[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@braveheart-34, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@EzgiLera Anlıyorum fakat kcc nin belirli bir standartının ne yazık ki olmaması ya da bu sene yeni bir standarta geçmesi ( o bile gelecek günler için belirsiz) ister istemez geriyor insanları çünkü varsayımlardan olasıılıklardan dahi bahsedemez olduk. Durum ortada. mülakat bekleyen en az %70 lik bir dilim. Vakit 70 küsür iş günü. Şu ana kadar günlük max. asıl talihli vize görüşme sayısı 8. Hayırlısı diyorum.Cevabınız için teşekkürler.
Yanılıyorsunuz. Günlük yaklaşık 40 mülakat yaptıkları oluyor.
Mayıs ayı eu mülakat sayısına bakın mesela. Hepsi aynı gün. -
@Megatron
Bir bankacı olarak fikrim , rayiç değerinden ziyade g.menkul üzerinde bir takyidat (ipotek,şerh, haciz vs) olup olmadığını göstermek yeterli olabilir. Bunu da expertiz yaptırmadan, kendiniz(mülk sahibi) tapuya giderek, 'gayrimenkulunuzun takyidat raporunu ' talep ettiğinizi belirterek temin edebilirsiniz. Sanırım artık E-devletten ya da TKGM 'nin sitesinden de alınabiliyor. -
@EzgiLera çok heycanli ne güzel yaaa🥰Mülakatta su gibi aksın inşallah.Gün geçmiyor ki yapılması gereken yeni bisey ögrenmeyeyim sağlık muaynesinden önce pcr bunu not alıyorum 😂Asilarinizin tamamını olmuşmuydunuz?Ben 2 doz biontech oldum hatrlatma dozunu olmadım ama o şart değil bildiğim kadarıyla bi ara aşı kartı oluşturup pasaporta islemiştim çünkü. dijital yani 3.dozu olmak lazım mı?Ve 17 ile 9 yaşında 2 oğlum var aşıları yok şimdi şunu düşünüyorum belki seneye aşı yapılmaya devam edilmeyecek şimdiden yaptırsam mi ben bu aşıları acaba🤪
-
@Tugba54, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@EzgiLera çok heycanli ne güzel yaaa🥰Mülakatta su gibi aksın inşallah.Gün geçmiyor ki yapılması gereken yeni bisey ögrenmeyeyim sağlık muaynesinden önce pcr bunu not alıyorum 😂Asilarinizin tamamını olmuşmuydunuz?Ben 2 doz biontech oldum hatrlatma dozunu olmadım ama o şart değil bildiğim kadarıyla bi ara aşı kartı oluşturup pasaporta islemiştim çünkü. dijital yani 3.dozu olmak lazım mı?Ve 17 ile 9 yaşında 2 oğlum var aşıları yok şimdi şunu düşünüyorum belki seneye aşı yapılmaya devam edilmeyecek şimdiden yaptırsam mi ben bu aşıları acaba🤪
Hatırlatma dozu zorunlu değil.
Seneye umarım PCR testi de, aşı zorunluluğu da, maske zorunluluğu da kalkar. İnsan geriliyor.
Şimdiden yaptırmayın, 1 ayda aşılar tamamlanıp aşı kartı çıkartılıyor zaten. Sürecin gidişatına göre başlarsınız aşılara. -
@EzgiLera Teşekkür ederim inşallah ya ne güzel olur tamamen kalksa bi de aşı artmasınlarda bize 😅
-
Arkadaşlar daha önce ds260 ı doldurup, mülakat tarihi aldıktan sonra evlenip, mülakata gidenler var mı? Çok ikilemde kaldık
-
@ffurknkara dv2022 surecinde bunu yapan var. Tecrübesini aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik/794?page=40
-
çok sağolun
-
Evin değeri tapudaki değerin 10 katı
O yüzden gerçek değerini gösteren bir belge ile mülakata gitmemin daha iyi olacağını düşünüyorum.
-
merhabalar arkadaşlar 2022 talihlisiyim case number 10xxx hala hiç bir mail yada kontrol ettiğimde visa check statusta hala at NVC olarak goruluyor , ds form yollama tarıhım 5 hazıran 2021 , oncelıkle randevu ve vızelerını alan arkadaslara hayırlı olsun . benden daha yuksek alan arkadaslara sıra numarası nasıl gelmıs bılgılendırırsenız mınnettar kalırım hayırlı gunler o/
-
@Cem-Güney Ds260 Submit tarihine göre mülakat verdiler. Mayıs ayında gönderen arkadaşların çoğu mülakat aldı. Hala alamayanlar var. Bir sonraki toplu mülakat 200 üzeri olursa büyük ihtimalle size de sıra gelir.
-
anladım çok teşekkür ederim lginiz alakanız ve gilgilendirmeniz için . herkese bol şanslar
-
Merhabalar Dv2022 icin mulakatlara Ds submit sirasina gore cagrildigi konusuluyor.Cn numarasi 20.000 + olup Ds formunu erken submit ettigi icin mulakat alan var mi?
-
@Aleister Bu konunun ilk sayfasinda ki excel dosyasindan takip edebilirsiniz. Becerebilirsem buraya eklerim.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B9L66m7-eIUazculBiABMZ-7BKqQKgILIb398AIUK3g/edit?usp=sharing -
Merhabalar, Lithia- Tampa'da/ Florida 1+1 evde kalıyorum posta kodu 33547 o bölgeye bakabilirsiniz. ) En geç haziranın ilk haftası ile 10 Ağustos tarihine kadar Türkiye'de olacağım. evi kiraya vereceğim. 5 yaşında bir kızım var. onun yatagıda var. havuzlu güvenlikli bir sitedeyiz. bölge çok temiz ve güzel. İlk kez gelecekler için gelir gelmez kredi skoru yüzünden ev bulamayacaklar için ideal bence çünkü ben onun sıkıntısını yaşadım. Hem Tampa çevresini düşünenler için bölgeyi araştırmak için de uygun olabilir. ilgilenen olursa mesaj atabilir detay iletebilirim.
-
@gucarslan Uğur bey merhaba - Bu noktada şunu sorabilir miyim. Ben (asıl talihli) giriş yaptıktan sonra eşim ve kızım için giriş tarihleri yine sağlık raporuna bağlı olarak 6 ay mıdır? Ayrıca onlar benim giriş çıkışlarımdan bağımsız olarak 6 ay içerisinde sadece onlar giriş yapabilirler mi? Teşekkürler.
-
@koc2022 her talihlinin sağlık rapor süresine göre ayarlanır ilk giriş kuralı, asıl talihliye göre değil. asıl talihli giriş yaptıktan sonra diğer aile üyeleri ister tek tek, ister birlikte giriş yapabilirler. ilk giriş sonrası bütün aile üyeleri tek olarak algılanır ve statüleri de ona göre belirlenir. ilk giriş sonrası aile mantığı olarak düşünmeyin, birey olarak düşünün yani.
-
@gucarslan Çok teşekkürler bilgi için.
-
@hope34 merhabalar, evi Haziran - Ağustos arasındaki dönemde mi kiraya vermeyi düşünüyorsunuz?
-
Meraba arkadaşlar 09 mart 2022 günü saat 08:45 de ki mülakat deneyimimi paylaşıyorum öncelikle 7 martta ugandalar da sağlık kontrolüne gittim 3 aşı yapıldı ve akciğer, kan testleri yapıldı herşey stabildi 245 dolar toplamda ücret ödedim ve mülakat günü konsolosğun karşısında ki kaktus cafe de önce kahvaltı yaptık sonra orda tanıştığım arkadaşlarla birlikte sıraya girdik hatta sıra da beklerken ufak morel verdik birbirimize heycanlıydık düşünsenize bide mülatakı uğur abi yapıyo hepimiz şoka giriyoruz :D o zaman bana vize vermez grupta aktif olmadığım için velhasıl orda ki arkadaşlara da burdan selam gönderiyorum işte içeri girdik sıra verildi 3 kez aynı sıra yanıyo ilkinde 330 dolar mülat ücreti peşine dosyalarınızı 3. de ise mülakat başlıyo çok kısa 5 dk sürüyo mesleğimi sordular gitmek istediğiniz eyalet ( texas houston) orda tanıdığım bi yakınım var dedim çok uzatmadılar babamın mesleğini sordular hepsine cevap verdim ancak maaş ( gelirimi sorguladılar) ortalama 5 bin lira gelirim var dedim bankada ki paranın benim olup olmadığını tabi bi kısmını ailem den aldım hibe ettiler bana dedim ama çok heycanlıydım ellerim titriyodu
bankada toplam 5 bin dolar + 6 bin tl gösterdim peki dedi sizi idare işleme bırakıyorum dedi üzüldüm biraz kötü bi işlem mi diye sordum hayır rutin olarak yaptığımız bi işem dedi 2 gün sonra meil aldım ds5355 form doldurmamı istediler onu da doldurdum 45 gün sonra 2. meil geldi işleminiz tamamlandı pasaportu gönderiniz diye pasaportumu gönderdim bayram tatili araya girdi 3 hafta sonra vize basılıp evime ulaştı burdan emeklerinden dolayı @gucarslan abiye çok çok teşekkürlerimi sunarım o olmasaydı sanırım ben bu süreci geçemeyecektim minnettarım uğur abi iyi ki varsın ...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum