Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

• @Fatih-Duman hocam merhaba askerlikle ilgili bir sorunuz varmış sanırım. Eğer asker kaçağı bakaya ya düşerseniz askerlik şubesi bunu sisteme girer ve ilk gbt sorgunuzda gözaltına alınarak askerlik şubesine teslim edilirsiniz. Eğer başka sorularınız olursa da buradan ya da özelden sorabilirsiniz. Kolay gelsin.

• Merhaba,
    Belki biraz geç olmuş olabilir ama yine de paylaşmak istedim.
    Öncelikle green card sürecinde bize yardımcı olan tüm yeşilkartforum ailesine ve adminlere çok teşekkür ediyorum. Birçok konuda bizlere yardımcı oldunuz iyi ki varsınız. Biraz geç olsa da ben de bir talihli olarak green card sürecinde yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu noktada hemen hemen herkesle aynı ortak duyguyu ve süreci yaşadım. Özellikle yaşadığım süreci sizlere aktarırken farklı bir yol izlemek istedim. Uzun uzadıya yazmak yerine sizlerin keyifle izleyeceği videolar hazırladım. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler.
    1 mart 2022 uganlar sağlık muayenesi

https://m.youtube.com/watch?v=CP-f6PCwibs

3 mart 2022 vize görüşmesi

https://m.youtube.com/watch?v=VBmoVmEOKjc

• Bu ileti silindi!

• @iamevren aylarca Yeşilkarforum'dan faydalandınız, Telegram grubunda sorularınızı sordunuz. Sorduğunuz sorular da daha önce defalarca sorulmuş ve cevaplanmış sorulardı. Aramaya dahi tenezzül etmeyip, armut piş ağzıma düş mantığı ile hareket edip grubu suistimal ettiniz. Sorduğunuz soruların akabinde hep yeni videolar yaptınız o cevaplarla birlikte. Buna rağmen gruptan çıkarılmadınız faydalanmaya devam edin ne olursa olsun diye. Tüm bunların üzerine video yapıp içinde Yeşilkartforum'un Y'sini geçirmeyip utanmadan bir de burda paylaşıyorsunuz. Karakterinizi belli ettiniz. Sizi esefle kınıyorum. Hayatınızda bol şans, çünkü ihtiyacınız olacak. Asalak şekilde yaşanmayacağını tecrübe edeceksiniz.

• @iamevren Merhaba Evren Bey, youtube sayfanıza

https://i.hizliresim.com/iqvvxc8.png

yorumunu attım ve sildiniz. Daha sonra youtube sayfanızdan bana cevap verdiniz. Bende cevap olarak sildiğiniz yorumumun ekran görüntüsünü attım.

https://i.hizliresim.com/du7rgmt.jpg sonra onu da sildiniz. Ben de en son telefonla ekran kaydı yapıp bu tiyatroya bir son verdim. Youtube'da da yorum olarak kayıtların hepsini yeşilkart forum iletinizin altına yükleyeceğimi, sıkıyorsa ordan da silmenizi istedim. şimdi gücünüz varsa burdan da silin :)))

• ⭐⭐

Sn. @electronics-ege siz bu @iamevren youtuber olma özentisi vefa bilmezi boşverin, youtube greencardla amerikaya giden konuşan kafayla milyon dolarlar kazanacağını sanan birini kazandı. Birde buraya kanalın reklamını yapıyor özenti embed yaparak

• Boyle ifsalara bayiliyorum.
    Hakketigini bulmus olsa gerek 😉👍🏽

• @demir_tiken Hocam geçmiş olsun, vize içinde Tebrikler, umarım Amerika'da da kalıcı evinize geçmeden belgeleriniz gelir. İyi yolculuklar şimdiden...

• @electronics-ege bilgilendirme icin tesekkurler.

Halihazirda forumda pek cok kisinin emegiyle olusturulmus icerikleri kullanip, tum soru isaretlerini forumdaki insanlarin birikim ve emegiyle giderdikten sonra, "tum sureci tek basina kahramanca nasil hallettigini" video'larla anlatan; ama gercekte baskalarinin emegine saygi gostermeden bunlari kullanip daha sonra kendi emegine saygi gosterilmesini bekleyen firsatci arkadaslari direkt bana da bildirmekten cekinmeyin.

Zaten bu karakterde insanlarin forumda kalmamasi hepimiz icin en hayirlisi. Hem ABD'de hem de forumda bizden uzak olsunlar...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@iamevren adli kullanici israrla kendi video'larinin reklamini forumda yapmaya calistigi icin beklemede olan iletileri kaldirilip forumdan kalici olarak uzaklastirilmistir.

• Herkese selam arkadaslar bir sorum olacak. Unganlardan saglik randevusu almak icin bilgilerimizi girerken turkce karakter kullaniyor muyuz?

• ⭐⭐

@demir_tiken tebrikler yeni hayatınızda başarılar

• @melcem Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. :)

Dosya Numarasi: 2022EUX4XXX
    DS-260 Gonderimi: 03/06/2021
    Saglik Muayenesi: 08/03/2022
    Vize Mulakati: 10/03/2022
    Vize Onayi: 10/03/2022
    Pasaport Teslimi: 14/03/2022
    ABD Ilk Giris: (Temmuz 2022)

• @emirgenco Çok teşekkür ederim. :)

• Bu ileti silindi!

• @demir_tiken gözünüz aydın, tebrikler.
    abd'deki hayatınızda mutluluk, sağlık ve başarı diliyorum.
    sonraki süreçte de bol şans.

• @robbie kullanmayın mümkünse.
    bu arada mülakat tarihi aldınız mı yoksa şimdiden sağlık muayenesini hazır bulundurmak için mi muayene tarihi alıyorsunuz?

• @gucarslan cevap icin tesekkurler. Hayir mulakat almadim sadece aklima takildigi icin sormak istedim

• Merhaba Riga(Letonya) da bu gün saat 11 de randevumuz vardı. Eşim ve 1,5 yaşındaki bebeğimizle randevumuza saat 10.20 de gittik. Elçilik binasının önünde elçiliğe ait ücretsiz ziyaretçi otoparkı vardı arabamızı oraya park ettik. Araba anahtarı,telefon gibi eşyalarımızı güvenliğe teslim ettik ve ziyaretçi kartı kartı aldık. Binaya girişte sıra numaramızı alıp beklemeye başladık. İçerisi çok sakindi bizden başka kimse yoktu. Sıra numaramız yandı ve;

• Üniversite diploması/çevirisi ve fotokopisi
      -Doğum belgeleri (çeviri+fotokopi)
      -Adli sicil belgesi (Türkiye ve Letonya'dan)
      -Askerlik belgesi (e-devlet)
      -Evlilik cüzdanı
      -İkici evliliğim olduğu için boşanma belgesi

Mülkat için hazırladığımız fakt istenmeyen belgeler - Banka hesap ekstresi, sponsorluk belgesi, iş teklifi,adıma kayıtlı tapu ve ekspertiz raporu- biz evrakları alan hanımefendiye bu evraklarımızın olduğunu söyleyip vermek istedik ama hanımefendi gerek olmadığını söyleyerek almadı.

Oturup beklemeye başladı sıra numaramız tekrar yandığında 990 dolar vize ücretini ödedim.

Yarım saatlik bekleyişin ardından diğer bir bankoda sıra numaramız yandi ve mülakat için gittik parmak izlerimiz eşimin ve benim parmak izlerimiz alındı. Ben ingilizce'de kendime güvenemediğim için eşim bana tetcümanlık yapacağını söyledi ve olur sorun değil cevabını aldık. Mülakatı yapan hanım oldukça pozitif ve güzler yüzlü idi. Bana hangi üniversite ve hangi bölüm mezunu olduğumu sordu. Cevap verdim. Belgeleri sıraya koyarken ben kendimi gelecek sorulara stres içinde hazırlarken hanımefendi tebrikler pasaportlarınız bu vumaya kadar gelir dedi ve evrak asıllarımızı verdi. Ben şok içerisinde bu kadar mı başka bir şey yok mu diye sordum. Hanımefendi gülerek evet bu kadar tebrikleri dedi

Yürkiyeden farklı olarak;

Yemin etmedik, mali durumumuzla ilgili bir belge istenmedi,sorulmadı, ve üniversite ve bölümüm dışında herhangi bir soru sorulmadı.Mülakat bekleyen tüm arkadaşların hayallerine kavuşmalarınıve en az bizimki kadar kolay bir süreç geçirmelerini diliyorum

Bu süreçte her an yanımızda olan admin arkadaşlara çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hakan-altun demek verdiğiniz dökümanlar o kadar sağlamdı ki soru sorma ihtiyacı bile duymadılar :)
    vizeniz hayırlı olsun, ailenizle birlikte abd'deki hayatınızda mutluluk ve sağlık diliyorum.

yolunuz da bahtınız da açık olsun.

Benzer Başlıklar

• 20 Oy
    3k İleti
    328k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • 17 Oy
    8k İleti
    920k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • ABD Yolunda Evlilik

Sabitlendi Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler k1 vizesi cr1 vizesi ir1 vizesi evlilik green card
    2k
    3 Oy
    2k İleti
    199k Bakış
    T
    Merhabalar, Şu an F1 statusunde doktora yapıyorum, Amerikali eşimle yakın zaman evlendik, nüfus kayit örneğimde medeni durum bekar olarak geciyor, başvuru paketinde bu belge isteniyor fakat konsoloslukta evliligi tescil ettirip medeni durum güncellenmiş haliyle mi bu belgeyi eklemeliyim yoksa evlilik öncesinde alinan nufus kayit ornegi yeterli olur mu ? Tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

14

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k