Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Ekimde vize görüşmesine girecek olanların tahmini vize mülakattı kesin tarihi ne zaman belli olur acaba?


  • Başvuru işlemleri tamamladıktan sonra KCC ne zaman evrakları istiyorlar ben şüphe içinde kaldım başvurumu mayıs ayında tamamlamama rağmen henüz KCC cevap gelmedi.


  • @mehmet48 Açıkcası KCC bu şekilde çalışmaya devam ederse ben ekimde kimsenin mülakat alacağını beklemiyorum


  • @mehmet48 Eylül'de belli olur gibi görünüyor. Aynı ay içinde bile dağıttıkları oluyormuş yani Ekimde de olabilir. Mesela Eylül 2 si için mail bu gün geldi.


  • @darkside Sizden evraklar istendi mı? Bir de türkiye doğumlu mu asıl kazanan?


  • @ayla-can umarım dediğiniz gibi olur


  • @ayla-can hayır evraklar istenmedi. Evet Türkiye doğumluyum.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Fouray "Olanla olmayan arasında bir fark yok." diye yazan sizsiniz, ben de tum datalarin sizi nasil yanlisladigini gosterdim. Ben zaten Turkiye'den veri paylasmadim. Hangi cumlelerimin yanlis ve cahilce oldugunu soyleyin de dogrusunu ogreneyim 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @FUAT-ARI, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba

    Kendisine KCC den mail gelen varmı dır arkadaşlar? Varsa yazabilir mi ne zaman geldi ve içerik olarak neler var mailde?

    Selamlar

    su basligin ilk iletisini okudugunuza emin olun:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @sezcek, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Sono bununla ilgili merak ettigim;

    eger asi kartimiz yoksaki ben de yok hepsini siradan yapiyorlar mi yoksa tamamiyle sansa gore mi, sorgusuz sualsiz olabilir demenize istinaden sordum, tesekkurler

    zaten vurduklari asilar tekrar olabileceginiz asilar oldugundan yani sagliginiza kotu etki etmediginden eger asi kartiniz yoksa tekrardan vuruyorlar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @isa-seyhan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Meraba ds 260 form doldurdum imzaladım gönderdim ancak henüz mülakat tarihi verilmedi. Acaba ne zaman mülakat tarihi veriliyor bilgisi olan var mı

    beklemeniz yeterli 👍

    dagitilmaya baslaninca forumda gorecegiz...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @TheSesar, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese merhaba,
    Galiba CDC sağlık muayenesi için covid-19 açılarını zorunlu tutmuş. Ben de buna göre aşı olmam lazım ama hangisini olmam gerek. Sitede sinovac veya biontech kabul ediliyor yazıyor ama Amerika sinavac’ı “fully vaccinated” olarak kabul etmiyor galiba. Sinovac olsam sorun olur mu yoksa diğerini mi önerirsiniz?

    Kesinlikle BioNTech'i tavsiye ederim, Sinovac'a kiyasla cok daha etkili bir asi.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hasan-basri-ulucan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Başvuru işlemleri tamamladıktan sonra KCC ne zaman evrakları istiyorlar ben şüphe içinde kaldım başvurumu mayıs ayında tamamlamama rağmen henüz KCC cevap gelmedi.

    Sadece beklemeniz yeterli.


  • Merhaba. Dün telegramda bir talihli arayıp sormuş.Unganlar'ın Covid-19 aşısı ile ilgili aciklamasını yazdı.

    -CDC nin saglik muayenesinin tamamlandi kabul etmesi icin verdigi liste sadece Biontech ve Sinovac 2ser doz olacak şeklinde (şimdilik)

    -Diger aşılar (J&J, Astra-Zeneca,Sputnik, Moderna) ile ilgili CDC den bir bilgi verilmedigi için su an bunlar dahil degil.

    -Guncellemeler icin websitemizi mutlaka takip edin.

    -Covid-19 aşısı yapılmamış olması muayene almamak demek degil ama biz dosyayı aşı bilgisi tamamlanmadan bitirip sarı zarfı veremiyoruz. 2. Dozunu olmamış birisi gelip muayene olur ama tekrar gelip aşı tamamladigini belgelemesi gerekiyor. Yoksa dosyasi askıda kalır sureci uzatmış olur.

    Şimdi kızım abd de 2 doz Moderna oldu. Olası bir sağlık muayenesinde tekrar biontech olması mı gerekiyor? Yoksa kapsam genişletilir mi?


  • @sanaldeniz Formun açılması yönündeki talebinizi hangi tarihte KCC'ye yöneltmiştiniz acaba ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ali-Yüksel bunu bekleyip görmek lazım. eminim sizin durumunuzda çok fazla kişi vardır..
    yönergeleri takip etmek en doğrusu


  • @Mert-Karayılan Ben 2 Temmuzda göndermiştim. KCC 20 Ağustosta formumu açtı. Yani bu sıralar dönüş 60 günde oluyor...Ama ailemin de açılmasını istediğim halde, sadece benimkini açtı...Ben bir kaç gün önce kendiminkini düzelterek gönderdim ve tekrar aile bireyleri hakkında kilidin açılmasını istedim.


  • Covid-19 mecburi aşı için yaş sınırı var mı acaba. 13 yasinda kızım var aşı konusunda kararsız


  • @crazycells, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @Fouray "Olanla olmayan arasında bir fark yok." diye yazan sizsiniz, ben de tum datalarin sizi nasil yanlisladigini gosterdim. Ben zaten Turkiye'den veri paylasmadim. Hangi cumlelerimin yanlis ve cahilce oldugunu soyleyin de dogrusunu ogreneyim 🙂

    Sn: @crazycells Siz benim yazımın sadece bir cümlesini okumuş ve yanlış anlamışsınız. Bu yanlışınız! Çünkü benim söylemek istediğim, olanda koranaya yakalanıyor ve YAYIYOR! Olmayanda. Benim tepkim bunun zorunlu kılınmasına. Eğer olanlar taşıyıcı olmasa bende hemen yaptırırdım. Çünkü başka insanların haklarına geçemeyiz. Fakat yaydıkları için artık aşı yaptırmak toplumsal karardan kişisel karara giriyor. Zaten koruduğunu düşünenler aşısını oluyor ve bir ölçüde korunuyorlar. Yazımın son cümlesinde bunu belirtmiştim umarım okuyup anlamışsınızdır. Cahilliğe gelecek olursak, şirketlerin çıkardığı aşıları devletler ve belirli kurumlarının mecburen onaylamasına aldanmak. Neden bunu söylüyorum, çünkü bulunan aşılar kısa sürede piyasaya sürülmez. Üzerinden yaklaşık 10 yıl gibi bir süre geçmeli. Bu süre zarfında bir çok denemeler yapılmalı, ancak o zaman tam kararlar verilir. (Bugun okuduğum habere göre japonya abd yapımı aşının içerisinde yabancı madde tespit etti.)Bunu ben söylemiyorum bu arada ünlü viraloglar söylüyor. Ve en önemlisi pandemi döneminde aşılamanın varyant oluşumuna sebep olduğunu da söylüyorlar. Yani yakında yeni bir varyant sizin o verdiğiniz yüzdeyi al aşağı edecektir. Tüm bunları görmezden gelip konuşmak, sadece bir kaynağa güvenmek bana cahilce geliyor. Mesleğimiz gereği biz bazı yazılımcılar açık vermemek için bir çok olasılığı düşünürüz. Buna rağmen azda olsa açık verir ve verebileceğimizin her daim farkında oluruz. Tek bir kaynağa güvenmez, biz biliyoruz mantığıyla pek hareket etmez ve en önemlisi egomuzun kurbanı olmayız.
    Bu arada konunun bu denli uzayacağını düşünmüyordum ve uzamasını da istemiyorum. Sizin forumdaki yardımlarınız, iyi niyetinizin de farkındayım.


  • @tsea Açıklamada yazıyor 15 yaş üstü diyor. Bilginize...

    ada85e5f-f513-40c0-a86c-a73abd5ad954-image.png


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

44
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum