[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@avatar Şu anda işleyen prosedüre göre size evrak talep maili gelmesi olağan. Eğer normal süreç işleseydi, sizden evrak talep etmeleri ayları bulabilirdi.
Evrak talep etmiş olmaları size yakın zamanda mülakat geleceği anlamına gelmiyor. Mülakat alabilmeniz için öncü kriter numaranızın bültende current olması. Son açıklanan eylül bülteninde ekim 2021 içerisinde en fazla 2300'e kadar olan numaralara mülakat vereceklerini açıkladılar.
Özetle,
1- Evrakları göndermeniz için belli bir son tarih yok ama ne kadar hızlı cevap verirseniz, onay almanız da hızlı olabilir. Onay aldıktan sonra da numaranızın current olmasını bekleyeceksiniz.
2- Merak etmeyin mülakatınız gecikmez çünkü mülakatınıza daha çok var.
3- Police Records artık verilmiyormuş Makedonya'da ama bunun yerine alacağınız Penal Record içerisinde Police Records'da belirtilen bilgiler yer alıyormuş. Bu belgeyi alabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için: -
@TheSesar Turcovac aşısı belki yakında çıkar,o da geleneksel türlerden olacak diyorlar.
-
@Sono Ayrintili cevabiniz icin cok tesekkur ederim.
-
Sn. @gucarslan merhaba.7 temmuz da oberhausen belediyesi sicil bölümü ile iletişim kurduktan sonra ücretini yatırıp dekontuda mail atarak başladığımız doğum belgesi talebimiz sonucu 14 temmuz da Almanya dan normal posta yoluyla gönderdikleri mektup(hatta arayıp postaya verdiklerinde bir takip numarası varmıdır diye sordum.Normal postayla göndeedikleri için takip no yok dedi)bugün 25 ağustos ta tam 40 gün sonra postada kaybolduğunu bile düşünürken adresime geldi..Süreç hakkında bilgi vermek istedim..
-
@Ali-Yüksel hayırlı olsun acaba daha detaylı olarak aşağıkida ki kısımda anlatabilir misiniz. Doğum yeri almanya olup evrak nasıl alabiliriz diye bilgi arayanlar var. Bu arada ilave para vererek takip numarası alabiliyorsunuz demişlerdi geçmiş yıllarda evrakları alan kişiler acaba bu durum ortadan kalkmış mı
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1625/doğum-yerim-almanya?_=1629889887498 -
@Ali-Yüksel gözünüz aydın, çok güzel haber.
deneyiminiz aktardığınız ve bilgi verdiğiniz için de tekrar teşekkür ederiz. -
Merhaba arkadaşlar, 29.07.2021 tarihinde KKTC Ankara Büyükelçiliği'ne Karakter Belgesi başvurusu yapmıştım. 24.08.2021 tarihinde Büyükelçilikten, belgemin kendilerine ulaştığına dair telefon aldım. İşine yarayabilecek arkadaşlar için, bilgi amaçlı yazıyorum.
-
Ekimde vize görüşmesine girecek olanların tahmini vize mülakattı kesin tarihi ne zaman belli olur acaba?
-
Başvuru işlemleri tamamladıktan sonra KCC ne zaman evrakları istiyorlar ben şüphe içinde kaldım başvurumu mayıs ayında tamamlamama rağmen henüz KCC cevap gelmedi.
-
@mehmet48 Açıkcası KCC bu şekilde çalışmaya devam ederse ben ekimde kimsenin mülakat alacağını beklemiyorum
-
@mehmet48 Eylül'de belli olur gibi görünüyor. Aynı ay içinde bile dağıttıkları oluyormuş yani Ekimde de olabilir. Mesela Eylül 2 si için mail bu gün geldi.
-
@darkside Sizden evraklar istendi mı? Bir de türkiye doğumlu mu asıl kazanan?
-
@ayla-can umarım dediğiniz gibi olur
-
@ayla-can hayır evraklar istenmedi. Evet Türkiye doğumluyum.
-
@Fouray "Olanla olmayan arasında bir fark yok." diye yazan sizsiniz, ben de tum datalarin sizi nasil yanlisladigini gosterdim. Ben zaten Turkiye'den veri paylasmadim. Hangi cumlelerimin yanlis ve cahilce oldugunu soyleyin de dogrusunu ogreneyim :)
-
@FUAT-ARI, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba
Kendisine KCC den mail gelen varmı dır arkadaşlar? Varsa yazabilir mi ne zaman geldi ve içerik olarak neler var mailde?
Selamlar
su basligin ilk iletisini okudugunuza emin olun:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri
-
@sezcek, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Sono bununla ilgili merak ettigim;
eger asi kartimiz yoksaki ben de yok hepsini siradan yapiyorlar mi yoksa tamamiyle sansa gore mi, sorgusuz sualsiz olabilir demenize istinaden sordum, tesekkurler
zaten vurduklari asilar tekrar olabileceginiz asilar oldugundan yani sagliginiza kotu etki etmediginden eger asi kartiniz yoksa tekrardan vuruyorlar.
-
@isa-seyhan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Meraba ds 260 form doldurdum imzaladım gönderdim ancak henüz mülakat tarihi verilmedi. Acaba ne zaman mülakat tarihi veriliyor bilgisi olan var mı
beklemeniz yeterli :thumbs_up:
dagitilmaya baslaninca forumda gorecegiz...
-
@TheSesar, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba,
Galiba CDC sağlık muayenesi için covid-19 açılarını zorunlu tutmuş. Ben de buna göre aşı olmam lazım ama hangisini olmam gerek. Sitede sinovac veya biontech kabul ediliyor yazıyor ama Amerika sinavac’ı “fully vaccinated” olarak kabul etmiyor galiba. Sinovac olsam sorun olur mu yoksa diğerini mi önerirsiniz?Kesinlikle BioNTech'i tavsiye ederim, Sinovac'a kiyasla cok daha etkili bir asi.
-
@hasan-basri-ulucan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Başvuru işlemleri tamamladıktan sonra KCC ne zaman evrakları istiyorlar ben şüphe içinde kaldım başvurumu mayıs ayında tamamlamama rağmen henüz KCC cevap gelmedi.
Sadece beklemeniz yeterli.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum