, ayrıca mülakat aldıktan sonra formu açtırıp bu bilgileri eklemeli miyim ? Ya da sınava girip ama hiç okula kayıt yaptırmadan mı sürece devam etsem bilemedim.

    Bunları forumda yazıyorum ki, ileriki süreçlerde aynı durumları yaşayanlar olursa faydalansın.

    Çok teşekkür ederim.

    Saygılar.

    @gucarslan 'ın yazdıklarına birebir katılıyorum. 2-4 yıllık herhangi bir okul olabilir, AÖF olması şart değil. Mülakata giderken üniversiteden kapalı zarfta transkript ve öğrenci belgesi de götürürsünüz.


  • @Gökhan-Öz Resmi siteden aylık bültenler açıklanmakta oradan takip edebilirsiniz. https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html


  • @EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba,
    Öncelikle cevap veren admin arkadaşlara çok teşekkür ederim, gerçekten harika işler yapıyorsunuz, saygı ile takdir ediyorum.

    Yine kendimce meşhur olan sorum 😊 ben 3 yıllık lise mezunuyum bilindiği üzere 😊, yüksek okul terkim. Sizlerin tavsiyesi üzerine ( @gucarslan @EzgiLera ) terk ettiğim okuldan kapalı zarf transkript aldım. Ayrıca diploma arkasında da okul imza kaşesi mevcut. Ayrıca liselerin 4 yıllık olduğuna dair haber siteleri çıktıları ve resmi yazıyı da çıkarttım.

    Asıl mevzu şu ben gc sonuçları açıklanmadan önce üniversite sınavına başvurdum bu cumartesi sınav var iki yıllık bir bölüm yazacağım aöf. Okula kayıt yaptırsam daha mı garanti olur olay, ayrıca mülakat aldıktan sonra formu açtırıp bu bilgileri eklemeli miyim ? Ya da sınava girip ama hiç okula kayıt yaptırmadan mı sürece devam etsem bilemedim.

    Bunları forumda yazıyorum ki, ileriki süreçlerde aynı durumları yaşayanlar olursa faydalansın.

    Çok teşekkür ederim.

    Saygılar.

    @gucarslan 'ın yazdıklarına birebir katılıyorum. 2-4 yıllık herhangi bir okul olabilir, AÖF olması şart değil. Mülakata giderken üniversiteden kapalı zarfta transkript ve öğrenci belgesi de götürürsünüz.

    Değerli cevabınız için teşekkür ederim.


  • Herkese merhaba,

    Ds-260 formunu eksiksiz doldurdum sanıyordum ama dün yazılanları okuyunca e devletten baktım tekrar SGK girişim 2011 gözüküyor ama ben çalışma alanına sadece 3 senedir profesyonel olarak yaptığım işi yazdım öncesinde çalışma alanına hayır dedim. Bu durum SGK dokumumu götürdüğümde sorun yaşatır mi bana? Dosyami açtırıp düzelteyim mi yoksa mülakat tarihim belli olduktan sonra mi actirsam mantıklı olur? Ya da hiç ellemeyim mi bilemedim.


  • @Mediha-Kiremitci SGK dökümü istenilen belgelerin içinde yok ki zaten sizden böyle bir belge talep edilmeyecek.Yinede mülakat aldıktan sonra iş geçmişinize ekleme yapabilirsiniz açtırıp ama çok gerekli bir durum mu bu konuda adminler daha sağlıklı cevap verebilir


  • @Mediha-Kiremitci sizden sgk dökümü istenmez bunun için formu açtırmayınız.


  • @fener18 çünkü 3000 deki baya sonra submit etmis :(


  • @melikeugur case no 200 submit 9 u.siz de nasıl bir şans var :)) gıpta ettim ekimde ters bişey olmasa direk yolcusnuz :)


  • @gucarslan Merhaba beni telegrama alablir misiniz? Ben excell için form dolduruyorum ama kazandığımın ekran görüntüsünü yüklerken sorun çıkıyo yükleyemiyorum. İlgilenebilirseniz sevinirim


  • DS-260 ı henüz göndermemiş biri olarak CN im bu kadar yüksek iken hiç başvuru yapmamayı düşünmeye başladım.
    En azından ödenecek bir ücret varsa onu kaybetmemiş olurum.
    Daha bu konuyu yeni öğrenmeye çalışıyorum kusura bakmayın, tecrübelerinizle destek olursanız sevinirim.
    Saygılar.


  • @zeynomistan merhaba. bu formu doldurduğunuza emin misiniz?
    dolduran ve gruba dahil olan herkes bu şekilde dahil oldu, lütfen tekrardan kontrol edin.
    eğer aynı hatayı alırsanız bana özelden ulaşın lütfen.


  • @cerkezkizi09 aa benim submiti değiştirmem lazım :) sonrasında formu açtırıp düzenleme yapmıştık. 17'si olarak düşünebilirsiniz.

    Teşekkürler, umarım öyle bir durum olur da bizden sonraki geleceklere de yardımcı oluruz :)


  • @nadogus Teşekkür ederim.


  • @melikeugur 17 de olsa gene iyi. gecen sene gün değil ay bazlı deniyor .yani Mayıs olmasi yeterli dendi.hersekilde ilk aylarda mülakat alırsınız inşallah aynı süreç olursa.hakkimizda hayırlısı :))


  • @cerkezkizi09 Siz hangi eyalet düşünüyorsunuz


  • @emekliyesilkart hocam sanki biraz geç kalmışsınız... Ama yine de DS-260 gönderin bence. Bakarsınız süreç sizin de lehinize işler. Zaten mülakat vs verilmediği taktirde herhangi bir harcama da yapmayacaksınız...


  • @emekliyesilkart mülakat alamazsanız hiçbir ücret çıkmayacak karşınıza.formu gönderin bence.


Benzer Başlıklar

  • [Arşiv] Sayılarla DV2023

    Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • 17 Oy
    8k İleti
    927k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • Lise mezunu olmadan Green Card (DV) almak

    Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    180
    13 Oy
    180 İleti
    17k Bakış
    ReLoadR
    Merhaba arkadaşlar. Kayınvalidem adına işlemleri yaparak GC çekilişine kaydetmiştim ve çok şükür talihli oldu. 13 veya 15 Mayıs'ta KCC'ye mail atarak dosyanın Hong Kong'da işlem görmesini istedim 1-2 gün sonra onay maili geldi, sonrasında tekrar bir onay maili istemedim. Muhtemelen dosya HK'da işlem görecek. Bilgilerle birlikte sorum ise; Kayınvalidem (eşi ve küçük çocuğu (çocuk 21 yaş civarı konusu başka başlık altında vardı) olmak üzere 3 kişiler) İlkokul mezunu ve diplomasını herhangi bir şekilde bulamıyor. Bitirdiği okul yıllar önce yıkılmış gitmiş ve arşivi nerede bilinemiyor. Kendisi yaklaşık 10-12 yıldır emekli ve halen çalışmaya devam ediyor. Son çalıştığı yerde yaklaşık 7-8 yıldır çalışıyor fakat mesleğinin karşılığı JobZone'da karşılığı yok. Ancak en yakın bulabildiğim "Fabric and Apparel Patternmakers" "SVP Range (6.0 to < 7.0)" şeklinde çıkıyor, dediğim gibi direkt karşılığı yok. Ayrıca şöyle bir sorun var, kayınvalidem emekli olduğu için şirkette farklı bir meslek kodu ile SGK'ya kayıtlı SGK dökümünde mesleği farklı çıkıyor ve elden mesleği ile ilgili yazı istediğimizde ise vermiyorlar SGK'da kullanılıp şirkete dava açılır korkusu ile. Durum yukarıdaki gibi olup ne yapacağımızı çözemedik. Elde ne diploma var ne de meslekle ilgili bir belge ne yapabiliriz bilmiyoruz ve GC kayınvalidem için çok önemli, zira vizeyi almak kısmet olursa yanımıza gelecek. Benzeri durumlardan haberdar olan yada başına gelen varsa yardımlarını bekliyorum zira 1-2 aya randevu açılabilir diye düşünüyorum (HK olduğunu ve hızlı gideceklerini düşünerek). Herkese iyi forumlar dilerim...
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum