Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Turkiyeye giris formunu nereden alacagiz?
@Ryback, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@ssergenk, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Arkadaslar selamlar. Yakin zamanda esimle beraber Abd den Turkiyeye gidiyoruz. Ikimiz de asi olduk. Test vs yaptirmamiz gerekiyor mu? ve Abd ye donuste herhangi bir sey isteniyor mu?
Thy ile aktarmasiz gidiyoruz.
Aşağıdaki linkten 5. Ve 6. Maddeyi okuyun lütfen. Türkiye’ye giderken aşı kartlarınızı yanınıza alacaksınız ve uçuşa son 72 saat içerisinde Türkiye’ye giriş formunu doldurup çıktısını alacaksınız. Amerika’ya geri dönüşte uçuşa son 72 saat içerisinde PCR testi yaptıracaksınız. Bunların hepsini uçuş öncesi Türk Hava Yolları kontrol edecek.
https://www.turkishairlines.com/tr-tr/duyurular/coronavirus-salgini/seyahat-kisitlamalari/
-
Bu linkten madde 6 altinda asagidaki link mevcut
https://www.turkishairlines.com/tr-tr/duyurular/coronavirus-salgini/seyahat-kisitlamalari -
Bu ileti silindi! -
@Gezzio bence bu durumu anadolujetle gorusmenız gerekli.çağrı merkezini arayıp sorun derim.şuan vize basvuruları HIZLI sonuclanır ve ÜCRETSİZ.https://embassies.gov.il/istanbul/ConsularServices/Pages/Vize Hizmetleri.aspx FAKAT israil konsolosluğu vize vermiyor.
-
Sn.@crazycells F1 vizesi ile.
-
@AYSY33, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Sn.@crazycells F1 vizesi ile.
Tamamdir, o durumda sorun yasamaz. F1 vizesi ile Avrupa'dan da ogrenci kabul ediyor ABD.
-
Merhaba,
Amerika'dan Türkiye'ye aktarmalı dönenler oldu mu yakın zamanda?Biontech çift aşı kartı olanlardan PCR testi isteniyor mu veya herhangi bir uygulama var mı, direk uçuşlardan farklı?
-
@esember ben meksikadan geldim türk hava yolları aşı kartım olduğu için pcr yada antijen test istemedi ama çift doz aşı kartın yok ise pcr veya antijen test istiyor yoksa uçağa almıyorlar ve maksimum 72 saat önce olabilir 72 saati geçmemeli bilgin olsun
-
@emirgenco cevap için teşekkür ederim. evet aşı kartım var; iki doz biontech. Çok daha hesaplı olduğu için Doha üzerinden gitmeyi planlıyorum. Sanırım aşı kartı yeterli gibi şimdilik.
-
Türkiye'ye mi geleceksiniz ?
-
@emirgenco evet Türkiyeye dönmem lazım bazı yasal işlemler için, sonra geri döneceğim kısa süre içinde USAya.
-
@esember, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
"Amerika'dan Türkiye'ye aktarmalı dönenler oldu mu yakın zamanda? Biontech çift aşı kartı olanlardan PCR testi isteniyor mu veya herhangi bir uygulama var mı, direk uçuşlardan farklı?"
Dün Boston-Doha-İstanbul yaptım Qatar Airways ile (parıltılı ama yolcuyu sallamayan kötü bir şirket, tecrübemi ayrıca anlatacağım), mobilde ürettiğim çift biontech aşı kartımın çıktısını almıştım, Boston'daki firma yetkilisi telefonuyla fotosunu çekti, okeyledi, o kadar. Transit olduğu için Doha'da ve İstanbul'da ayrıca kontrol olmadı.
-
-
@Gezzio , Qatar Airlines tecrubenizi yazarzaniz sevinirim, Ist"da Sabiha Gokcene mi geliyor Doha ucuslari?
-
@esember, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
Merhaba,
Amerika'dan Türkiye'ye aktarmalı dönenler oldu mu yakın zamanda?Biontech çift aşı kartı olanlardan PCR testi isteniyor mu veya herhangi bir uygulama var mı, direk uçuşlardan farklı?
havayolu sirketine bagli...
Gideceginiz ve aktarma yapacaginiz ulkenin yanisira, havayolu sirketleri de kendi kurallarini belirleyebiliyorlar, dikkatinize! O nedenle hangi sirketi kullaniyorsaniz onun sitesinden direkt bilgi alirsaniz iyi olur. Eger THY'i kullanacaksaniz, THY gerektirmiyor...
-
@AE123 şu linkte tecrübemi paylaştım az önce: https://yesilkartforum.com/forum/post/226512
-
@crazycells anladigim kadari ile asi olunduguna dair asi karti gibi bir kanit isteniyor. Turist olarak gelen yabanci ulke vatandaslari icin bu kanit dokumaninin ozel bir formati var mi? Turkiye ye giris vizesi gumrukte duzenlenebiliyormus diye duydum. Bu dogru mu? Sizin tavsiyeniz bu konuda nedir? Vize yolculuktan once mi alinsin? yoksa Turkiye gumrugunde mi alinsin (sayet boyle birsey varsa)? Bilginiz olcusunde yardimci olursaniz sevinirim. Selamlar.
-
@hasbelkader, içinde söyledi: Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
@crazycells anladigim kadari ile asi olunduguna dair asi karti gibi bir kanit isteniyor. Turist olarak gelen yabanci ulke vatandaslari icin bu kanit dokumaninin ozel bir formati var mi? Turkiye ye giris vizesi gumrukte duzenlenebiliyormus diye duydum. Bu dogru mu? Sizin tavsiyeniz bu konuda nedir? Vize yolculuktan once mi alinsin? yoksa Turkiye gumrugunde mi alinsin (sayet boyle birsey varsa)? Bilginiz olcusunde yardimci olursaniz sevinirim. Selamlar.
e-visa almanizi tavsiye ederim:
Kendi ulkenizde alinan ve dili ingilizce olan bir belgeyi kabul edeceklerdir diye dusunuyorum. Henuz bu asi kanitlarinin bir standarti yok maalesef, ama eger ulkesinde kabul edilen dijital vaccine passport'lar varsa onu da kullanabilirsiniz...
-
Merhabalar,
Ben 2 doz aşıyı da ABD de oldum. Normal olarak burada aşılı görünmüyoruz. Şimdi yurt içi uçuşlarda aşısız vatandaşlardan PCR testi istenecek. Bu sorun ile karşılaşan oldu mu? Bakanlığın sayfasında ilgili dokümanlarla birlikte İl Sağlık Müdürlüğü'ne dilekçe verin incelemeden sonra e-Nabız sistemine işlenir gibi bir ifade var ama pratiği nasıl olacak bilmiyorum.
Selamlar -
@arnblt belki antikor testi yaptirarak pozitif sonucu kanit olarak kullanabilirsin. Dilekcende bunu belirtip ilgili pozitif sonuc belgesini ek olarak sunabilirsin. Sadece bir fikir vermek amaciyla yaziyorum. Selamlar.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum