Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'de boşanma işlemleri

Taşındı Devlet İşleri ve Bürokrasi
83 35 12.4k 30

Benzer Başlıklar

  • 2020 ABD Genel Nüfus Sayımı Sonuçları

    Devlet İşleri ve Bürokrasi
    6
    1
    7 Oy
    6 İleti
    411 Bakış
    sigmoidalmammalS
    Gecenlerde ruyamda Wyoming'e tasindigimi gormustum. Hayirdir insallah.
  • Census 2020 - ABD Nüfus Sayımı

    Taşındı Devlet İşleri ve Bürokrasi
    7
    15 Oy
    7 İleti
    897 Bakış
    crazycellsC
    2020 ABD genel sayim sonucu ve istatistikleri icin su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/4547/2020-abd-genel-nüfus-sayımı-sonuçları
  • ABD'ye gitmeden önce ingilizce tercüme ettirilmesi gereken evraklar

    Taşındı Devlet İşleri ve Bürokrasi
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @toprock ABD'ye gitmeden önce ingilizce tercüme ettirilmesi gereken evraklar içinde söyledi: Merhabalar, Lottery ile Greencard kazanıp ABD'ye yerleşmeden hemen önce, hangi evraklarımızı yanımızda götürmemiz gerekiyor (diploma, transkript v.b.) ve bunları Türkiye'de yeminli tercüman ile çevirtmemiz işe yarıyor mu ? Yoksa bu evrakların mutlaka ABD'de yetkili ofislerde mi tercüme edilmesi gerekiyor ? Siz, kendi hayatiniza gore bu "gereklilik"lere karar verip, hepsi icin ayri ayri ne gerekiyorsa yapmalisiniz. Su konu size yardimci olacaktir: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilacaklar Genelde diploma da, transcript de ogrenci islerinden ingilizce alinabilen belgeler bu arada. Ingilizce alinabilecek ya da belge turkce olsa da ustunde ingilizce aciklama olan belgeler icin cok endiselenmenize gerek yok bence.
  • Amerika'da Evlilik Yapmak (Evlilik islemleri)

    Taşındı Devlet İşleri ve Bürokrasi
    73
    7 Oy
    73 İleti
    22k Bakış
    erenottiE
    Herkese merhabalar, ben kendim doğru başlığa yazdığımı düşünüyorum ancak başlığa alakasız iletiler girilmiş. Amerika'da Amerikan vatandaşı ile yapılan evliliği Türk Konsolosluğu'na posta yolu ile bildiren hiç oldu mu? Eğer bu şekilde bir tecrübe yaşayanınız varsa herhangi bir problem oldu mu sormak istedim. İngilizce olan evraklara, marriage certificate, birth certificate, apostil ve tercümeye gerek olmadığı söyleniyor, doğru mudur? E-devlet'e ne kadar sürede yansıyor? Eş kendi soyadının değişmesini istemezse, olabiliyor mu, bilenler varsa yanıtlarsa sevinirim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum