[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@melcem bence de çok ama öyle maalesef. verilen fişte de o şekilde yazıyor.
-
@melcem, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@ahmetdacic Tebrikler Hocam, banko bilgileri içinde Teşekkürler. Acaba para olarak ne kadar göstermiştiniz, bir de orada yaşayan Ablam var falan deyince bunları not alıyorlar mı, yoksa sıkıntı çekmeyecekseniz bizim için sorun yok mu diyorlar...
Selamlar hocam, iyi dilekleriniz icin cok tesekkurler. Söylediğim gibi, banko bilgileri gözleme dayalı. Kesin bir bilgi değil yani :) 2 farklı bankadan farklı mevduat hesaplarında yaklaşık 30k gösterdik.
Son soru sonrasında 10-15 saniye kadar hiç soru sormadan bilgidayara notlar aldı. Orada detayları not almış olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca mülakatı yaparken görevlinin önünde herhangi bir fiziki evrak göremedim. Banka döküm evraklarına vs.. numaramız yanmadan önce mi bakıp inceliyorlar bilemiyorum.
-
@atahan Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Eksik evraktan dolayı süreciniz AP'de olduğundan Refused görüyorsunuz. Evrağınızı ulaştırınca önce AP, sonra da Issued olarak değişecek o durum bilgileri.
-
@Megatron bana dusmez ama oncelikli olarak bi tebrik etsen! Herkeze benzer sorular yoneltiyorsun.Artik yapilan paylasimlardan su cikarima varman,varmamiz gerekiyor ki hesapta en az 10K$ olmasi sart gibi bir durum.
-
Vizesi onaylanan tum arkadaslara yeni yasantilarinda basarilar ve bol sans dilerim.
-
@nihat26 Hayırlı olsun.
-
Vizelerini bu hafta alan ve alacak olan bütün arkadaşları tebrik ederim. Yeni hayatlarında bol şans ve bereket dilerim. Darısı görüşme bekleyenlerin başına.
-
@enginkhrmn engin bey tebrik ederim yeni hayatınızda mutluluk ve şans diliyorum :)
Okurken dikkatimi çekti. Sizden pasaport fotokopisi mi istediler yoksa fotokopiyi orada çekip mi aldılar? Şu yüzden soruyorum daha önceki deneyimleri okurken pasaportu teslim ediyorlardı sadece aklımı karıştırdı onun için sormuştum. -
@ahmetdacic evet genelde evrak teslimi yaptıktan sonra sizi bekletirken içeride inceliyorlar
-
@enginkhrmn gözünüz aydın, tebrikler.
abd'deki hayatınızda mutluluk, sağlık ve başarı diliyorum.yolunuz da bahtınız da açık olsun.
-
@Megatron herkese bu soruyu sormak yerine; excel listesinde "Mülakat Özet Tablosu" kısmına bakın, mülakata girenler burada bütün detayları paylaşıyor.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@Megatron herkese bu soruyu sormak yerine; excel listesinde "Mülakat Özet Tablosu" kısmına bakın, mülakata girenler burada bütün detayları paylaşıyor.
Merhaba bu listeyi nereden bulabilirim?
-
@uzaysan bu başlığın ikinci iletisinde.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@uzaysan bu başlığın ikinci iletisinde.
Teşekkürler.
-
@Erkand Çok teşekkür ederim :)
-
@gucarslan bu forum sayesinde aklıma takılan her şeye kolaylıkla ulaştım. Sizlerin emekleri çok kıymetli, ben teşekkür ederim :)
-
@ahmetdacic ;Teşekkürler Hocam...
-
@ilko 4.03.2022 konsolosluk görüşmesinden sonra 8.03.2022 tarihinde belirttiğim PTT şubesine vize basılı pasaportum ve sarı zarf ulaştı. Sarı zarfın sol üst köşesi kesik biçimde, bir sorun yok değil mi bu şekilde olması gerekiyor zaten, bilgisi olan biri teyit edebilirse çok sevinirim.
-
@FUAT-ARI, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün itibari ile randevu saatimiz ve günümüz belli olmuştur. Aşağıdaki mail ile status durumumuz değişmiştir. Mülakata İngiltere'de 4 Martta gireceğiz.
Mülakata girdiniz mi? Vizeniz onaylandı mı?
-
@ilko, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri
@ilko 4.03.2022 konsolosluk görüşmesinden sonra 8.03.2022 tarihinde belirttiğim PTT şubesine vize basılı pasaportum ve sarı zarf ulaştı. Sarı zarfın sol üst köşesi kesik biçimde, bir sorun yok değil mi bu şekilde olması gerekiyor zaten, bilgisi olan biri teyit edebilirse çok sevinirim.
Evet, zarfın bir kulağı kesik oluyor. Bir problem yok. ıslanıp zarar görmemesi için şeffaf bir torbada muhafaza edin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum