Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Sureciniz ile ilgili guncellemeleri forum cizelgesine aktarmayi unutmayiniz: https://bit.ly/3KzLHwc

Ayrica basvuru surecinize dair bilgileri imzaniza eklemeyi unutmayiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin

• ⭐⭐⭐⭐⭐

ilk olarak DV2023 çekilişini kazanmış herkesi tebrik ederiz!

DV2023 sürecinin önceki yıllara nazaran yasaksız, sancısız ve sorunsuz geçmesi hepimizin tek dileği. arzuladığınız yasal göçmenlik ve amerika'da bir hayat kurma hayaline umuyoruz ki en kısa sürede kavuşursunuz.

DV2020'deki arkadaşlarımızın başlattığı, DV2021'de ve DV2022'de de bizlerin devam ettirdiği Telegram Grubu oluşumu bu yıl da devam edecek ve sadece talihli arkadaşların süreçlerini daha interaktif şekilde yönetmelerine imkan verecektir.

:warning: sonuçların açıklanmasından sonraki ilk bir hafta, telegram grubunda herhangi bir ileti paylaşımı olmayacak, merak edilen bütün sorular Yeşil Kart Forum'daki ilgili başlıkta cevaplanacaktır. :warning:

hatırlatmak isteriz ki; kurulan telegram grubu tamamen ama tamamen bu forum temelinde kurulmuş ve bütün bilgi ve deneyimini bu forumdan almaktadır. gruba dahil olanlardan tek beklentimiz; telegram grubunda bilgisi alınmış, farkına varılmış ve DV sürecine fayda sağlayacak her şeyin forumdaki ilgili başlıklara aktarılmasıdır. bu, ilk başka bahsettiğim temeli YeşilKartForum olan oluşum için elzemdir.

DV2023 TÜRKİYE Telegram Grubu'na Nasıl Dahil Olurum?

DV2023 Türkiye Telegram Grubu'na katılmak için;

:warning: dikkat etmeniz gereken en önemli konu :warning:

telegram'da kullandığınız kullanıcı adı'nın (username) formda oluşturulmuş ilgili alana yazılmasıdır. bu sayede sizi telegram grubuna dahil edebiliriz. eğer yeni bir telegram hesabı açacak ya da hazırda kullandığınız bir hesabınız varsa lütfen bir kullanıcı adı (username) tanımlamayı ve telegram gizlilik ayarlarınızı açmayı unutmayın.

2.jpg

teleg1.jpg

Screenshot_20210513-113358.png

bu online formu doldurduktan sonra ben ve diğer arkadaşlarımız en kısa sürede sizi DV2023 Telegram Grubu'na dahil edeceğiz. ilk bir kaç gün yoğunluktan bu süre uzayabilir. ama merak etmeyin, biz sizi unutmayız.. :smirking_face:

tekrardan bu çekilişin herkese, bundan sonraki hayatlarının güzel bir başlangıcı olmasını diliyorum. umarım bütün kurumların layıkıyla çalıştığı, yasaksız, davasız, sancısız bir çekiliş yılı olur.

telegram grubunda görüşmek üzere :oncoming_fist_light_skin_tone:

• Kazanan herkesin sorunsuz bir sekilde vizelerini almalarini temenni ederim. 2023 yılı mulakatlari hayirli ugurlu olsun.

• 🤠🤠
    Sayın @crazycells lütfen 7 mayısta üye olup, çekilişi kazandım yazıp bi daha girmeyen arkadaşlara yorum yaptırmayın, insanların morali bozuluyor. Hatta 7 Mayıs resmi tatil olsun, foruma 1 günlüğüne üye olunmasın 🤓🤓

• ⭐⭐⭐⭐

Bu sene evrak talebi evrak uygulaması devam edecek mi etmeyecek mi belli değil. Umarım DV2022'deki pilot uygulama (evrak talebi/onayı yok) devam eder.

Eğer pilot uygulama son bulursa, ona göre plan program yapmak lazım. Bunu ancak ilk evrak talebi geldiğinde anlarız. Evrak talebi geldiğinde forumdan bilgilendirmek çok önemli.

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

Bu sene evrak talebi evrak uygulaması devam edecek mi etmeyecek mi belli değil. Umarım DV2022'deki pilot uygulama (evrak talebi/onayı yok) devam eder.

Eğer pilot uygulama son bulursa, ona göre plan program yapmak lazım. Bunu ancak ilk evrak talebi geldiğinde anlarız. Evrak talebi geldiğinde forumdan bilgilendirmek çok önemli.

Sayin @EzgiLera , bunu isterseniz bir sonraki hafta daha ayrintili bir sekilde konusalim... malum su an herkes DS-260'lari teslim etmenin telasinda :) hem ortalik sakinlesmis olur...

Ben de dediginiz gibi bir anons yapabiliriz diye dusunuyorum.

• gucarslanG gucarslan bu başlıktan bahsetti

• Merhaba, adli sicil kaydımda herhangi bir sıkıntı yok. Buradaki dava dosyalarının hazırlanması diye yazılan ne tür davalar acaba ? Açık, kapanmış ve istinafta olan hukuk davası ve icra dosyası bunların içine giriyormu ?

• crazycellsC crazycells bu başlıktan bahsetti

• Merhabalar,
    eşim yabancı ülke vatandaşı, mülakat için gereken evrakları erkenden toplamak istiyoruz. Türkiye'de mülakata gireceğiz.
    1- yabancı ülke vatandaşlarından istenen evraklar ile ilgili bir post var mıdır?
    2- Eşimin ülkesinin US elçiliği sitesinde , eşimin ülkesinden kazananların topladığı belgeleri de hazır edelim mi?
    çok teşekkürler

• @selim06 arşiv kayıtlı adli sicil kaydınızda olmayan herhangi bir suç davası için mahkeme kaydı almanıza gerek yok.

boşanma davaları içinse mahkeme kaydını almalısınız.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@smk merhaba,

1- yabancı ülke vatandaşlarından istenen evraklar ile ilgili bir post var mıdır?

yukarıda yazan evraklar dışında; birth certificate, varsa mahkeme kaydı, police certificate almanız gerek.

2- Eşimin ülkesinin US elçiliği sitesinde , eşimin ülkesinden kazananların topladığı belgeleri de hazır edelim mi?

mülakata nerede girecekseniz o konsolosluğun kurallarını takip edin.

• @gucarslan teşekkürler. polis kaydı doğum belgesi birakç ay süreceği için hemen başlatacağız sürecini. :1st_place_medal:

• stardiumS stardium bu başlıktan bahsetti

• Merhaba, amerikaya eşim ve çocuğumla birlikte 3 kişi gideceğiz. Banka hesabımızda fazla bir para gösteremeyiz ancak eşimin üzerine kayıtlı mal varlığımız var. Kazanan ben olduğumdan dolayı ruhsat ya da tapuyu üzerime almama gerek var mıdır? Bir de mülakata araca ait ne gibi belgeler götürmem gerekli? Aracın değeri bahsedilen meblağları karşılar ama yine de 3 kişilik bir aile icin araç artı kaç dolar daha göstersem yeterli? Bir pürüz çıkmasını istemiyorum.

• @huseyincan sizden beklenen bütün birikiminizi göstermeniz. taşınmaz mülkleri illa asıl talihli üzerine alınmasına gerek yok, eşlerin üzerinde de olabilir. araç ile alakalı kasko bedelini gösterebilirsiniz. geçmiş yılların mülakat deneyiminlerinden 3 kişilik aile için gerekli miktarları görebilirsiniz.

• @gucarslan hocam taşınmazlar ve araç bedeliyle beraber oldukça yüksek bir meblağ oluyor ama kenarda illaki bi nakit de koymamız gerekir mi? Çünkü kenardaki paramızla en son ev kredimizi kapatmıştık.

• @huseyincan banka hesabınızda elbette nakit görmek isteyecekler.
    sadece taşınmazlar ile maddi birikim gösteremezsiniz.

• Selamlar ,
    Tr bankalarına pek güvenmediğim için paramı kayıt dışı tutuyorum bu parayı birden yatırırsam herhangi bir sorun yaşarmıyım?

• @erennlk para sizinse ve yasal yollarla elde edildiyse neden sorun yaşayasınız ki :)
    tavsiyem mümkün olan en erken tarihte yatırın ki, hesap geçmişiniz uzun tarihli olsun.

• @gucarslan hocam bildiğiniz üzere piyasada şirketler üzerinde piyasa kontrolü uygulanıyor bunların bireye indirilmesinden korktuğum için o şekidel yaptım ama dediğiniz gibi banka üzerine yatırayım hesap geçmişi uzun olur

• E erennlk bu başlıktan bahsetti

• Selamlar,
    Foruma çok yeniyim, önceki başlıkları okurken sağlık muayenesinde baya bir aşı gördüm,

COVID-19
    Hepatitis A
    Hepatitis B
    Influenza
    Influenza type b (Hib)
    Measles
    Meningococcal
    Mumps
    Pneumococcal
    Pertussis
    Polio
    Rotavirus
    Rubella
    Tetanus and diphtheria toxoids
    Varicella
    kaynak: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/vaccinations.html

Bu kadar aşıyı 30 gün içinde mi yapıyorlar yoksa biz küçükken bunları bizlere yaptılar da ben mi hatırlamıyorum, konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

• @drakia5, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri

Selamlar,
    Foruma çok yeniyim, önceki başlıkları okurken sağlık muayenesinde baya bir aşı gördüm,

COVID-19
    Hepatitis A
    Hepatitis B
    Influenza
    Influenza type b (Hib)
    Measles
    Meningococcal
    Mumps
    Pneumococcal
    Pertussis
    Polio
    Rotavirus
    Rubella
    Tetanus and diphtheria toxoids
    Varicella
    kaynak: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/vaccinations.html

Bu kadar aşıyı 30 gün içinde mi yapıyorlar yoksa biz küçükken bunları bizlere yaptılar da ben mi hatırlamıyorum, konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Merhaba,

https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları

Sorunuzu bu kısımda sormanız daha iyi olur.

Benzer Başlıklar

• [Arşiv] Sayılarla DV2021

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    482
    9 Oy
    482 İleti
    34k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    54k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 7 Oy
    4k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k