Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaşlar bugün vizemi aldım. Zenci beyfendi ile görüşmeye girdim. Merhaba günaydın dedim. görüşmenin başında kabanımı hoperlörün üzerine koymuşum heyecandan. Oraya lütfen koyma seni duyamam dedi gülümsedi. Ben çok heyecanlandım elim ayağıma karıştı güldü bana ben de "özür diledim" , Lütfen heyecanlanma sakin ol dedi, İngilizce konuştum. Neden gitmek istiyorsun dedi? Hep çok istemiştim arkadaşım var onun yanında kalacağım dedim o da ABD vatandaşı zaten. Daha önce ABD' ye gidip gitmediğimi, hangi ülkelere gittiğimi, ne iş yaptığımı nerde çalıştığımı sordu. O kısımları detaylı açıkladım. Yaptığım işin özelliklerinden bahsettim, Ben ABD şirketinde çalıştığım için uzun yıllar çalıştığım şirketi söyledim. Ne kadar kalmak istiyorsun dedi iki hafta dedim. Çok pozitif olumlu bir adam. Güzel gez iyi tatiller dedi. Vizeni onayladım dedi gülüştük teşekkür ettim. Hiç bir belgeme bakmadı. Bitti. Siyahi Beyfendiden korkmayın olumlu, hanımlar çok daha ciddi ve hanımlara girenlere incik cıncık her şeyi belge evrak gösterenler oldu. Görüşme toplam bir dakika sürdü.
    Daha önce ABD' ye defalarca girip çıkmış çocukları orada doğmuş birisi vardı "back raound check" e aldılar elinde 5 pasaport hepsinde ABD giriş çıkışı var. Adamı bekletip ek görüşmeye alacaklar. Çocuğu için vize görüşmesi alan bir aileye hemen verdiler.
    Siyahi birileri vardı onlar F! öğrenci olarak başvuru yapmışlar red aldılar. Genel olarak F1' ler red alıyor izlenimim var. Başka bir işi gücü geliri iyi ve istikrarlı çalışan bir hanım arkadaşa daha onay verdiler. Bu işte iki kere iki dört etmiyor. Herkese bol şanslar dilerim

  • ⭐⭐

    @goe hiç işsiz olupta onay alan oldu mu? Ve hangi ülkelere gittiğiniz söylediniz?


  • @LordBolton orada kimin işi var kimin işi yok o kadar araştırma yapmadım. Bilmem de mümkün değil zaten. Ben Kosova, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ'a gitmiştim.

  • ⭐⭐

    @goe elbette ben sadece ne iş yapıyorsunuz sorusuna çalışmıyorum diyen birini duyupta onay alan birini kast etmiştim


  • @LordBolton onu bilmem mümkün değil, herkesin her konuştuğu net duyumlmuyor zaten sadece izliyorsunuz millet evrak vs panikle cevaplar veriyor. Birileriyle yaptığım sohbetlerden öğrendiklerimi paylaştım.

  • ⭐⭐

    @goe anladım haklısınız, siz ülkeleri saydiktan sonra siyahi beyin hoşuna gitti saydığınız ülkeler peki onu anlayabildiniz mi peki?


  • @LordBolton adam zaten çok şeker olumlu birisi. hepsini tek nefes aydım Balkan ülkeleri dedim. ok dedi geçti ee dedi kaç gün yıllık iznin var dedi, 2 hafta dedim. ok dedi hava çok olumluydu.

  • Yasaklı

    @goe, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @LordBolton adam zaten çok şeker olumlu birisi. hepsini tek nefes aydım Balkan ülkeleri dedim. ok dedi geçti ee dedi kaç gün yıllık iznin var dedi, 2 hafta dedim. ok dedi hava çok olumluydu.

    Benimle cok yakin profilin.
    Peki ozellikle siyahi ile gorusmenin bir taktigi var mi sence?


  • @Ping-PONG Bence hç birisi için özel bir taktik yok. Panik olsanız bile sakin olun vs dedi, kabanımı hoperlörün üstüne koymuşum heyecanlanmayın sakin olun dedi gülüştük özür diledim çok nazik öncelikle. Sizin profiliniz uygunsa zaten genel hava olumludur. Ama siyahi bey İngilizce konuşarak başladım ben hiç aksamadan konuştum. Sorular soruyor cevapları görüyor bakın formda gittiğim ülkeleri görüyor zaten yine de sordu çalıştığım şirketi işleri neler yaptığımı detayını duymak istedi. Arkadaşımın yanına gidiyorum dedim. alacağınız varsa zaten alacaksınız ama Siyahi Bey vermiyor diye bir şey yok , korkmayın İngilizcenin varsa konuşun ama hepsi Türkçe' yiiyi biliyor

  • Yasaklı

    @goe, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @Ping-PONG Bence hç birisi için özel bir taktik yok. Panik olsanız bile sakin olun vs dedi, kabanımı hoperlörün üstüne koymuşum heyecanlanmayın sakin olun dedi gülüştük özür diledim çok nazik öncelikle. Sizin profiliniz uygunsa zaten genel hava olumludur. Ama siyahi bey İngilizce konuşarak başladım ben hiç aksamadan konuştum. Sorular soruyor cevapları görüyor bakın formda gittiğim ülkeleri görüyor zaten yine de sordu çalıştığım şirketi işleri neler yaptığımı detayını duymak istedi. Arkadaşımın yanına gidiyorum dedim. alacağınız varsa zaten alacaksınız ama Siyahi Bey vermiyor diye bir şey yok , korkmayın İngilizcenin varsa konuşun ama hepsi Türkçe' yiiyi biliyor

    6 gun kaldi benimde bakalim nasil gececek. Hayirli olsun sana dostum.
    Eger olumlu sonuclanirsa, iznimi 1 hafta uzatarak 1 haftada Ontorio ya gecmek istiyorum. O yuzden hemen arkasindan Kanada vizesini alacagim. 🙃


  • @Ping-PONG Kanada Vizesi almak hepten işkence. Onla ilgili önceden girişimde bulunabilirsin. ABD' ye gidip kapıdan dönen vize alamadan geri gelen arkadaşlarım oldu.

  • Yasaklı

    @goe, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @Ping-PONG Kanada Vizesi almak hepten işkence. Onla ilgili önceden girişimde bulunabilirsin. ABD' ye gidip kapıdan dönen vize alamadan geri gelen arkadaşlarım oldu.

    Cok anlamadim ABD ye gidip kapidan donen olayini.

    Kanada vizesine ABD vizeniz varken basvurursaniz direkt veriyorlar. 😉

    Edit: Benim bilgi biraz dinozor kalmis sanirim bu konuda degisikler olmus. 😂


  • @emrahfb88 Bende DS formunu ankara yapmıştım ama İstanbulda yaptım görüşmeyi. İstanbul konsoslosluğunda 10 dk içinde form bilgilerini İstanbul için düzenlediler. Ankarada da o işlemi yaparlar sorun olmaz


  • İnşallah herkes vizesini alır. Herkes için hayırlısı neyse o olsun.

    Syg.


  • 30 Kasım açık acele edinnnnnnnnnnnn (kapandı)
    1 ve 2 Aralık açık acele edinnnnnnnnnnnnn (Hala açık, hızlı olunnnn ve tarihinde ilk kez galiba 10 dakikadır aktif vaziyette.
    Haykırışımızı/serzenişimizi duydular galiba:))

  • Yasaklı

    Bu vize gorusmesinde seyahat saglik sigortasi lazimmiydi bilen var mi 😂


  • @Ping-PONG Hayır yok hocam

  • Yasaklı

    @Emine-Koçkaya, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ

    @Ping-PONG Hayır yok hocam

    Tesekkurler,
    Olmadigini biliyordum da ne olur ne olmaz diye danisyim dedim. 🙃


  • @slayttan Gruplarda duyurdum hemen


  • @Ping-PONG İyi yaptınız 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124
Çevrimiçi

41.2k
Kullanıcı

4.4k
Konu

427.4k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum