Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Cem-Güney Ds260 Submit tarihine göre mülakat verdiler. Mayıs ayında gönderen arkadaşların çoğu mülakat aldı. Hala alamayanlar var. Bir sonraki toplu mülakat 200 üzeri olursa büyük ihtimalle size de sıra gelir.


  • anladım çok teşekkür ederim lginiz alakanız ve gilgilendirmeniz için . herkese bol şanslar


  • Merhabalar Dv2022 icin mulakatlara Ds submit sirasina gore cagrildigi konusuluyor.Cn numarasi 20.000 + olup Ds formunu erken submit ettigi icin mulakat alan var mi?


  • @Aleister Bu konunun ilk sayfasinda ki excel dosyasindan takip edebilirsiniz. Becerebilirsem buraya eklerim.


  • Merhabalar, Lithia- Tampa'da/ Florida 1+1 evde kalıyorum posta kodu 33547 o bölgeye bakabilirsiniz. ) En geç haziranın ilk haftası ile 10 Ağustos tarihine kadar Türkiye'de olacağım. evi kiraya vereceğim. 5 yaşında bir kızım var. onun yatagıda var. havuzlu güvenlikli bir sitedeyiz. bölge çok temiz ve güzel. İlk kez gelecekler için gelir gelmez kredi skoru yüzünden ev bulamayacaklar için ideal bence çünkü ben onun sıkıntısını yaşadım. Hem Tampa çevresini düşünenler için bölgeyi araştırmak için de uygun olabilir. ilgilenen olursa mesaj atabilir detay iletebilirim.


  • @gucarslan Uğur bey merhaba - Bu noktada şunu sorabilir miyim. Ben (asıl talihli) giriş yaptıktan sonra eşim ve kızım için giriş tarihleri yine sağlık raporuna bağlı olarak 6 ay mıdır? Ayrıca onlar benim giriş çıkışlarımdan bağımsız olarak 6 ay içerisinde sadece onlar giriş yapabilirler mi? Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @koc2022 her talihlinin sağlık rapor süresine göre ayarlanır ilk giriş kuralı, asıl talihliye göre değil. asıl talihli giriş yaptıktan sonra diğer aile üyeleri ister tek tek, ister birlikte giriş yapabilirler. ilk giriş sonrası bütün aile üyeleri tek olarak algılanır ve statüleri de ona göre belirlenir. ilk giriş sonrası aile mantığı olarak düşünmeyin, birey olarak düşünün yani.


  • @gucarslan Çok teşekkürler bilgi için.


  • @hope34 merhabalar, evi Haziran - Ağustos arasındaki dönemde mi kiraya vermeyi düşünüyorsunuz?


  • Meraba arkadaşlar 09 mart 2022 günü saat 08:45 de ki mülakat deneyimimi paylaşıyorum öncelikle 7 martta ugandalar da sağlık kontrolüne gittim 3 aşı yapıldı ve akciğer, kan testleri yapıldı herşey stabildi 245 dolar toplamda ücret ödedim ve mülakat günü konsolosğun karşısında ki kaktus cafe de önce kahvaltı yaptık sonra orda tanıştığım arkadaşlarla birlikte sıraya girdik hatta sıra da beklerken ufak morel verdik birbirimize heycanlıydık düşünsenize bide mülatakı uğur abi yapıyo hepimiz şoka giriyoruz 😃 o zaman bana vize vermez grupta aktif olmadığım için velhasıl orda ki arkadaşlara da burdan selam gönderiyorum işte içeri girdik sıra verildi 3 kez aynı sıra yanıyo ilkinde 330 dolar mülat ücreti peşine dosyalarınızı 3. de ise mülakat başlıyo çok kısa 5 dk sürüyo mesleğimi sordular gitmek istediğiniz eyalet ( texas houston) orda tanıdığım bi yakınım var dedim çok uzatmadılar babamın mesleğini sordular hepsine cevap verdim ancak maaş ( gelirimi sorguladılar) ortalama 5 bin lira gelirim var dedim bankada ki paranın benim olup olmadığını tabi bi kısmını ailem den aldım hibe ettiler bana dedim ama çok heycanlıydım ellerim titriyodu
    bankada toplam 5 bin dolar + 6 bin tl gösterdim peki dedi sizi idare işleme bırakıyorum dedi üzüldüm biraz kötü bi işlem mi diye sordum hayır rutin olarak yaptığımız bi işem dedi 2 gün sonra meil aldım ds5355 form doldurmamı istediler onu da doldurdum 45 gün sonra 2. meil geldi işleminiz tamamlandı pasaportu gönderiniz diye pasaportumu gönderdim bayram tatili araya girdi 3 hafta sonra vize basılıp evime ulaştı burdan emeklerinden dolayı @gucarslan abiye çok çok teşekkürlerimi sunarım o olmasaydı sanırım ben bu süreci geçemeyecektim minnettarım uğur abi iyi ki varsın ...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @isa-seyhan vizen hayırlı olsun kardeşim.
    abd'deki hayatında bol şans diliyorum. yolun açık olsun..


  • Teşekkür ederim abi saol.


  • @aslanamca Formda hata yaptığım için 12 mayıs perşembe günü unlock maili atmıştım dün 17 mayıs salı açıldı düzeltmelerimi yaptım.


  • iyi gunler , ben mulakat surecimin en basindan en sonuna kadar sizlere aktarmak istiyorum , ilk 08.05.2021 tarihinde aciklandiginda kazandigimizi ogrendik gece saat 2 de zorla siteye girip baktigimda kazan ma sayfasi vardi , cok inanamamistim uyuyup uyandiktan sonra anlaya bildim . Sonra ne yapmamiz gerektigini ne neler lazim oldugunu arastirip ogrendik esimle ve ds260 doldurmaya basladik , doldurup 26.06.2021 ds260 gonderdik ve beklemeye basladik , bu arada internette arastiriyoruz , okuyoruz, soruyoruz ne lazim mulakat icin neler yapmamiz lazim , ne zaman mulakata girecegimizi tarihi felan ogreniyoruz ortalama tabi hersey yazilan gibi gitse , esim yabanci oldugu icin ve ben de rusyada yasadigimiz icin rusya ya gidip , gerekli olacak belgelerimizi almaya gittik agustos 2021 bir ay orda police certi. bekledik ve esimin rusca olan dogum belgesi, evlilik cuzdani, diplomalar, ingilizceye cevirilerini yaptirdik orada uygun oldugu ve rahat bulundugu icin police ide cevirisini yaptirdik her ikimizede bunlar tabi . Sonra memlekete donduk ve beklemeye basladik mulakati normalde kasim aralik zamani olmasi lazimdi bizim casenumber , ama covid den dolayi hicbir sey yolunda gitmiyor , sabirla bekliyoruz ,twitterden postlara yorum felan yapiyoruz, telegram grubunda adminler yonlendiriyor yorumlar icin mail yolla icin kcc e veee ..

    02.02.2022 tarihinde ilk mail geliyor mulakat aldigimiza dair ve 03.03.2022 mulakatimiz o gun cok arkadasimiza geliyor ve cok seviniyoruz bundan dolayi .
    Hemen doctorum sayfasina girip reservazyon yaptik 21.02.2022 bir hafta oncesine mulakat gununun , sonra belgeleri tolamaya basladik Turkiyeden lazim olan .
    21.02.2022 doctor muayenesine gittik muayenemizi olduk bu bolumu anlatmistim geciyorum .
    02.03.2022 tarihinde ankara gittik aksamina ankaradaydik ,otel kingotel e yerlestik gunluk 2 kisi 800 tl idi , tabi sabah kadar uyayamadik , sabah erkenden kalkip hazilandik mulakat saatimiz 9.15 ti , butun esyalari metalleri ,anahtar ne varsa otelde biraktik ve sade belgeler yanimiza alarak gittik .Saat 8.30 da konsoloslugun onundeydik ve 10 yakin kisi vardi, siraya gectik sirayla aldilar , cocuklu olanlar sira beklemeden girdiler , bizde uzun sure beklemedik ,15 dk sonra ilk guvenlik gorevlisi cagirdi ve anket doldurduk covid 19 semptomlari hakkinda sonra o anketleri ilk kapidan giristeki guvenlik gorevlisine verdik ve xrey cihazindan gectik, bizi yonlendirdiler bir kapidan cikip biraz gidip diger kapidan girdik , giristeki masada oturan gorevli pasaportlarimizi istedi verdik listeden bakip tik koydu ve pasaportlar bilgiler olan bi kagit yapistirdi ve elimize sira numaramizi verdi. Sonra bekleme basladik bir saat kadar bekledik , sira numaramiz 7. pencerede yandi oraya sira numaramizi pasaportlari ve ucreti verdik ve bize dedi unutmayin sira numaranizi baska pencerede yandiginda oraya gideceksiniz , 40 dk daha gecmisti ve sira numaramiz 8. pencerede yandi ve belgeleri vermeye gittik ve istenen belgeler aynen bu formda yazanlar fazlasi yok azi vardir , bankada 10k $ gosterdik , gorevliye adresi degistirmek istiyoruz dedik ve adresimizi degistirdi ,ve bize hangi dilde mulakat yapacagimizi sordu bizde ingilizce dedik , igilizce yapanlara sira daha hizli geldigi ve ingilizce ile sorunumuz olmadigindan dolayi , sonra gorevli bize beklememizi soyledi sira numaramiz yanana kadar. Yarim saat gecti ve 6. pencerede sira numaramiz , sari sacli bayan konsol bizi karsiladir guler yuzlu nasilsiniz diye sordu bizde tessekkurler diye cevap verdik , ve bize sag elimizi kaldirip yemin etmemizi soyledi dogrulari soyleyecegimize , sonra bizden parmak izi aldi ve sormaya basladi , 3 soru sordu

    1. orada nereye ve kimin yanina gideceksiniz ,
    2. Ne is yapcaksiniz oraya gidince ,
    3. Nasil tanistigimizi esimle
      Anlattik hepsini sonra alttan pasaportlarimizi ve AP belgesini verdi ve bize AP ye kaldigimiz soyle evi gidip onlardan gelecek mail i beklememizi soyledi ve biz sifir morel ile ordan cikip otele gittik , okadar moralimiz bozuktu ki ac oldugumuzu bile unutmus mail bekliyorduk , telegram grubunda

    UGUR bey bize bir belge yolladi ve doldurmamizi soyledi bu belge ds5535 , bize bu sekilde cok kisi kaliyor ve hepsi aliyor dedi ve moralimizi duzeltti kendisine cok cok ama cok tesekkur ederim .

    ve saat 15.30 gibi mail geldi aynen Ugur bey in dedigi gibi o belgeyi yolladilar ve biz doldurmustuk zaten hemen gonderdik ve ulastigina dair otomatik mail geldi ve bekleme sureci basladi . Tam 64 gun sonra 06.05.2022 mail geldi AP surecimizin bittigi ve pasaportlarimizi yollamamiz istendi ve hemen zaman kaybetmeden passport larimizi yolladim ve bunu yazarken bugun yan 18.05.2022 tarihinde vizelerimizin basilip PTT ile gonderildigi mailini aldik ve PTT mesaj ini Cok mutluyuz herkese nasip olur insallah .

    Bu Formada bulunan butun adminlere ve arkadaslara cok tesekkur ederim hersey icin cok yardimcil bir topluluk.


  • Bu ileti silindi!

  • Hayırlı olsun darısı başımıza inşallah herkes hayallerine kavuşur.


  • Herkese iyi akşamlar. Green card vizesi ile ilk girisi yapip 1 hafta sonra cikis yapacagiz.green cardlarimiz muhtemelen biz dondukten sonra amerikada verdigimiz adrese gidecek. Peki biz orada yokken green cardimizi yakinimiza teslim ederler mi?


  • @Mehmet-Yilmaz-0 ABD de ki yaşamınızda bol şanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mehmet-Yilmaz-0 tebrikler, gözünüz aydın.
    abd'deki hayatınızda bol şans diliyorum..


  • @Maybeoneday merhaba arkadaşınız ne yaptı acaba merak ettim de.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

123
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum