[Arşiv] DV2021 Mulakat Deneyimleri
-
Sevgili arkadaşım Mustafa @Sono ,
Bu epic deneyim paylaşımı için çok teşekkürler. Artık önünde yepyeni bir hayat var. Bu vize ilk adımdı. En uzun yürüyüşler bile ilk adımı atmakla başlar. Dilediğin gibi bir yaşantıya kavuşmanı ve hayallerine ulaşmanı diliyorum. -
@Sono Tebrik ederim hayırlı olsun.
-
@Sono hayırlı olsun, sizin de vizenizi aldığınızı görmek beni çok mutlu etti. forumda bugüne kadar sorduğum soruların çoğuna bıkmadan cevap verenlerden biri olduğunuz için teşekkürler, abd’de bol şans!
-
@Sono tebrik ederimm :)
-
@Sono Tebrikler , Her anı detaylı anlatmışsınız okurken bende orada imiş hissiyatına kapıldım. darısı basımıza F4
-
@Sono Tekrar tebrikler. O numarası önce yanan arkadaş bendim :) Ben de ne oluyor diye düşünüyordum o gün. Bir aksilik olmamasına sevindim. Yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@Sono kardeşim..
normalde deneyimlerini paylasanlara hemen cevap vermek adetimdir ama; ne yalan söyleyeyim senin vizen sonrası buna pek elim gitmedi. sebebi, vizesini bu kadar çok hak eden sana yazacak çokça övgü içeren cümleler kurmanın elzem olduğundan ve bir nebze de çok güzel bir dostu uzaklara yollamak zorunda kalmaktan belki de.
tebrikten çok takdir etmem lazım seni.
bu kadar donanımlı olmayı, bu kadar tevazu ile birlikte bir arada tutmak her baba yiğidin harcı değil. bunu başaran sana ve özellikle ailene hayran olmamak elde değil.ilk günden beri verdiğin mücadelenin ilk meyvesidir bu vize.
hatta bu vizenin amerika'da kazanacağın bir çok başarının en sönük kalanı olacağına da inancım tam. daha çok büyük işler başaracaksın, eminim.çok uzatırım, çok yazarım ama gün de senindir gelecek de.
abd'deki yeni hayatın sana mutluluk, başarı ve öne önemlisi sağlık getirsin. umduğundan, beklediğinden, fikirlerine sığandan daha güzel bir hayatın olsun amerika'da.son olarak; forum ve özelikle SaveDiversityVisa'ya verdiğin emekler için minnettarım. SaveDiversityVisa'nin her zerresinde emeğin var ve halen de devam ediyor. adın, her daim bizimle anılacak.
yolun da bahtin da açık olsun
selâmetle kardeşim, devletle! -
@smartcells ankara talep etmeden kcc gönderemez, kcc onaylamadan ankara'nın talep ermesinin bir anlamı olmaz. kisaca hangisine laf söylesem ki..
-
@Sono abi 🥲🥲 rabbim utandırmasın yolun açık olsun bahtın güzel olsun. Bu süreçte emeğin çok büyük bizlere usanmadan sıkılmadan her sorumuza cevap verdin.Bilgilerini bizden esirgemedin.Rabbimde sana yeni hayatında nice güzel kapılar açsın. Vizen hayırlı olsun 🇺🇸✈️🗽
-
@gucarslan merhaba , 2022 kazananıyım telegramdan da gelişmeleri takip etmek istiyorum.
Bu konuda yardımcı olur musunuz, teşekkürler.. -
@Sono Cok tebrikler ve bol sanslar!
-
@lkilic lütfen ilk olarak sorularınızı ve taleplerinizi uygun başlıklarda dile getirmeye gayret gösterin, şuan DV2021 basligindasiniz.
uygun başlıkta nasil katılacağınızı detaylıca anlattık;
-
Herkese merhaba,
Cuma günü mülakatım var ancak ais ile ilgili randevu hazır değil hatası almaya devam ediyorum. İlgili mail adresine forumda belirtildiği gibi mail attım ancak 2-3 iş günü içerisinde dönüş yapılacağı iletildi ve henüz aktif hale gelmemiş. Dönen otomatik mailde de tekrar mail atılması onay sürecini geciktirecektir yazılı olduğu için ve eylül ayı mülakatları zaten daha yeni verildiği için biraz gerildim haliyle. İşlemin hızlandırılması için yapılabilecek bir işlem ile ilgili bilgisi olan var mıdır ?
-
@Jaimzhat merhaba bizimde perşembe mülakatımız. Bugün Ankara’ya geldik sabah doktor randevumu var. Ais için bende mail attım 5 gün içinde aktif olacaktır olmazsa tekrar iletişime geçin diye bir mail geldi. @gucarslan bey mülakat gününe kadar ais kaydını yapamazsak ne olacak?
-
@Sono çok tebrik ederim sizi.. Bana da pek cok soruma cevap vermiştiniz zamanında.Insallah bize de bu süreç nasip olur.. Abd de mutluluklar dilerim size. 😊
-
@Sono çok sevindim tebrik ederim. Yeni hayatınızda sağlık ve huzurla dolu günleriniz olsun. Darısı bekleyen basta 21 kazananları olmak üzere sonrasında da hayırlısıyla biz 22 kazananlarına doğru devam etsin 🙏🏻 Gerçekten gitmek isteyen ve bekleyen herkesin vizesi tez zamanda onaylasın 🙏🏻 Şansınız bahtınız yolunuz açık olsun 🙏🏻💐
-
Sevgili @Sono , ben de birkaç gündür deneyimini okumayı bekliyordum. Çok hak ettiğini ve Amerika'da güzel bir yaşamın seni beklediğine inanıyorum. Darısı bekleyen herkesin başına, tekrar hayırlı olsun.
-
@Sono çok çok tebrik ederim sizi vizeniz hayırlı olsun. Her anıyla sizin mülakatınızın içinde hissettim kendimi teşekkürlerimi sunarım 🙂
Yeni hayatınızda mutlu huzurlu sağlıklı günlerinizin olması dileğiyle yolunuz açık olsun herşey gönlünüzce olsun bol şanş 🤚
-
@Lion35, içinde söyledi: DV2021 Mulakat Deneyimleri
@Jaimzhat merhaba bizimde perşembe mülakatımız. Bugün Ankara’ya geldik sabah doktor randevumu var. Ais için bende mail attım 5 gün içinde aktif olacaktır olmazsa tekrar iletişime geçin diye bir mail geldi. @gucarslan bey mülakat gününe kadar ais kaydını yapamazsak ne olacak?
bu konuyu sadece siz değil 2-3 eylül'de mülakata girecek herkes yaşıyor. tavsiyem konuyu ankara konsolosluğu'na mail atın ve mülakat öncesi kendilerine bildirmiş olun. ayrıca ais icin ilgili kuruma + ankara konsoloslugu'na attığınız maillerin çıktılarını EĞER o güne kadar ais kaydını yapmazsanız mülakata götürün. çok kisa bir aure içinde mülakat aldınız, bunu konsolosluk da biliyor. sorun olmayacak merak etmeyin. yeter ki siz gerekeni yapmış olun.. @Jaimzhat ve @Lion35
-
@gucarslan cevabınız için çok teşekkürler, dediğiniz gibi yapacağım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum